Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Συμφωνώ με τον walas έτσι είναι
Οκ φίλε μια διευκρίνιση έκανα για να μην μπερδευτεί το παιδί που απάντησες. Δεν είχα πρόθεση να στην πω αν έτσι το πήρες.PetG έγραψε:Εντάξει ένα λαθος έκανα... Πως κάνετε έτσι; Έχω 4 άτομα με έχουνε τρελάνει με τα μόρια και με έχουνε χαζεψει... Δεν ξέρουν σε ποια επικουρία είναι πως τα μετράνε κλπ κλπ και έχω και το χαζοτηλεφωνο που άλλα γράφω και άλλα βάζει... Μμμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 16, 2021 11:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giorgoss88 έγραψε:Συμφωνώ με τον walas έτσι είναι
Πιάνεται η προϋπηρεσία δεν είπε κανένας ότι δεν πιάνεται... Αλλά δεν λές το ΚΕΜΕΑ κύριο τίτλο για να μπεις με κύριο τίτλο αλλά ούτε επηδη έχει Κεμεα παίρνεις τα 110 μόρια όπως έχω ακούσει από πολλούς και σε μήνυμα που με έχουν ρωτήσει αλλά και από κοντά...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
Όποιος βάλει το χαρτί του ΚΕΜΕΑ μόνο πολύ απλά δεν θα καν στην κατάταξη. Και να το βαλει δεν θα πάρει μόρια. Προυπηρεσια εφόσον είναι Λυκείου και έχει δουλέψει ως φύλακας θα πάρει μόρια κανονικά. Οποιος έχει ΙΕΚ η προϋπηρεσία μετράει μετά την πιστοποίηση. Για να πάρει ένα ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και τα 110 Αλλά μόρια πρέπει να έχει και το ΙΕΚ φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.(Σε όλη της 6κ υπήρχε μόνο 1 άτομο και τότε ήταν +150 μορια) Αυτά...
Τα ίδια έλεγαν και στην προηγούμενη προκυρηξη τα ίδια λένε και σε αυτήν... Βγαίνει ο άλλος και λέει έχω πιστοποίηση ΙΕΚ... Πήγες 2 χρόνια σε ΙΕΚ; Όχι... Άρα δεν έχεις πιστοποίηση ΙΕΚ αλλά πιστοποίηση Κεμεα... Αυτό το πράγμα έγινε και στην 6Κ... Δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τα πτυχία και τα βαφτίζουν όλα ίδια. Στην προηγούμενη προκυρηξη μέχρι και ενστάσεις έκαναν ορισμένοι γιατί δεν τους μέτρησαν το πτυχίο ή γιατί κόπηκαν κλπ...
Γι αυτό θα το ξαναπώ. Προσεχτικά διάβασμα η προκηρηξη για να γίνει σωστά η αίτηση. Όπως λέει και ο filakes kassandras με μόνο πιστοποίηση κεμεα επειδή είναι μεταγυμνασιακη εκπαιδευση δεν μπαίνεις καν στην κατάταξη. Πρέπει να δηλωθει οπωσδήποτε απολυτήριο λυκείου για β επικουρια.
Walas έγραψε:Γι αυτό θα το ξαναπώ. Προσεχτικά διάβασμα η προκηρηξη για να γίνει σωστά η αίτηση. Όπως λέει και ο filakes kassandras με μόνο πιστοποίηση κεμεα επειδή είναι μεταγυμνασιακη εκπαιδευση δεν μπαίνεις καν στην κατάταξη. Πρέπει να δηλωθει οπωσδήποτε απολυτήριο λυκείου για β επικουρια.
Ακριβώς αυτό...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Ακριβώς κάποιοι μπερδεύουν το κεμεα, οπότε όποιος έχει κεμεα, βάζει απλά απολυτήριο λυκείου και τη προϋπηρεσία αν διαθέτει, οι υπόλοιποι είτε το κύριο προσόν είτε την Α επικουρία, αλλά αν κατεβάσουν τη προκήρυξη και να τη διαβάσουν, παιδιά 22 αρχίζουμε και μετά υπομονή για τα προσωρινά ΜΑΚΆΡΙ Μάιο Ιούνιο να τα έχουμε,Τώρα μπονους για κάποιους είναι ίσως ο, τι δε θα υπάρχει τσιπακι στα αθλήματα.
Τα ένσημα προϋπηρεσίας που αφορούν τη β' επικουρια τα περνάμε κατευθείαν απο τον εφκα ή θέλει κάποια βεβαίωση απο δημόσια υπηρεσία;
Παιδια οσοι εχουμε πιστοποιηση απο ΙΕΚ δηλαδη κυριο προσον, βαζουμε και τη Πιστοποιηση που γραφει το βαθμο και το Διπλωμα που μας εδωσαν; Σκαναρουμε και τα 2 και τα ανεβαζουμε στο Μητρωο?
Κατευθείαν από το site του ΕΦΚΑ που συνδέεσαι με κωδικούς taxisnetSam_wise έγραψε: Τα ένσημα προϋπηρεσίας που αφορούν τη β' επικουρια τα περνάμε κατευθείαν απο τον εφκα ή θέλει κάποια βεβαίωση απο δημόσια υπηρεσία;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Guardian1 έγραψε:Παιδια οσοι εχουμε πιστοποιηση απο ΙΕΚ δηλαδη κυριο προσον, βαζουμε και τη Πιστοποιηση που γραφει το βαθμο και το Διπλωμα που μας εδωσαν; Σκαναρουμε και τα 2 και τα ανεβαζουμε στο Μητρωο;
Η βεβαίωση πιστοποίησης επέχει θέση διπλώματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου το ίδιο.
Ναι αλλά μέσα το φεκ νομίζω ότι ζητάει και τα 2, αν κατάλαβα καλά.Θέλει τη βεβαίωση που γράφει το βαθμό, αλλά θέλει και το επίσημο Δίπλωμα.
Αν μπορεί να με επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που έχει ιεκ.
Αν μπορεί να με επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που έχει ιεκ.
Καλησπέρα παιδιά διαβασα στην προκήρυξη ότι για να μετράει η εμπειρία πρεπει να ειναι μετα το απολυτήριο που θα δηλώσουμε αν ειναι πριν δεν μετραει; Η εχω καταλάβει κάτι λάθος;
Καλησπέρα.Μια ερώτηση πάλι θα ήθελα να κάνω!
Ξέρω έχω καταντήσει κουραστικός και ζητάω συγγνώμη αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω γενικά αίτηση!
Έχω 2 ερωτήσεις.
1η μπορώ να κάνω και σε αυτές που έχουν εντοπιοτητα Αίτηση ή όχι επειδή καλύπτονται μόνο από κατοίκους των δήμων;
2η Δίνει κάποιες κατηγορίες. Γενικές, πολυτεκνικες κλπ.
Επιλέγω σε ποια κατηγορία θέλω ή μπορώ και στις 2;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και σας εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία να έχουμε όλοι μας!
Ξέρω έχω καταντήσει κουραστικός και ζητάω συγγνώμη αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω γενικά αίτηση!
Έχω 2 ερωτήσεις.
1η μπορώ να κάνω και σε αυτές που έχουν εντοπιοτητα Αίτηση ή όχι επειδή καλύπτονται μόνο από κατοίκους των δήμων;
2η Δίνει κάποιες κατηγορίες. Γενικές, πολυτεκνικες κλπ.
Επιλέγω σε ποια κατηγορία θέλω ή μπορώ και στις 2;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και σας εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία να έχουμε όλοι μας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης