Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

john323 έγραψε:Εντάξει σειρά δηλαδή με τη λογική αυτή, αν βγει πρόεδρος της δημοκρατίας το Μάρτιο, η προκήρυξη θα βγει σε 2 χρόνια που είναι και οι εκλογές...
E ενταξει δε νομιζω να αντεξει η ΕΛ. ΑΣ 2 χρονια χωρις να κανει προσληψεις...

Η προκηρυξη θα βγει παιδια (γινουν δε γινουν εκλογες), αυτο ειναι σιγουρο.

Εχει σταλει αιτημα απ τον Κικιλια, ανοιξαν τη σχολη αστυφυλακων και ο Υπουργος Οικονομικων ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

Απλα θεωρω οτι ο λογος που το καθυστερουν ειναι για να επωφεληθουν οσο γινεται με ψηφους απ αυτη την ιστορια.(σε περιπτωση που γινουν εκλογες)

Τωρα μπορει να λεω και #@^&@! Βεβαια, αλλα σιγουρα αυτο που λεω εχει μια δοση λογικης.

mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mastixas »

317! έγραψε: παρακολουθώ το θέμα από το 2010 και πραγματικα λυπάμαι που πολλοί από σας θα μπούν στην αστυνομία.. μακραν το χειρότερο επίπεδο.. κριμα

+1000

Μια απο τα ίδια.. Πραγματικά αυτοί θα βάλουν στολή και έχουν τέτοια αντίδραση και νεύρα; και την ορθογραφία ρε παιδιά έλεος κάντε ένα τσεκ πριν κάνετε δημοσίευση. Σας βλέπουν και τα μικρά οι αστυφύλακες και γελάνε με το δίκιο τους και λένε ποσό γκασμαδες είναι ο ειδικοί φρουροί και πως η αστυνομία θέλει μόνο πανελλήνιες μπας και την στελεχώσουν άνθρωποι. Κρίμα

Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Πες τα αδερφέ!!
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Οποτε κομμαντος εκτος απροοπτου, τα ξαναλεμε Δεκεμβριο-Ιανουαριο (το αργοτερο).Ενα ατομο που εμπιστευομαι πολυ και δεν εχει πεσει ποτε εξω σε οτι μου εχει πει, μου ειπε οτι το αργοτερο μεχρι τελη Γεναρη του 15 θα χει βγει η προκηρυξη.

Ευχομαι ολοψυχα να βγει το Δεκεμβριο να μπουν και οι 86ριδες γιατι με καποιους απο αυτους τα λεμε εδω και πολυ καιρο και ξερω ποσο το θελουν και τι προσπαθειες εχουν κανει.

Θα ειναι η μαλακια της χιλιετιας εαν τη χασουν για 1 γ@μωμηνα.

Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Πάντως φίλος που τηλεφώνησε στην σχολή στην Κομοτηνή του είπαν ότι η ενημέρωση που έχουν από το ΠροΠο είναι οτί θα βγεί Νοέμβρη.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

salonika έγραψε:Πάντως φίλος που τηλεφώνησε στην σχολή στην Κομοτηνή του είπαν ότι η ενημέρωση που έχουν από το ΠροΠο είναι οτί θα βγεί Νοέμβρη.
Μακαρι!

Παντως ειμαι αρκετα πεπεισμενος οτι θα φροντησουν παση θυσια, να μην εχουν ολοκληρωθει οι διαδικασιες επιλογης των υποψηφιων μεχρι και το περας τον (ενδεχομενων) εκλογων.

Αλλα στα @@ μας, ας βγει οσο πιο γρηγορα γινεται να ηρεμισουμε και ας μπουμε στη σχολη και το 2020.

f

Δημοσίευση από f »

Ολοι οι 86αριδες να μαζευτειτε να στειλετε αιτηματα στο πρπ. πο να βγαλουν μεσα στο 14 ειναι κριμα να χασετε τις θεσεις σας και μπας και βγει να ηρεμησουμε ολοι μας.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Χαχαχα ξερεις που θα γραψουν τα αιτηματα μας ε; αν ειναι στο προγραμα να την βγαλουν θα την βγαλουν αν δεν θελουν ολοι οι 86δες του κοσμου α μαζευτουμε δεν αλλαζει κατι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει και μόνοι σας πλέον σπάνια επεμβαίνω ακόμη και τώρα που το θέμα έχει εκτροχιαστεί παντελώς.

Επειδή όμως πιστεύω όπως έχω ξαναγράψει στην ελευθερία του λόγου και επειδή όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την δική σας γνώμη και άποψη έχουμε καταφέρει να γίνουμε καλύτεροι και ως φόρουμ αλλά και ως Διαχειριστές κατ'επέκταση θα ήθελα να εκφράσετε την άποψη σας για το τι ενέργειες θέλετε να κάνω από εδώ και στο εξής στο Η γνώμη σας μετράει ελεύθερα χωρίς ταμπού για το παρών νήμα.

Παρακαλώ πολύ να δημοσιεύεται τις απόψεις σας ΜΟΝΟ στο παραπάνω νήμα που σας παρέθεσα κόσμια και όχι εδώ οι περισσότεροι αν είναι δυνατόν για να βγάλω συμπέρασμα και να πράξω αναλόγως.

Η πορεία και η τύχη του παρόντος νήματος κρίνεται από εσάς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Καλημερα μαγκες. εχουμε κανενα νεο για την προκυρηκση. τηα γκαστρωθουμε στο τελοσ...
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Υπομονη και θα δουμε.. Λίγες μέρες έμειναν..
ΔΕΑ-ΕΔ

Δημοσίευση από ΔΕΑ-ΕΔ »

Παιδιά πιστεύω πως πρέπει να ξεχάσουμε την προκήρυξη μέσα στο 14! Δεν γνωρίζω κάτι απλά με αυτά που βλέπω ακούω δύσκολο να βγει μέσα στ 14! Μακάρι πάντως να βγει! Το μόνο που ξέρω και μπορώ να το πω με σιγουριά έχω φίλο επιτυχών αστυφύλακα απλά μου είπε πως κάνουν τα πάντα για να μπουν αυτοί Στην σχολή! Ίσως λέω ίσως γι Αυτό Να μην την βγάζουν τ ν πω δεν ξέρω! Ελλαδιστάν όπως πάντα κρίμααα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

ΔΕΑ-ΕΔ έγραψε:Παιδιά πιστεύω πως πρέπει να ξεχάσουμε την προκήρυξη μέσα στο 14! Δεν γνωρίζω κάτι απλά με αυτά που βλέπω ακούω δύσκολο να βγει μέσα στ 14! Μακάρι πάντως να βγει! Το μόνο που ξέρω και μπορώ να το πω με σιγουριά έχω φίλο επιτυχών αστυφύλακα απλά μου είπε πως κάνουν τα πάντα για να μπουν αυτοί Στην σχολή! Ίσως λέω ίσως γι Αυτό Να μην την βγάζουν τ ν πω δεν ξέρω! Ελλαδιστάν όπως πάντα κρίμααα Εικόνα

Ειναι πολυ πιθανο να μπουμε ολοι μαζι στην σχολη φιλε. Ενας εκπεδευτης στην κομοτηνη πριν λιγες μερες αυτο μου εχει πει παντως, οτι την σχολη την ετοιμαζουν και για τους φρουρους και για τους αστυφυλακες.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

VALLGOX έγραψε:
ΔΕΑ-ΕΔ έγραψε:Παιδιά πιστεύω πως πρέπει να ξεχάσουμε την προκήρυξη μέσα στο 14! Δεν γνωρίζω κάτι απλά με αυτά που βλέπω ακούω δύσκολο να βγει μέσα στ 14! Μακάρι πάντως να βγει! Το μόνο που ξέρω και μπορώ να το πω με σιγουριά έχω φίλο επιτυχών αστυφύλακα απλά μου είπε πως κάνουν τα πάντα για να μπουν αυτοί Στην σχολή! Ίσως λέω ίσως γι Αυτό Να μην την βγάζουν τ ν πω δεν ξέρω! Ελλαδιστάν όπως πάντα κρίμααα Εικόνα

Ειναι πολυ πιθανο να μπουμε ολοι μαζι στην σχολη φιλε. Ενας εκπεδευτης στην κομοτηνη πριν λιγες μερες αυτο μου εχει πει παντως, οτι την σχολη την ετοιμαζουν και για τους φρουρους και για τους αστυφυλακες.
Ναι αλλα οι αστυφυλακες παντα ξεκινανε την ακαδημαικη τους χρονια τον οκτωμβριο καθε ετους.. τωρα πως θα γινει να μπουνε διαφορετικο μηνα δεν ξερω πραγματικα... αυτο που ξερω παντως σιγουρα ειναι οτι η αστυνομια δεν μπορει πλεον να μην προσλαβει ατομα με τα σημερινα δεδομενα που επικρατουν στο σωμα... η κατασταση ειναι τραγικη και η προκηρυξη των φρουρων πλησιαζει να στε σιγουροι...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Παιδια μην ακουτε τι λεει ο πασα εις, το να μπουν οι φρουροι μαζι με τους επιτυχοντες ειναι απιθανο. Καταρχας ειναι χαοτικο το χασμα που δημιουργειται στα απαιτουμενα κονδυλια. Αν για να προσληφθουν/εκπαιδευτουν 500 φρουροι χρειαζεται ενα Α ποσο, για να εκπαιδευτουν 500 αστυφυλακες χρειαζεται Α^ν. Επιπλεον εφοσον δεχοντουσαν τους αστυφυλακες τωρα οι σχολες, η ηγεσια θα ειναι θεσμικα υποχρεωμενη να βαλει στις σχολες και τους αξιωματικους επιτυχοντες του 13 ΑΛΛΑ και τους αστυφυλακες + αξιωματικους του 14 (αφου σου λεει δεν υπαρχει πλεον οικονομικη δυσπραγεια). Καταλαβαινετε οτι το κοστος ανεβαινει εκθετικα. Ειναι σαφως ευκολοτερο για την πολιτικη ηγεσια, να εμεινει στις αρχικες συμφωνιες, τις οποιες εχουν αποδεχτει οι επιτυχοντες, και να τους απορροφησει σταδιακα οπως εχει προγραμματιστει. Για τους φρουρους μπορουν πολυ ευκολα να προβαλλουν το οτι υπαρχουν εκτακτες αναγκες και οτι εχει εγκριθει η προσληψη απο την τροικα. Με την κοινη λογικη το εξεταζω, δε γνωριζω τι μελλει γεννεσθαι. Μακαρι να μπαιναν ολοι αυριο, και να βγαζαν και μια προκηρυξη για 1000 φρουρους να γουσταρουμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες