Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο άλλος ειρωνεύεται και λέει 45 θα πάει... Του φαίνεται παράλογο το όριο 35 ... Δημοτική αστυνομία... Δικαστική παντού 35 για πολίτες... Και εδώ οι εποχικοί ήμαστε με 5 σεζόν και μπαίνει όριο 31... Που είναι το παράλογο... Δεν ξέρω πόσο θα είναι το ηλικιακό... Ελπίζουμε όλοι οι εποχικοί για το καλύτερο...
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 6:21 pm Lite πες μας ρε φίλε τα νέα σου... Τι θα γίνει τελικά... ; Θα πάει στα 35 το όριο...
Στα 45 άκουσα θα πάει το όριο...
Χαχαχαχαχαχχαχαχαψαψχαχαψαψαψ
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:22 pm
niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 4:16 pm Αν είναι να τσακώνεστε μεταξύ σας, πως θα πάτε να διεκδικήσετε πράγματα; Αυτά βλέπει ο Τουρνάς και δουλεύει τους πάντες! Οι μικροί θέλουν μικρό όριο, οι μεγάλοι μεγάλο. Λογικό και αποδεκτό. Πρέπει να βρείτε μία κοινή γραμμή, γιατί η κυβέρνηση δεν έχει βλέψεις, για κανένα εποχικό, μικρό ή μεγάλο! Δεν την νοιάζει καν. Το είπε και ο Κούλης στην Βουλή. Τι να τους κάνω το χειμώνα; Οργανωθείτε, γιατί ότι πετύχετε, αν πετύχετε κάτι, θα αφορά και τους μελλοντικούς εποχικούς, όταν και αν έρθουν.
Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις; Δεν έχει βλέψεις για να παίρνει μικρούς η κυβέρνηση; Ζεις αλλού; Πέρσι 500 άτομα μπήκαν και φέτος αλλά 700 θα μπουν τι δεν έχει βλέψεις; Μας δουλεύεις; Σε παρακολουθώ καιρό στο φόρουμ είσαι μυστήριο τρένο! Αφού έχεις βλέψεις για εποχικος μπες σε άλλο νήμα που αφορά εποχικούς και μη πετάς εδώ κοτσανες
Πρώτον, σε ποιο νήμα θα μπαίνω έιναι δικό μου θέμα και οχι δικό σου. Δεύτρον, μάλλον είσαι από τους οπαδούς του Τουρνά! Έχουν εμφανιστεί κάτι νεούδια σαν και σένα, που μόλις άκουσαν 31 όριο, πέταξαν από την χαρά τους! Είμαι πιο κάτω από 31, αλλά σέβομαι τον μεγαλύτερο εποχικό, που έχει σκιστεί και με την προκ. Αυτή, δεν έχει την δυνατότητα να κυνηγήσει την μονιμότητα του. Και, τρίτον, καλά κάνεις και με παρακολουθείς, θα μάθεις πολλά!
Κάτω από 25 είμαι φορτωμένος αντιπυρικές να μου πεις τι βρε και τι να μάθω από εσένα 😂😂
Επισκέπτης

Νιασιμας οι μεγάλοι είχαν ευκαιρίες με πολλές προκυρηξεις δεν θα τα λέμε 100 φορές τώρα είναι η σειρά τον μικρότερων! Και αυτή η καραμέλα οι σταθμοί δεν έχουν κόσμο να την κόψετε! Μια χαρά έχουν το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα! Επίσης οι σταθμοί που είναι υπεραριθμοι μπορούν να μεταθέσουν κόσμο σε αυτούς που δεν έχουν 🫡
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:00 pm
niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:22 pm

Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις; Δεν έχει βλέψεις για να παίρνει μικρούς η κυβέρνηση; Ζεις αλλού; Πέρσι 500 άτομα μπήκαν και φέτος αλλά 700 θα μπουν τι δεν έχει βλέψεις; Μας δουλεύεις; Σε παρακολουθώ καιρό στο φόρουμ είσαι μυστήριο τρένο! Αφού έχεις βλέψεις για εποχικος μπες σε άλλο νήμα που αφορά εποχικούς και μη πετάς εδώ κοτσανες
Πρώτον, σε ποιο νήμα θα μπαίνω έιναι δικό μου θέμα και οχι δικό σου. Δεύτρον, μάλλον είσαι από τους οπαδούς του Τουρνά! Έχουν εμφανιστεί κάτι νεούδια σαν και σένα, που μόλις άκουσαν 31 όριο, πέταξαν από την χαρά τους! Είμαι πιο κάτω από 31, αλλά σέβομαι τον μεγαλύτερο εποχικό, που έχει σκιστεί και με την προκ. Αυτή, δεν έχει την δυνατότητα να κυνηγήσει την μονιμότητα του. Και, τρίτον, καλά κάνεις και με παρακολουθείς, θα μάθεις πολλά!
Κάτω από 25 είμαι φορτωμένος αντιπυρικές να μου πεις τι βρε και τι να μάθω από εσένα 😂😂
Ακριβώς αυτό! Καλή επιτυχία, λοιπόν.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:02 pm Νιασιμας οι μεγάλοι είχαν ευκαιρίες με πολλές προκυρηξεις δεν θα τα λέμε 100 φορές τώρα είναι η σειρά τον μικρότερων! Και αυτή η καραμέλα οι σταθμοί δεν έχουν κόσμο να την κόψετε! Μια χαρά έχουν το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα! Επίσης οι σταθμοί που είναι υπεραριθμοι μπορούν να μεταθέσουν κόσμο σε αυτούς που δεν έχουν 🫡
Μιας και μιλάμε για εποχικούς, πότε είχαν ευκαιρίες με πολλές προκηρύξεις; Όσο για τους σταθμούς, ας μιλήσουν τα παιδιά, που είναι σε σταθμούς, να μας πουν για τις ελλείψεις.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:02 pm Νιασιμας οι μεγάλοι είχαν ευκαιρίες με πολλές προκυρηξεις δεν θα τα λέμε 100 φορές τώρα είναι η σειρά τον μικρότερων! Και αυτή η καραμέλα οι σταθμοί δεν έχουν κόσμο να την κόψετε! Μια χαρά έχουν το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα! Επίσης οι σταθμοί που είναι υπεραριθμοι μπορούν να μεταθέσουν κόσμο σε αυτούς που δεν έχουν 🫡
Μιας και μιλάμε για εποχικούς, πότε είχαν ευκαιρίες με πολλές προκηρύξεις; Όσο για τους σταθμούς, ας μιλήσουν τα παιδιά, που είναι σε σταθμούς, να μας πουν για τις ελλείψεις.
Ακόμα ασχολείσαι με τον μπατανόβουρτσα και εσύ τι να σε πω…άσε το παιδί έχει θέμα νομίζει οτι επειδή αλλού είναι υπεράρυθμη θα τους στέλνουν εκεί που δεν έχουν ακόμανα καταλάβει οτι αυτο δεν γίνετε με τα λεγόμενα που ειναι και στο σώμα θα έπρέπε να τα ξέρει…
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

purosvestis έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:11 pm
Ακόμα ασχολείσαι με τον μπατανόβουρτσα και εσύ τι να σε πω…άσε το παιδί έχει θέμα νομίζει οτι επειδή αλλού είναι υπεράρυθμη θα τους στέλνουν εκεί που δεν έχουν ακόμανα καταλάβει οτι αυτο δεν γίνετε με τα λεγόμενα που ειναι και στο σώμα θα έπρέπε να τα ξέρει…
Έχεις δίκιο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niasimas την Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

Το παιδί που έγραψε για δικαστική και δημοτική αστυνομία. Δεν είναι σώμα ασφαλείας είναι ενστολο πολιτικό προσωπικό οπότε αν θέλει μπορεί να βάλει και 50 όριο ηλικίας εντάξει?
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:16 pm

Δίκιο έχεις!

Μίλα όμορφα μεγάλε που θα με πεις και μπατανοβουρτσα! Τέτοιους χαρακτηρισμους αλλού! Κάθομαι και εγώ ασχολούμαι με πολίτη έχετε φάει πίκρα!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:21 pm
Δίκιο έχεις!

Μίλα όμορφα μεγάλε που θα με πεις και μπατανοβουρτσα! Τέτοιους χαρακτηρισμους αλλού! Κάθομαι και εγώ ασχολούμαι με πολίτη έχετε φάει πίκρα!
Σαν πολίτης ξέρω, ότι προηγείται ο εποχικός, σε όποια προκ. Μονίμων βγει. Και το σέβομαι αυτό. Εσείς που είστε εποχικοί, να έχετε εκτίμηση προς το μεγαλύτερο εποχικό, που θέλει το ίδιο με τον μικρότερο, αλλά με αυτά τα όρια, που ακούγονται, δεν θα του δωθεί η δυνατότητα, έστω να το κυνηγήσει. Από εκεί και μετά, εύχομαι τα καλύτερα!
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:21 pm
Δίκιο έχεις!

Σαν πολίτης ξέρω, ότι προηγείται ο εποχικός, σε όποια προκ. Μονίμων βγει. Και το σέβομαι αυτό. Εσείς που είστε εποχικοί, να έχετε εκτίμηση προς το μεγαλύτερο εποχικό, που θέλει το ίδιο με τον μικρότερο, αλλά με αυτά τα όρια, που ακούγονται, δεν θα του δωθεί η δυνατότητα, έστω να το κυνηγήσει. Από εκεί και μετά, εύχομαι τα καλύτερα!
Τώρα μιλάμε σωστά φιλαράκι! Ευχαριστώ πολύ όλα καλά να πάνε για όλους!
Επισκέπτης

Το ηλικιακό πρέπει να είναι τουλάχιστον 35... Όταν βγαίνει ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής και σε συνέντευξη στα κανάλια λέει ότι είναι πολύ από 30 έως 35 χρόνον και θα γίνει το καλύτερο για το σώμα και για αυτούς ... Αυτό κάτι λέει... Δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο... Πιστεύω θα είναι 35
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Σωστος ο φιλος δεν εχει λογικη να βγαινει και να λεει 30 εως 35 και ειναι πολυ μαχιμοι και να βγαζεις οριο 31. Οχι οτι μπορειτε να τον κανετε κατι απλα ξεφτιλιζεται αυτοπροσωπος και κανενας δε θα το εκανε κατα τη γμωμη μου, επισης αυτος που το ειπε φαινεται σοβαρος ανθρωπος δε φαινεται ανθρωπος που λεει αρλουμπες
Haix

Δημοσίευση από Haix »

31 θα ειναι οπως και περυσι…. Σταματηστε να τρολαρετε τον κοσμο…

Οι μεγαλυτεροι ειχανε ευκαιρειες.

Τωρα θα μπουνε οι μικροτεροι…
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες