Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
enasepoxikos

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από enasepoxikos »

Εσύ Pyr ας πούμε τώρα γιατί σπάστικες; Στα καψούλια μου οι ομαδικές και τα σωματεία και ο εμφύλιος. Εγώ ότι λέω είναι τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα δηλαδή η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι οτι: Ο κ. Τουρνάς δεν θα έλεγε ποτέ δημοσίως όριο 31 το έχουμε πιστοποιήσει αυτό 1000 φορές απο τις ομιλίες του και στη βουλή αλλά και στις επισκέψεις του σε σταθμούς! Λέει ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΜΟΔΕ! ΠΑΝΤΑ! ΜΑ ΠΑΝΤΑ! Ακόμα και σε βουλευτές.
Αλλά για τα εγκαίνια της 6ης εμοδε είπε να κάνει την εξαίρεση :lol:

copy paste το έκανα...
Το λύσαμε; Το λύσαμε παμε παρακάτω τώρα

Για τα υπονοούμενα που λές οτι πετάω αυτά αποτελούν αξιολογική μου κρίση, αποψή μου δηλαδή, και σε ένα δημοκρατικό κράτος με ελευθερία λόγου μπορώ να εκφέρω αβίαστα την άποψη μου. Πόσο μάλλον όταν δεν προσβάλω κανέναν. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου λοιπόν!

Τώρα όσον αφορά το ηλικιακό αξιολογική μου κρίση είναι οτι πιθανόν να πάει στα 33. Εδω θα είμαστε για να το δούμε.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

enasepoxikos έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:59 am Εσύ Pyr ας πούμε τώρα γιατί σπάστικες; Στα καψούλια μου οι ομαδικές και τα σωματεία και ο εμφύλιος. Εγώ ότι λέω είναι τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα δηλαδή η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι οτι: Ο κ. Τουρνάς δεν θα έλεγε ποτέ δημοσίως όριο 31 το έχουμε πιστοποιήσει αυτό 1000 φορές απο τις ομιλίες του και στη βουλή αλλά και στις επισκέψεις του σε σταθμούς! Λέει ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΜΟΔΕ! ΠΑΝΤΑ! ΜΑ ΠΑΝΤΑ! Ακόμα και σε βουλευτές.
Αλλά για τα εγκαίνια της 6ης εμοδε είπε να κάνει την εξαίρεση :lol:

copy paste το έκανα...
Το λύσαμε; Το λύσαμε παμε παρακάτω τώρα

Για τα υπονοούμενα που λές οτι πετάω αυτά αποτελούν αξιολογική μου κρίση, αποψή μου δηλαδή, και σε ένα δημοκρατικό κράτος με ελευθερία λόγου μπορώ να εκφέρω αβίαστα την άποψη μου. Πόσο μάλλον όταν δεν προσβάλω κανέναν. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου λοιπόν!

Τώρα όσον αφορά το ηλικιακό αξιολογική μου κρίση είναι οτι πιθανόν να πάει στα 33. Εδω θα είμαστε για να το δούμε.
Ναι φίλε δικαίωμα σου, πες ότι θες... Μη μ παραθέτεις νομοθεσίες άδικος κόπος, πες ότι θες... Αλλά θα σου κάνω μια ερώτηση...

Αν ισχύει το σενάριο π λες ... Και βγάλει εμοδέ όντως και αλλάξει από 31 στα 33 ... Οι εποχικοί (γέροι) που ήταν 33 κ δε μπορούσαν να κάνουν αίτηση το 2021 φέτος θα είναι 35 και θανε πάλι γέροι και πάλι για 2 χρόνια... Άμα βγάλει άλλο θεσμό ευσταθεί κάτι τέτοιο... Αν αλλάξει απλά επειδή έτσι καυλωσε το ηλικιακο όριο στον ίδιο θεσμό νομικά-ηθικά ευσταθεί άραγε; Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω... Κ μάλιστα με την ίδια κυβέρνηση, πως μπορεί να γίνει αυτό στον ίδιο θεσμό δε έχω καταλάβει ειλικρινά... Δηλαδή τους ίδιους π έλεγε γέρους πριν 2 χρόνια φέτος τους λέει νέους... Στον ίδιο θεσμό με λίγα λόγια...
ApostolidisK

Δημοσίευση από ApostolidisK »

Αντε παμε να το εξηγησουμε αλλη μια φορα γιατι κατι τυπακια σαν τον pyr εχουν προβλημα στον εγκεφαλο.
Στην προηγουμενη ηταν 28 για τους πολιτες δε τους καπνισε και απλα ειπαν ποσο να το κανουμε για τους εποχικους; Κατσε να το κανουμε 31
Αυτο προεκυψε απ το 28 των πολιτων +3 αντιπυρικες π ειχαν τοτε οι 19ρηδες και μας βγηκε το 31
Με τα ιδια <προτυπα> στο 28 των πολιτων αν προσθεσεις τις 5 αντιπυρικες που εχουν σημερα οι εποχικοι του 19 μας κανει 33
Το καταλαβες λεβεντη μου η ακομα;
dimitris1245

Δημοσίευση από dimitris1245 »

ApostolidisK έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 11:40 am Αντε παμε να το εξηγησουμε αλλη μια φορα γιατι κατι τυπακια σαν τον pyr εχουν προβλημα στον εγκεφαλο.
Στην προηγουμενη ηταν 28 για τους πολιτες δε τους καπνισε και απλα ειπαν ποσο να το κανουμε για τους εποχικους; Κατσε να το κανουμε 31
Αυτο προεκυψε απ το 28 των πολιτων +3 αντιπυρικες π ειχαν τοτε οι 19ρηδες και μας βγηκε το 31
Με τα ιδια <προτυπα> στο 28 των πολιτων αν προσθεσεις τις 5 αντιπυρικες που εχουν σημερα οι εποχικοι του 19 μας κανει 33
δεν παει ετσι με το ποσες αντιπυρικες ειχαν απλως θελουν οσο το δυνατον χαμηλο οριο ηλικιας.
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Dimitri, σταματηστε ρε τρομπετες να λετε οτι σας βολευει, ναι θελουν μικρο οριο ηλικιας αλλα ολα απο καπου προκυπτουν δε μπορει να παιζουν τζοκερ και να ειπαν κατσε να βαλουμε 31. Για μενα την πιο λογικη εξηγηση για το ηλικιακο την εδωσε ο apostolidis
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Dimitri 1245 αν ειχε λογικη αυτο που λες θα εβαζε το ιδιο με του πολιτες 28 αλλα ειστε τρομπετες και λετε οτι σας βολευει, εσυ θα εισαι κανενας πιτσιρικας με μιση αντιπυρικη και θες οσο μικροτερο οριο για να μπεις αλλα και να μπεις γιωτάς θα παραμεινεις και θα φας πολλα χαστουκια απ τη ζωη με τοση π@@στια που εχεις μεσα σου
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ApostolidisK έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 11:40 am Αντε παμε να το εξηγησουμε αλλη μια φορα γιατι κατι τυπακια σαν τον pyr εχουν προβλημα στον εγκεφαλο.
Μίλα λίγο καλύτερα φίλε μου δε γίνεσαι περισσότερο μάγκας με αυτά π λες, προσωπικά δε μου λένε κάτι αυτά π λες... Τα θεωρώ γελοία κ δεν απαντάω καν βαριέμαι είναι για μικρότερες ηλικιες εφηβείας κ κάτω.

Δεύτερων είναι απλά ένα σενάριο αυτό π λες κ το διαβάζουμε δε χρειάζεται να το επιβάλεις και δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι χαλάρωσε φίλε μου ...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο άλλος κάθεται και κράζει το παιδί που καλά κάνει και τον βολεύει το μικρότερο όριο! Και εγώ αυτό θέλω μικρό όριο 31 να είναι! Όλοι είναι μόνοι σε αυτή την προκυρηξη καλώς ή κακώς ο καθένας κοιτάει την πάρτι του και καλά κάνει! Ο 40αρις θέλει όριο 45 και ο 20αρις θέλει 28 -31 πολύ λογικό! Γιατί να μπει ένας μεγαλύτερος και να είναι ο μικρός στην απέξω; Συμμαζευτείτε λίγο γιατί η κακία σας έχει τυφλώσει! Καλα κάνει η κυβέρνηση και βάζει 31 συμφωνώ με τουρνα τα λέει πολύ ωραία!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 1:22 pm Ο άλλος κάθεται και κράζει το παιδί που καλά κάνει και τον βολεύει το μικρότερο όριο! Και εγώ αυτό θέλω μικρό όριο 31 να είναι! Όλοι είναι μόνοι σε αυτή την προκυρηξη καλώς ή κακώς ο καθένας κοιτάει την πάρτι του και καλά κάνει! Ο 40αρις θέλει όριο 45 και ο 20αρις θέλει 28 -31 πολύ λογικό! Γιατί να μπει ένας μεγαλύτερος και να είναι ο μικρός στην απέξω; Συμμαζευτείτε λίγο γιατί η κακία σας έχει τυφλώσει! Καλα κάνει η κυβέρνηση και βάζει 31 συμφωνώ με τουρνα τα λέει πολύ ωραία!
Αν γνωρίζει κάποιος δεν μπαίνει να ψαχτεί στο φόρουμ, επιπλέον ειναι κ χαλαρός... Δεν κράζει και ούτε εχει ανάγκη το φόρουμ για να ασχοληθεί με το θέμα του ηλικιακού... Άλλο τι θέλουμε αλλο τι θα ισχύει αυτο ισχύει για ολους μας... Αλλα δεν ειναι δυνατόν οι μάγκες της οθόνης να μην επιτρέπουν διαφορετικές απόψεις απο αυτούς... Επίσης οταν γνωρίζεις δεν σε ενοχλεί η διαφορετική άποψη αλλα σε ενοχλεί οταν δεν γνωρίζεις κ φοβάσαι αυτο το ενδεχόμενο που κάποιος εκφράζει...
Επισκέπτης

Lite τι γίνεται ρε φίλε έχεις κανένα νέο...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Αν είναι να τσακώνεστε μεταξύ σας, πως θα πάτε να διεκδικήσετε πράγματα; Αυτά βλέπει ο Τουρνάς και δουλεύει τους πάντες! Οι μικροί θέλουν μικρό όριο, οι μεγάλοι μεγάλο. Λογικό και αποδεκτό. Πρέπει να βρείτε μία κοινή γραμμή, γιατί η κυβέρνηση δεν έχει βλέψεις, για κανένα εποχικό, μικρό ή μεγάλο! Δεν την νοιάζει καν. Το είπε και ο Κούλης στην Βουλή. Τι να τους κάνω το χειμώνα; Οργανωθείτε, γιατί ότι πετύχετε, αν πετύχετε κάτι, θα αφορά και τους μελλοντικούς εποχικούς, όταν και αν έρθουν.
Επισκέπτης

Lite πες μας ρε φίλε τα νέα σου... Τι θα γίνει τελικά... ; Θα πάει στα 35 το όριο...
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 4:16 pm Αν είναι να τσακώνεστε μεταξύ σας, πως θα πάτε να διεκδικήσετε πράγματα; Αυτά βλέπει ο Τουρνάς και δουλεύει τους πάντες! Οι μικροί θέλουν μικρό όριο, οι μεγάλοι μεγάλο. Λογικό και αποδεκτό. Πρέπει να βρείτε μία κοινή γραμμή, γιατί η κυβέρνηση δεν έχει βλέψεις, για κανένα εποχικό, μικρό ή μεγάλο! Δεν την νοιάζει καν. Το είπε και ο Κούλης στην Βουλή. Τι να τους κάνω το χειμώνα; Οργανωθείτε, γιατί ότι πετύχετε, αν πετύχετε κάτι, θα αφορά και τους μελλοντικούς εποχικούς, όταν και αν έρθουν.
Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις; Δεν έχει βλέψεις για να παίρνει μικρούς η κυβέρνηση; Ζεις αλλού; Πέρσι 500 άτομα μπήκαν και φέτος αλλά 700 θα μπουν τι δεν έχει βλέψεις; Μας δουλεύεις; Σε παρακολουθώ καιρό στο φόρουμ είσαι μυστήριο τρένο! Αφού έχεις βλέψεις για εποχικος μπες σε άλλο νήμα που αφορά εποχικούς και μη πετάς εδώ κοτσανες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 6:21 pm Lite πες μας ρε φίλε τα νέα σου... Τι θα γίνει τελικά... ; Θα πάει στα 35 το όριο...
Στα 45 άκουσα θα πάει το όριο...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:22 pm
niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 4:16 pm Αν είναι να τσακώνεστε μεταξύ σας, πως θα πάτε να διεκδικήσετε πράγματα; Αυτά βλέπει ο Τουρνάς και δουλεύει τους πάντες! Οι μικροί θέλουν μικρό όριο, οι μεγάλοι μεγάλο. Λογικό και αποδεκτό. Πρέπει να βρείτε μία κοινή γραμμή, γιατί η κυβέρνηση δεν έχει βλέψεις, για κανένα εποχικό, μικρό ή μεγάλο! Δεν την νοιάζει καν. Το είπε και ο Κούλης στην Βουλή. Τι να τους κάνω το χειμώνα; Οργανωθείτε, γιατί ότι πετύχετε, αν πετύχετε κάτι, θα αφορά και τους μελλοντικούς εποχικούς, όταν και αν έρθουν.
Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις; Δεν έχει βλέψεις για να παίρνει μικρούς η κυβέρνηση; Ζεις αλλού; Πέρσι 500 άτομα μπήκαν και φέτος αλλά 700 θα μπουν τι δεν έχει βλέψεις; Μας δουλεύεις; Σε παρακολουθώ καιρό στο φόρουμ είσαι μυστήριο τρένο! Αφού έχεις βλέψεις για εποχικος μπες σε άλλο νήμα που αφορά εποχικούς και μη πετάς εδώ κοτσανες
Πρώτον, σε ποιο νήμα θα μπαίνω έιναι δικό μου θέμα και οχι δικό σου. Δεύτρον, μάλλον είσαι από τους οπαδούς του Τουρνά! Έχουν εμφανιστεί κάτι νεούδια σαν και σένα, που μόλις άκουσαν 31 όριο, πέταξαν από την χαρά τους! Είμαι πιο κάτω από 31, αλλά σέβομαι τον μεγαλύτερο εποχικό, που έχει σκιστεί και με την προκ. Αυτή, δεν έχει την δυνατότητα να κυνηγήσει την μονιμότητα του. Και, τρίτον, καλά κάνεις και με παρακολουθείς, θα μάθεις πολλά!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες