Κατι πηρε το αυτι μου χωρις να σημαινει οτι ισχυει (για να μην αρχισετε ορισμενοι) οτι το οριο για ειδικες δυναμεις θα ειναι 26. ΤΙΠΟΤΑ ομως δεν ειναι σιγουρο αν δεν το δουμε στο ΦΕΚ.
Αυτο εχει μια λογικη, ο Παναγιωτοπουλος ουκ ολιγες φορες ειχε πει πως το προσωπικο των Ε. Δ πρεπει να ειναι νεο και μαλιστα ειχαν κανει για τους ΟΒΑ μεχρι 25 αν θυμαμαι καλα.
Βεβαια, κατα τη δικη μου ταπεινη γνωμη, αυτο ειναι τερμα χαζο. Υπαρχουν κομαντο που βγαζουν σχολειο ΣΥΚ και μετα τα 30 ή Ετατζιδες 35+.
Ναι μακαρι να μην ισχυει. Λευτερη υπαρχουν 30αριδες που μπορουν να βγαλουν ΟΥΚ-ΕΤΑ και οτι θελεις απο σχολεια αλλα ειμαι σιγουρος οτι ξερεις το 80% των 35ρηδων θα ψαχνουν πως θα λουφαρουν σε καμια Ασκηση και θα γκρινιαζουν επειδη κανανε 7 υπηρεσιες αντι 6 (χωρις να σημαινει οτι δεν το κανουν και οι πιτσιρικαδες) απλα οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος βγαζει κουραση και γκρινια.
Εγώ φίλε είμαι πληροφορική σε ΤΕΙ και είναι απαραίτητη η πρακτική πτυχιακή στις ειδικότητες που έβγαλαν για πληροφορική θα μπορέσω σαν τελειόφοιτος να δηλώσω ή όχι
XristosMP έγραψε:Ναι μακαρι να μην ισχυει. Λευτερη υπαρχουν 30αριδες που μπορουν να βγαλουν ΟΥΚ-ΕΤΑ και οτι θελεις απο σχολεια αλλα ειμαι σιγουρος οτι ξερεις το 80% των 35ρηδων θα ψαχνουν πως θα λουφαρουν σε καμια Ασκηση και θα γκρινιαζουν επειδη κανανε 7 υπηρεσιες αντι 6 (χωρις να σημαινει οτι δεν το κανουν και οι πιτσιρικαδες) απλα οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος βγαζει κουραση και γκρινια.
Μια ερωτηση. εγω που ειμαι σπουδαστης αει θα μοριοδοτηθω;(δεν εχω πτυχιο δηλαδη) ρωταω γιατι στις προηγουμενες προκυρηξεις αυτοι που ειχαν περασει το 1ο κυκλο σπουδων τους μοριοδοτουσε με 350 μορια.
Η ειδικες δυναμεις λογω οβα λεται να παει ψηλα η βαση; Επισης πια ειναι η γνωμη σας για καπιους που θα προσπαθησουν να μπουν ειδικες δυναμεις για τα χρηματα των συντηρησεων;
Συρουλα 343 έγραψε:Η ειδικες δυναμεις λογω οβα λεται να παει ψηλα η βαση; Επισης πια ειναι η γνωμη σας για καπιους που θα προσπαθησουν να μπουν ειδικες δυναμεις για τα χρηματα των συντηρησεων;
Συρουλα 343 έγραψε:Η ειδικες δυναμεις λογω οβα λεται να παει ψηλα η βαση; Επισης πια ειναι η γνωμη σας για καπιους που θα προσπαθησουν να μπουν ειδικες δυναμεις για τα χρηματα των συντηρησεων;