Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Γιατί σε 5 6 7 χρόνια δε θα υπάρχουν προκεκα για τους ρεφουτζιςς, στα νησιά. Και στην Ζ ΜΑΚ και στην ΔΥΚ υπάρχουν ΟΒΑ, τι σημαίνει αυτό;
Και αορίστου χρόνου να γίνουν, είναι άλλη κατηγορία προσωπικού. Πάντα ΣΦ θα είναι, πάντα εκεί θα υπηρετούν. Διαβάστε το νομοσχέδιο, μην βγάζετε πράγματα απ το μυαλό σας.
Και αορίστου χρόνου να γίνουν, είναι άλλη κατηγορία προσωπικού. Πάντα ΣΦ θα είναι, πάντα εκεί θα υπηρετούν. Διαβάστε το νομοσχέδιο, μην βγάζετε πράγματα απ το μυαλό σας.
Δεν τό ξέρεις αυτό. Στην νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ οι οβα θα παίρνουν πολλά μόρια. Αν ρωτήσεις τον πρόεδρο των ΣΦ θα σας απαντήσει πως θα γίνουν μόνιμοι. Σκέψου με λεφτά της Ευρώπης κάνουμε την δουλειά μας για πέντε χρόνια κ έπειτα μένουν στο σώμα. Σε 8 χρόνια γίνονται αστυφύλακες... Είναι όπως ήμαστε εμείς
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Σε 5 6 7 χρόνια δεν θα υπάρχει μεταναστευτικο; Έγινε φίλε. Μα δεν ζήτησε κανείς να γίνει αστυνομικός διευθυντής πως το λες έτσι θα παραμείνουν; Ναι όσοι πάνε ειδικοί φρουροί είναι ανώτεροι. Στην ίδια κλίμακα ακριβώς είναι και μισθολογικα και όλα.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
glock απο συνδικαλιστες εχω ακουσει να λενε οτι προσπαθουμε για νεες προσληψεις ΕΦ, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Αρα προσπαθουν να βγει νεα προκηρυξη απλα το κολλημα ειναι στο προυπολογισμο μαλλον!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Οι οβα θα παρουν τα 100 μοριακια τους και μόνο. Υπάρχουν παιδιά στρατηγών που περιμένουν για εποπ, δε θα παρουν τους οβα που μπήκαν χωρίς αθλήματα και χωρίς λυκειο. Δε θα γίνουν αστυφύλακες ποτέ, το λέει στο νομοσχέδιο ότι δεν προαγονται. Οι συνδικαλιστές νομίζουν ότι έχουμε Σημίτη, μπερδεύονται μάλλον με τον πρασινοφρουρο που έχουν στο υπουργείο.
Παιδιά ο καθένας επιλέγει ότι είναι καλύτερο γι'αυτον. Μια χαρά είν' κ οι σφ μια χαρά κ οι εφ ότι επιλέξει ο καθένας αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Άλλος μπορεί να αρέσει σφ άλλος εφ άλλος απλά ήθελε να βρει δουλειά άλλος απλά να μπει στο σώμα της ΕΛΑΣ. Άλλος δεν πρόλαβε να μπει εφ κ μπαίνει σφ. Μην κουράζουμε το κόσμο με άλλα πράγματα. Σε πέντε έτη δεν ξέρουμε αν είμαστε εν ζωή δεν ξέρουμε αν έχει γίνει πόλεμος κτλπ. Μην προδικαζετε τίποτα. Υγεία να χουμε. Το συμπέρασμα είναι αστυνομία είναι και τα δύο όσο και αν ενοχλείστε μερικοί αναίτια κατά την γνώμη μου λες και θα σας φαει τη θέση αν ένα παιδί μπει σφ η μπήκε εφ πέρσυ. Έλεος. Μερικοί μιλάτε λες και είναι υποτιμητικό να είναι σφ κανείς κ λες κ είν' πρωθυπουργόι αυτοί που μπήκαν εφ. Κοιτάξτε που όλοι θέλουν να φύγουν από Αθήνα και μετά μιλήστε. Συνομιλήσετε λίγο με εφ που βρίσκονται Αθήνα μια οχταετια δεκαετία τι θα σας πουν περί νησιού η Αθηνάς και περί υπηρεσιών και μετά σχολιαστέ... Ελεος
-
Έτσι όπως τα λέει ο φίλος. Στο ίδιο σώμα είναι στην ίδια κλίμακα. Τώρα άμα κάποιος θέλει να μπει μόνο φρουρός και όχι γενικά στο σώμα μάλλον βλέπει πολλές ταινίες και νομίζει ότι κάθε μέρα θα κυνηγάει εγκληματίες.Maggis έγραψε:Παιδιά ο καθένας επιλέγει ότι είναι καλύτερο γι'αυτον. Μια χαρά είν' κ οι σφ μια χαρά κ οι εφ ότι επιλέξει ο καθένας αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Άλλος μπορεί να αρέσει σφ άλλος εφ άλλος απλά ήθελε να βρει δουλειά άλλος απλά να μπει στο σώμα της ΕΛΑΣ. Άλλος δεν πρόλαβε να μπει εφ κ μπαίνει σφ. Μην κουράζουμε το κόσμο με άλλα πράγματα. Σε πέντε έτη δεν ξέρουμε αν είμαστε εν ζωή δεν ξέρουμε αν έχει γίνει πόλεμος κτλπ. Μην προδικαζετε τίποτα. Υγεία να χουμε. Το συμπέρασμα είναι αστυνομία είναι και τα δύο όσο και αν ενοχλείστε μερικοί αναίτια κατά την γνώμη μου λες και θα σας φαει τη θέση αν ένα παιδί μπει σφ η μπήκε εφ πέρσυ. Έλεος. Μερικοί μιλάτε λες και είναι υποτιμητικό να είναι σφ κανείς κ λες κ είν' πρωθυπουργόι αυτοί που μπήκαν εφ. Κοιτάξτε που όλοι θέλουν να φύγουν από Αθήνα και μετά μιλήστε. Συνομιλήσετε λίγο με εφ που βρίσκονται Αθήνα μια οχταετια δεκαετία τι θα σας πουν περί νησιού η Αθηνάς και περί υπηρεσιών και μετά σχολιαστέ... Ελεος
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Δε το λεμε υποτιμιτικα, απλα δεν ειναι το ιδιο οι ΣΦ με τους ΕΦ! Απο θεμα καθηκοντων.Καποιου που του αρεσει η αστυνομια σημαινει οτι του αρεσουν υπηρεσιες οπως Διας, Ματ, Ασφαλεια κλπ κλπ! Οι ΣΦ ειναι κατι εντελως διαφορετικο, μονο για σκοπιες και περιπολιες στα ΚΥΤ!
-
Φίλε μου ο καθένας προσφέρει από εκεί που μπορεί. Και εμένα μου αρέσουν αυτά που προανεφερες αλλά δεν σημαίνει ότι αν μπω συνοριοφυλακας θα το σνομπάρω. Στο σώμα με ενδιαφέρει να μπω επειδή το αγαπώ. Είναι σαν να μου λες ότι αν ένας αστυφύλακας που θέλει να μπει εκαμ δεν τα καταφέρει απογοητευεται και δεν υπολογίζει τον εαυτό του σαν ίδιο αστυνομικό όπως τον εκαμιτη. Το ίδιο είναι σε άλλες υπηρεσίες.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι προσωπικα για μενα το λεω ως αποψη αυτο πιστευω, γι αυτο δεν εκανα χαρτια για ΣΦ. Αμα εκανα θα εμπαινα απο τους πρωτους στη πολη μου απλα δε μου αρεσει, ετσι οπως σκεφτομαι εγω την Αστυνομια!
-
Ναι άλλο αυτό. Αυτό το σέβομαι. Αλλά όχι να βγάζεις κόμπλεξ όπως ο φίλος παραπάνω ότι δεν θα νομιμοποιηθουν ενώ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε πέντε χρόνια. Τέλος πάντων όλοι αγαπάμε το σώμα δεν υπάρχει λόγος για προστριβές.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Κοιτα εχει δικιο σε αυτα που λεει για τη μονιμοποιηση, δε τα βγαζει απο το μυαλο του τα λεει μεσα η προκηρυξη!Και γω πιστευω με καποιο τροπο θα μονιμοποιηθουν αλλα οχι ολοι. Ισως βγει προκηρυξη καποια στιγμη για μονιμους ΣΦ και οι συμβασιουχοι θα παιρνουν εξτρα μορια προυπηρεσιας!
Δε γινεται να μονιμοποιηση εν μια νυχτι 3500 ΣΦ!
Δε γινεται να μονιμοποιηση εν μια νυχτι 3500 ΣΦ!
-
Δηλαδή το 2001 που είχαν πάρει πως έγιναν όλοι μόνιμοι; Εγώ έχω στο σώμα όλο μου σχεδόν το σόι και μου λένε δεν γίνεται να σε διώξουν. Τώρα τι να σου πω. Θα δείξει με τα χρόνια αυτό.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Το 2001 δεν ειχαν μπει ως συμβασιουχοι, ειχαν μπει οπως οι ειδικοι φρουροι ως που στη 5ετια μονιμοποιουνται!Ενω τωρα η προκηρυξη λεει ετησια συμβαση συνεχως ανανεουμενη!
Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο!
Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο!
-
Ναι καταλαβαίνω τη διαφορά απλά για να έχει πει ο πρόεδρος των σφ σε παιδιά θα γίνετε μόνιμοι σίγουρα κάποιο παράθυρο θα ξέρει. Τέλος πάντων θα δείξει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες