Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Σας εδωσε καποιο σχετικο χαρτι καποιον αριθμο τιποτα;
Το τηλ γιατι σου ειπε;
Για να μαθεις τα αποτελεσματα;
Τελικα οι υποψιες μου επιβαιβεωθηκαν κ βγηκε αυγουστο. Θα ηθελα να πω σε ολλα τα παιδια καλη επιτυχια κ να μην το βαλουν κατω οσοι δεν περασουν κ να ξαναπροσπαθησουν. Τωρα οσο για τα χαρτια πηγα κ εγω σημερα το πρωι για να βγαλω ενα εγγραφο επειδη ειμαι τεκνο θανοντα πανω στο καθηκον κ μου ειπαν κ εμενα απο δευτερα για την καταθεση των δικαιολογητικων.
Παιδια το πιστοποιητικο τυπου α τι χρωμα εχει; Θυμαμαι μια αλλη φορα που το ζητησα μου δωσανε ενα γαλαζιο χαρτι και σημερα πηρα ενα απλο χαρτι λευκο
Αλλαξε το χαρτι αυτο
Μονο αν ησουν ειδικες δυναμειςtrakas έγραψε: Το οτι εχεις υπηρετησει την στρατιωτική σου θητεία μετράει καθόλου μόρια;
Σαυτο δεν εχεις αδικο δεν θα εχουν τα απαιτουμενα μορια οι περισσοτεροιppp έγραψε:Μαγκες αυτοι που εχουν απολυτηριο επαλ αποφοιτησαν το 2009 αρα δυσκολο να εχουν προλαβει να πανε στρατο. Και οσοι απο αυτους εχουν παει φανταστειτε οτι θα εχουν μονο διπλωμα για αμαξι... Γιατι μηχανης και φορτηγου βγαζεις στα 21 αρα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Για να παρω εκει πεμπτη η παρασκευη για να μαθω ποτε μπορω να παω να τα καταθεσω! Απ'οτι μου ειπε ο ιδιος δεν εχουν ορισει αξιωματικους για να ελενχουν τα δικαιολογητικα!
Ε ναι ειναι και αυγουστος απο δευτερα που θα χουν γυρισει και οι υπολοιποιδημητρης25 έγραψε:Για να παρω εκει πεμπτη η παρασκευη για να μαθω ποτε μπορω να παω να τα καταθεσω! Απ'οτι μου ειπε ο ιδιος δεν εχουν ορισει αξιωματικους για να ελενχουν τα δικαιολογητικα!

-
- Ταξίαρχος
Επιτελους βρηκα ακρη για να γραφτω κ εγω στο σαιτ! Εγω παω στοιχημα οτι θα ειναι ο ιδιος κ απλα βαριοταν! Πηγα εκει με εναν φιλο μου που θα κανουμε μαζι τα χαρτια μας εστειλε σε κεπ, στο σχολειο μας, νομαρχια. Παντου! Παμε παλι στο γραφειο του κ μας ρωταει τα εχετε ετοιμα τα χαρτια σας; Λεμε σαν βλαμενα ναι εμεις. Μπραβο σας ελατε την δευτερα! Κεραμιδα μου ηρθε.
Αυτη τη στιγμη υπολειτουργουν ολα και οπως ειπες και εσυ και οσοι βρισκοντε στην εργασια τους βαριουντε που ζουνδημητρης25 έγραψε:Επιτελους βρηκα ακρη για να γραφτω κ εγω στο σαιτ! Εγω παω στοιχημα οτι θα ειναι ο ιδιος κ απλα βαριοταν! Πηγα εκει με εναν φιλο μου που θα κανουμε μαζι τα χαρτια μας εστειλε σε κεπ, στο σχολειο μας, νομαρχια. Παντου! Παμε παλι στο γραφειο του κ μας ρωταει τα εχετε ετοιμα τα χαρτια σας; Λεμε σαν βλαμενα ναι εμεις. Μπραβο σας ελατε την δευτερα! Κεραμιδα μου ηρθε.

Παιδια, οι φωτογραφιες που πρεπει να εχουμε ειναι απλες;
καλη επιτυχια σε ολους!
καλη επιτυχια σε ολους!
-
- Ταξίαρχος
Λεει τις διαστασεις μεσα η προκηρυξη αδελφε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης