Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Καλα τι λετε; Τι αριθμος προτοκολου και κολοκυθια τουμπανα; αφου πας καταθετεις τα χαρτια σου σε μετρανε και μετα περιμενεις τους πινακες να δεις αν εισαι μεσα. δεν σου δινουν κανενα αριθ. προτ/λου
Γιαννη το ιδιο κανανε και εμενα... Λεμε τωρα τυχον δεν στειλουν την αιτηση ς η τν χανουν... Ξερεις το κρατος μας... Π θα βρεις τ δικιο ς μετα; Ουτε ς μενα δωσανε γιατι ομως δωσανε σε μερικους?
Παιδια ουτε σε εμενα δν δωσανε τπτ. Εε, ελεος κ τετοιες μλκιες ν κανουνε Κ τπτ αλλο δν τους μενει μετα.

Σε ποιον παει αυτο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Γειά χαρά και σήμερα. Λοιπόν, πείτε μου και εμένα κάποια πρόβλεψη για τρομερή Β κατηγορία. Εγώ έχω πεί 2700-2780. Πληροφοριακά να πούμε πως σχεδόν όλοι οι περσινοί υποψήφιοι από 2600 έως 2750, δεν μπορούνε να αυξήσουν τα μόρια τους πέραν των 1000 μονάδων (μόνο με το δίπλωμα φορτηγού). Οι από 2750 και άνω προσλήφθηκαν πέρσι, οπότε τα μόρια 2600-2750 έχουν σχετικά παγώσει. Για να αναίβει η βάση θα πρέπει καθαρά να την ανεβάσουν οι υποψήφιοι που θα αιτηθούν για πρώτη φορά, όπου προβλέπω να είναι άνω το 8500 χιλιάδων (πέρσι αιτήθησαν 6557) λόγω ανεργίας (σε σημείο πλέον για μετανάστευση). Καλή μας τύχη και υπομονή.
Αν δε περασω και φετος που εκανα υπερβαση και μαζεψα 2755 μορια ας μην περασω ποτε!
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Posts in topic: 6
σε ποια κατηγορια εισαι φιλε;ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Αν δε περασω και φετος που εκανα υπερβαση και μαζεψα 2755 μορια ας μην περασω ποτε!
Ε αν ειναι Α και με τα δυο ποδια μεσα... Αν ειναι β με το 1,5 

Εγω ζητησα αριθμο πρωτοκολλου και μου ειπε ο αστυνομικος εκει οτι δεν θα μου χρειαστει πουθενα. Και του λεω δεν πειραζει εγω τον θελω για καθε ενδεχομενο, και μου τον εδωσε οπως ειχε την υποχρεωση. Τωρα τα μορια θα ειναι 100 κατω στην χειροτερη η 200 κατω στην καλυτερη και στις δυο κατηγοριες δεν χρειαζονται μακροσκελεις αναλυσεις και θεωριες απλη λογικη ξεκολλατε μην αγχωνετε κοσμο
-
- Posts in topic: 97
Γειά σου μάγκα LEW. Δεν μου λες; Με ποιό σκεπτικό αναφέρεις πως οι βάσεις ή θα πέσουν λίγο ή... Θα πέσουν περισσότερο; Σε παρακαλούμε εξήγησε μας διότι έχουμε αγχωθεί και επιθυμούμε να μας καθησυχάσεις... Για την Β κατηγορία δεν βλέπω να κάνετε κάποια σχετική πρόβλεψη...
Φιλε LEW αν ειναι σωστη η προβλεψή σου ειναι πολυ αισιόδοξη
Καμιά στανταρ πληροφορία υπάρχει;
Προσωπικη εκτιμηση : Συνολικες αιτησεις Α +Β ->15500 Βαση στην Α ->2200 - 2300
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες