Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Πληρωμενο λεει εμενα... -_-
alex
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

https://ibb.co/gD1LcxZ

Είναι ακόμη σε κατάσταση: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Έτσι λέει σε όλους, η επόμενη κινηση είναι να δεσμευτει από τον ασεπ που σημαίνει ότι ξεκίνησε η επεξεργασία.
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Που σημαινει οτι εχουμε δρομο?
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Και σε εμένα λέει κατάσταση πληρωμένο
ΣΤΕΛΛΑ

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ »

miron έγραψε:με συγχωρείς αλλά άμα θες να μαθεις γιατί δεν κάνεις εσύ ενα τηλ. πάντα να πεταμε το μπαλακι σε άλλους. δώρον αδωρον αυτου του ειδους οι ερωτήσεις στον ασεπ κατά την άποψη μου. η πιο καλή λύση είναι να κοιτάμε τα παράβολα μας εάν έχουν δεσμευθεί. για όσους δεν το γνωρίζετε. εάν αρχισουν και δεσμευονται τότε έχουν ξεκινήσει και κοιτανε τις αιτήσεις.

για να μην λετε μερικοι οτι ριχνω το μπαλακι κι δεν παιρνω τηλ.. μετα απο 5-6 φορες που πηρα τηλ μπορεσα να βρω καποιον και μου ειπε οτι γινεται ο ελεγχος των αιτησεων οπως και σε αλλες προκυρηξεις και για οτι προκυψει θα βγει δελτιο τυπου στον ασεπ και επισης θα μας ερθει και μυνημα στο ε μαιλ. τον ρωτησα εαν υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα βγουν τα προσωρινα και μου ειπε δεν υπαρχει. μολις γινει ο ελεγχος και προχωρησει η διαδικασια θα ενημερωσουν, αυτο. οσο για αυτο που ειπατε με το παραβολο και εμενα πληρωμενο λεει. τωρα το τι γινεται τι να σας πω ενας θεος ξερει

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Ρε παιδιά σε όλες τις ηλεκτρονικές αγορές, πρώτα δεσμεύουν το ποσό και μετά από κάποιες μέρες σου τραβάνε το ποσό και τότε το αναγράφει ως πληρωμένο.Από την στιγμή που το αναγράφει πληρωμένο ποιος ο λόγος να σου ξαναδεσμευσει το ποσό;

(δεσμευμένο πόσο σημάνει ότι τα χρήματα σου είναι σε κατάσταση πληρωμής, δηλαδή, δεν είναι στη κατοχή σου αλλά ούτε στη κατοχή του ασεπ.

Τώρα όμως που σας λέει πληρωμένο τότε αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα σας είναι στη κατοχή του ασεπ..)

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ARN έγραψε:Ρε παιδιά σε όλες τις ηλεκτρονικές αγορές, πρώτα δεσμεύουν το ποσό και μετά από κάποιες μέρες σου τραβάνε το ποσό και τότε το αναγράφει ως πληρωμένο.Από την στιγμή που το αναγράφει πληρωμένο ποιος ο λόγος να σου ξαναδεσμευσει το ποσό;

(δεσμευμένο πόσο σημάνει ότι τα χρήματα σου είναι σε κατάσταση πληρωμής, δηλαδή, δεν είναι στη κατοχή σου αλλά ούτε στη κατοχή του ασεπ.

Τώρα όμως που σας λέει πληρωμένο τότε αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα σας είναι στη κατοχή του ασεπ..)

Προφανώς υπάρχει προιγουμενο με την διαδικασία δεσμευμένο-πληρωμενο οπότε αν και λογικό αυτό που λες μάλλον δεν είναι έτσι. Σε άλλο φόρουμ έχει δημοσιευτεί αυτή η διαδικασία με το δεσμευμένο παράβολο και κάποιος έκανε κοινοποίηση εδώ...

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Κ εμένα το ίδιο γράφει.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

((Μ αρεσει που λες " λέτε μερικοι" και έχεις κάνει παραθεση στο μηνυμα μου. Αφού εγώ στο είπα πες το μου στα ίσα. Είσαι και guest στο φόρουμ. Ζητάω συγνώμη από το υπόλοιπο φορουμ για την παρένθεση μου))

Απλά ξαναλέω ότι τα τηλέφωνα για τετοιες ερωτήσεις είναι ανούσια κατά την άποψη μου. Και εγώ έχω αγωνια για τα αποτελέσματα θα ερθει η στιγμη στην ώρα της. Τα παραβολα είναι πιο αξιόπιστη μέθοδος να ελέγξουμε για να δούμε πότε θα ξεκινήσουν την διαδικασία επεξεργασίας. Άπαξ και ξεκινήσουν και δεσμεύουν μετα θα βγουν τα πρ οσωρινα. Το θέμα είναι να ξεκινήσουν την επεξεργασία.

Επισης για το παράβολο εχω να σας πω με σιγουριά ότι μόλις γραψει δεσμευμένο τοτε το δεσμευεται ο φορέας δηλαδή το ασεπ. Μην μπερδεύεις τη δεσμευση των χρημάτων από την τράπεζα με τη δεσμευση του παραβολου από τον φορεα.

Και κάτι αλλο που έχω παρατηρήσει και υπάρχει μια ανησυχία στις προκηρύξεις. Στα προσωρινα δεν υπαρχει τοσο σωστος έλεγχος και μπορει να βαθμολογισουν με μόρια κάτι χαρτιά που δεν ισχυουν( όχι οταν δεν υπάρχουν τα χαρτιά απλά δεν είναι για μοριοδοτηση στην προκήρυξη μας). Σαφως δεν εννοώ την 3κ που βγήκαν τα αποτελέσματα μόνο από την ηλεκτρονική δηλώση. Εννοώ για προκυρηξεις που βγήκαν τα προσωρινά μετά από επεξεργασία αιτησεων. Βέβαια αυτό αλλάζει στα οριστικά και μοριοδοτουν ότι είναι σωστό. Απλά εγώ έχω στο νου μου ότι τα προσωρινά δεν θα είναι απολυτα σωστα. Μήπως και για αυτό λέγονται προσωρινά και για τις ενστασεις; Μακαρι να μην υπάρχουν "μεγαλες εκπλήξεις"

ΣΤΕΛΛΑ

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ »

Miron έγραψε: ((Μ αρεσει που λες " λέτε μερικοι" και έχεις κάνει παραθεση στο μηνυμα μου. Αφού εγώ στο είπα πες το μου στα ίσα. Είσαι και guest στο φόρουμ. Ζητάω συγνώμη από το υπόλοιπο φορουμ για την παρένθεση μου))

Απλά ξαναλέω ότι τα τηλέφωνα για τετοιες ερωτήσεις είναι ανούσια κατά την άποψη μου. Και εγώ έχω αγωνια για τα αποτελέσματα θα ερθει η στιγμη στην ώρα της. Τα παραβολα είναι πιο αξιόπιστη μέθοδος να ελέγξουμε για να δούμε πότε θα ξεκινήσουν την διαδικασία επεξεργασίας. Άπαξ και ξεκινήσουν και δεσμεύουν μετα θα βγουν τα πρ οσωρινα. Το θέμα είναι να ξεκινήσουν την επεξεργασία.

Επισης για το παράβολο εχω να σας πω με σιγουριά ότι μόλις γραψει δεσμευμένο τοτε το δεσμευεται ο φορέας δηλαδή το ασεπ. Μην μπερδεύεις τη δεσμευση των χρημάτων από την τράπεζα με τη δεσμευση του παραβολου από τον φορεα.

Και κάτι αλλο που έχω παρατηρήσει και υπάρχει μια ανησυχία στις προκηρύξεις. Στα προσωρινα δεν υπαρχει τοσο σωστος έλεγχος και μπορει να βαθμολογισουν με μόρια κάτι χαρτιά που δεν ισχυουν (όχι οταν δεν υπάρχουν τα χαρτιά απλά δεν είναι για μοριοδοτηση στην προκήρυξη μας). Σαφως δεν εννοώ την 3κ που βγήκαν τα αποτελέσματα μόνο από την ηλεκτρονική δηλώση. Εννοώ για προκυρηξεις που βγήκαν τα προσωρινά μετά από επεξεργασία αιτησεων. Βέβαια αυτό αλλάζει στα οριστικά και μοριοδοτουν ότι είναι σωστό. Απλά εγώ έχω στο νου μου ότι τα προσωρινά δεν θα είναι απολυτα σωστα. Μήπως και για αυτό λέγονται προσωρινά και για τις ενστασεις; Μακαρι να μην υπάρχουν "μεγαλες εκπλήξεις"

ναι και τι θελεις τωρα να μαλωνουμε μεταξυ μας για να ευχαρθιστηθεις; Αν ευχαριστιεσαι μ αυτο τον τροπο Πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Miron έγραψε:((Μ αρεσει που λες " λέτε μερικοι" και έχεις κάνει παραθεση στο μηνυμα μου. Αφού εγώ στο είπα πες το μου στα ίσα. Είσαι και guest στο φόρουμ. Ζητάω συγνώμη από το υπόλοιπο φορουμ για την παρένθεση μου))

Και κάτι αλλο που έχω παρατηρήσει και υπάρχει μια ανησυχία στις προκηρύξεις. Στα προσωρινα δεν υπαρχει τοσο σωστος έλεγχος και μπορει να βαθμολογισουν με μόρια κάτι χαρτιά που δεν ισχυουν( όχι οταν δεν υπάρχουν τα χαρτιά απλά δεν είναι για μοριοδοτηση στην προκήρυξη μας). Σαφως δεν εννοώ την 3κ που βγήκαν τα αποτελέσματα μόνο από την ηλεκτρονική δηλώση. Εννοώ για προκυρηξεις που βγήκαν τα προσωρινά μετά από επεξεργασία αιτησεων. Βέβαια αυτό αλλάζει στα οριστικά και μοριοδοτουν ότι είναι σωστό. Απλά εγώ έχω στο νου μου ότι τα προσωρινά δεν θα είναι απολυτα σωστα. Μήπως και για αυτό λέγονται προσωρινά και για τις ενστασεις; Μακαρι να μην υπάρχουν "μεγαλες εκπλήξεις"

Το θέμα τι είναι ακριβώς έλεγχος γίνεται στα δικαιολογητικά των προσωρινών αποτελεσμάτων γιατί αν ότι δηλώνει ο καθένας είναι τότε θα δούμε 300 άτομα με κύριο προσόν ενώ έχουν ένα πιστοποιητικό κεμεα που βγαίνει σε 6 μήνες και το δήλωσαν για πτυχίο ΙΕΚ.

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Για να κανεις ένσταση πρέπει η να ξέρεις ένα άτομο τ οποίο ξέρεις ότι έχει κάτι λιγότερο από εσένα η να μην σου μέτρησαν εσένα κάτι.. έτσι στα κουτουρού δν μπορείς ν κανεις
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

REDMAN316 έγραψε:Το θέμα τι είναι ακριβώς έλεγχος γίνεται στα δικαιολογητικά των προσωρινών αποτελεσμάτων γιατί αν ότι δηλώνει ο καθένας είναι τότε θα δούμε 300 άτομα με κύριο προσόν ενώ έχουν ένα πιστοποιητικό κεμεα που βγαίνει σε 6 μήνες και το δήλωσαν για πτυχίο ΙΕΚ.

Αυτό ακριβώς εννοώ redman. Οψόμεθα.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Miron έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Το θέμα τι είναι ακριβώς έλεγχος γίνεται στα δικαιολογητικά των προσωρινών αποτελεσμάτων γιατί αν ότι δηλώνει ο καθένας είναι τότε θα δούμε 300 άτομα με κύριο προσόν ενώ έχουν ένα πιστοποιητικό κεμεα που βγαίνει σε 6 μήνες και το δήλωσαν για πτυχίο ΙΕΚ.

Αυτό ακριβώς εννοώ redman. Οψόμεθα.

Πολύ σωστά! Οψόμεθα!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες