Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Δεν γίνεται απο οσο γνωρίζω, αν ηταν έτσι. Το μονο που γίνεται ειναι να παρεις και δεύτερη ειδικότητα αλλα δεν ειναι στο χέρι σου, αναλογα τις αναγκες του σώματος και πάει λέγοντας
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Ποτέ. Βγαίνουν μόνο διαταγές για Γεωγραφικό και σώμα φροντιστων, αν δεν κάνω λάθος.
GUNS ROSES έγραψε:Μια ερώτηση πόσο εύκολο είναι αφού μπεις να ζητήσεις να αλλάξεις σώμα;
Μπές εσυ πρώτα κ αυτό έρχεται δεύτερο αν και εφόσον.
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Διασωστη ειπες περιπου 2500 ΟΒΑ υπηρετούν;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Var έγραψε:Εγώ φίλε είμαι πληροφορική σε ΤΕΙ και είναι απαραίτητη η πρακτική πτυχιακή στις ειδικότητες που έβγαλαν για πληροφορική θα μπορέσω σαν τελειόφοιτος να δηλώσω ή όχι
αν δεν έχεις το πτυχίο όχι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Thanos_Man έγραψε:Μια ερωτηση. Εγω που ειμαι σπουδαστης αει θα μοριοδοτηθω;(δεν εχω πτυχιο δηλαδη) ρωταω γιατι στις προηγουμενες προκυρηξεις αυτοι που ειχαν περασει το 1ο κυκλο σπουδων τους μοριοδοτουσε με 350 μορια.
οχι
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
M.A.R.C.H. έγραψε:Διασωστη ειπες περιπου 2500 ΟΒΑ υπηρετούν;
Ναι, πάνω κάτω.
Αλλά θα μπουν άλλοι 500 περίπου τώρα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα σας! Οι ειδικότητες Υλικού Πολέμου μετατίθενται παντού έτσι ή μόνο στις μονάδες Υλικού Πολέμου;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Georgios25 έγραψε:Καλησπέρα σας! Οι ειδικότητες Υλικού Πολέμου μετατίθενται παντού έτσι ή μόνο στις μονάδες Υλικού Πολέμου;
το κάθε όπλο και σώμα στις μονάδες του οι μοναχέ ΥΛΙΚΟΥ είναι η αυτούσιε ΥΛΙΚΟΥ η μονάδες που έχουν Τεχνικό ΣΕΜ ΣΥΠ, βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις που πχ ένας ΠΖ μπορεί ν πάει σε μονάδα ΔΒ αν σοβαροί οικογενειακοί η υγείας λόγοι
Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
Ναι κανονικά
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
σύμφωνα με τις προηγουμένες μόνο αν πας σε ειδικότητα ειδικών
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
M.A.R.C.H. έγραψε:Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
Ναι κανονικά
Άκυρο μην λέτε ότι σας συμφέρει να πιστεύτε
σύμφωνα με την προκήρυξη του 09
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότη-
τα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου
κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
re pate kala re έγραψε:M.A.R.C.H. έγραψε:Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
Ναι κανονικά
Άκυρο μην λέτε ότι σας συμφέρει να πιστεύτε
σύμφωνα με την προκήρυξη του 09
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότη-
τα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου
κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων
Οπότε κάποιος που θέλει να πάει πεζικό δεν παίρνει τα 100μορια από ΕΔ;
Α ρε φίλοι βαράω το κεφάλι μου. Λογικά δεν μοριοδοτουνται τα πτυχία όπως το 2009 αφού θέλει απολυτήριο λυκείου.
Και μόλις βλέπω ότι στις θέσεις στο υγειονομικό, ζητάει πτυχίο κοινωνικού λειτουργου ή κοινωνιολογου ή αντίστοιχου πτυχίου.
Και το πτυχίο μου είναι κοινωνιολογος, αλλά δεν με κόβω καν να δηλώσω με το πτυχίο, έχω μόνο πτυχίο και lower και παίζει να πάρει 2-3ατομα μονο. Την τύχη μου😆
Και μόλις βλέπω ότι στις θέσεις στο υγειονομικό, ζητάει πτυχίο κοινωνικού λειτουργου ή κοινωνιολογου ή αντίστοιχου πτυχίου.
Και το πτυχίο μου είναι κοινωνιολογος, αλλά δεν με κόβω καν να δηλώσω με το πτυχίο, έχω μόνο πτυχίο και lower και παίζει να πάρει 2-3ατομα μονο. Την τύχη μου😆
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες