Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Εδώ που ρώτησα καναμε 2 ατομα
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Στην περιοχή μου 4 αιτήσεις είχε το τμήμα μαζί με μένα.
Εσείς παιδιά που γράφεται στο τμημα της περιοχής σας ποσες αιτήσεις έχουν γίνει, αν θέλετε γράψτε και απο ποια περιοχή. Εμένα απο Πετρούπολη (αθηνα) ήμουν ο 1ος χθες
Σε λιγες μερες θα γνωριζουμαι, υπομονη
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Εγώ παιδια λέω δν θα συμπλιροθουν καν η θεσης.
παντου θα συμπληρωθουνAxilleas1992 έγραψε:Εγώ παιδια λέω δν θα συμπλιροθουν καν η θεσης.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Πρωσοπικα βλεποντας την περσινη ανταποκριση στο νημα των ΕΦ και συγκρινοντας την με την φετινη ΣΦ εκτιμω θα ειναι πολλη λιγοτερες αιτησεις.
απο αυτο ειδικα μπορεις να καταλαβεις πολλα οντως!Charlie Harper 13 έγραψε:Πρωσοπικα βλεποντας την περσινη ανταποκριση στο νημα των ΕΦ και συγκρινοντας την με την φετινη ΣΦ εκτιμω θα ειναι πολλη λιγοτερες αιτησεις.
Στο Ναύπλιο είμαστε όλοι κ όλοι 2 για Κόρινθο.
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Εγώ Χαϊδάρι μόνος μου ήμουν μέχρι προχθές. Το καλό είναι ότι δεν έβγαλε μόνο για Αθήνα και νησιά και θα σπάσει ο κόσμος.
Θα υπάρξει ανθρώπους που θα θελήσει να πάει Καστελόριζο ρε παιδιά; Μόνο κάποιος ντόπιος πιστεύω.
ποσα μόρια έχεις φίλε μου αν επιτρέπεται?dimitris/1993 έγραψε:Εγώ Χαϊδάρι μόνος μου ήμουν μέχρι προχθές. Το καλό είναι ότι δεν έβγαλε μόνο για Αθήνα και νησιά και θα σπάσει ο κόσμος.
χαχαχαχαχα εγω ουτε καστελοριζο ουτε συμη ουτε λερο, απλα πηγαινετε στον χαρτη της Ελλαδος και αμα βρειτε με την πρωτη το καστελοριζο σας παραδεχομαι και αν το βρειτε δειτε επισης που ειναι ! Δεν εχεις αδικο αδερφεletsman έγραψε:Θα υπάρξει ανθρώπους που θα θελήσει να πάει Καστελόριζο ρε παιδιά;Μόνο κάποιος ντόπιος πιστεύω.
ε ναι, ειναι η κορινθος ειναι η ξανθη, δεν θελουν ολοι να γινουν συνοειοφυλακες, μεχρι προχτες οι περισσοτεροι δεν ειχαν ιδεα τι ειναιdimitris/1993 έγραψε:Εγώ Χαϊδάρι μόνος μου ήμουν μέχρι προχθές. Το καλό είναι ότι δεν έβγαλε μόνο για Αθήνα και νησιά και θα σπάσει ο κόσμος.
Παιδιά εγώ είμαι από Λουτράκι... Θα μου εξηγήσει κάποιος πως βγαίνουν τα μόρια; Δεν έχω δηλώσει ακόμα γιατί περιμένω το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης... Το βγαλα online αλλά μου λέει ο αστυνομικός καλύτερα να το πάρω από ΚΕΠ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες