Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Μας μπέρδεψε ο φίλος john, οι 725 είναι αυτοί για μόνιμοι κατευθείαν; Εγω είμουνα 4/12 τελευταια μέρα στην ηλιούπολη για 1000μ, δηλαδη πενταετοίς. Μαζί με τα παιδιά πού περιμένουνε απο το 2012, έτσι δεν είναι ρε παιδιά; Μαζί δεν είμαστε ρε testpaw; Επίσης παίδες κάτι άκουσα για την σχολή στ΄ν πτολεμαίδα, ότι μπορεί να την ανοίξουμε εμείς.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Ναι μαζι ειστε ειναι ξεκαθαρο π. Π. Υ εμεις, και δοκιμοι ειναι οι 725. Στην πτολεμαιδα αυτη τη στιγμη δν υπαρχει τπτ καμια οργανωση. Προς Βιλια κοιταμε. Σκοπος να ειμαστε μεσα πριν τις 6 Μαρτη. Δεν θα αντεξουμε και τριτη φορα εκλογες εμεις που περιμενουμε απ'το 2012.vierinhia έγραψε:Μας μπέρδεψε ο φίλος john, οι 725 είναι αυτοί για μόνιμοι κατευθείαν; Εγω είμουνα 4/12 τελευταια μέρα στην ηλιούπολη για 1000μ, δηλαδη πενταετοίς. Μαζί με τα παιδιά πού περιμένουνε απο το 2012, έτσι δεν είναι ρε παιδιά; Μαζί δεν είμαστε ρε testpaw; Επίσης παίδες κάτι άκουσα για την σχολή στ΄ν πτολεμαίδα, ότι μπορεί να την ανοίξουμε εμείς.
Εσείς που περιμένετε απο το 2012 παίδες είστε απλά ήρωες. Εκλογές δεν θα γίνουνε σύντομα και εμείς θα είμαστε μεσα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Παιδιά εδώ εμείς είμαστε 151 επιλαχόντες Π. Π. Υ. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους 725 μόνιμους. Οι 725 κέρδισαν την δική τους μάχη (αρχικά σε βάρος μας βέβαια, αν και άθελά τους -οι δύο προκηρύξεις τρέχανε ταυτόχρονα, κι εμείς ακόμα να μπούμε-, αφού κοιτούσαν μονάχα τα δικά τους συμφέροντα. Δεν τους κατακρίνω, ίσως κι εγώ αν ήμουν στην θέση τους να έκανα το ίδιο, αλλά σίγουρα με καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς υπήρχε πολύ παρασκήνιο που δεν είναι της ώρας να αναφερθώ, αλλά δεν είναι και συνετό από μέρους μου αυτήν την χρονική στιγμή). Αλλά δεν κολλάω εδώ, όποιος ξέρει, καταλαβαίνει. Φίλε john, καταλαβαίνεις ότι σαν μόνιμος, αν μπεις, διέπεσε σε σαφώς καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, απ'ότι εμείς, αν και κάνουμε την ίδια περίπου δουλειά, η εκπαίδευσή μας είναι περίπου ίδια, αλλά εσύ αν μπεις θα είσαι πλήρως κατοχυρωμένος εργασιακά και νομικά, σε σχέση μ'εμάς. Άδικο δεν νομίζεις; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο αγώνας μας, καθώς και η προκήρυξη είναι διαφορετική. Οι απαντήσεις που ψάχνεις δεν βρίσκονται ς'αυτό το τόπικ. Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο αρχηγείο.
-
Επίσης όταν εμείς χρειαστήκαμε την βοήθεια των 725, η απάντηση ήταν :''Ο καθένας για την πάρτυ του'', στο λέω ακριβώς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Αν δεν κερδιζανε οι 725 την μαχη τοτε τα κενα στους 5της θα ηταν πολυ λιγοτερα... Να εισαι σιγουρος.5της ειμαι και ξερω. Ο αγωνας ειναι κοινος... Υπαρχει μεγάλη περιπτωση για ιδια σχολη και αυτο πιστεψε με θα ειναι πολυ καλό γιατι στο μέλον θα αναγνωριστει.(οτι εχουμε κανει την ιδια σχολη.testpasword έγραψε:Παιδιά εδώ εμείς είμαστε 151 επιλαχόντες Π. Π. Υ. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους 725 μόνιμους. Οι 725 κέρδισαν την δική τους μάχη (αρχικά σε βάρος μας βέβαια, αν και άθελά τους -οι δύο προκηρύξεις τρέχανε ταυτόχρονα, κι εμείς ακόμα να μπούμε-, αφού κοιτούσαν μονάχα τα δικά τους συμφέροντα. Δεν τους κατακρίνω, ίσως κι εγώ αν ήμουν στην θέση τους να έκανα το ίδιο, αλλά σίγουρα με καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς υπήρχε πολύ παρασκήνιο που δεν είναι της ώρας να αναφερθώ, αλλά δεν είναι και συνετό από μέρους μου αυτήν την χρονική στιγμή). Αλλά δεν κολλάω εδώ, όποιος ξέρει, καταλαβαίνει. Φίλε john, καταλαβαίνεις ότι σαν μόνιμος, αν μπεις, διέπεσε σε σαφώς καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, απ'ότι εμείς, αν και κάνουμε την ίδια περίπου δουλειά, η εκπαίδευσή μας είναι περίπου ίδια, αλλά εσύ αν μπεις θα είσαι πλήρως κατοχυρωμένος εργασιακά και νομικά, σε σχέση μ'εμάς. Άδικο δεν νομίζεις; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο αγώνας μας, καθώς και η προκήρυξη είναι διαφορετική. Οι απαντήσεις που ψάχνεις δεν βρίσκονται ς'αυτό το τόπικ. Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο αρχηγείο.
-
Όντως ισχύει, έχεις απόλυτο δίκιο, οπότε ξέρεις από πρώτο χέρι το θέμα. Και χωρίς την προκήρυξη των 725, υπήρχαν ήδη 30 κενά ΠΠΥ, αλλά δεν μας παίρνανε. Το ξέρω γιατί είμαι ο 6ος επιλαχών, οπότε το είχα ψάξει αρκετά. Έπρεπε να έρθει αυτός ο Άγιος άνθρωπος, ο Πανούσης για να κάνει το αυτονόητο, και ξέρεις πολύ καλά για ποιον λόγο και για ποιους κρατούσανε αυτές τις θέσεις. Οι εποχικοί πιέζανε συνεχώς. Βέβαια τα κενά αυξήθηκαν πολύ, οπότε δεν μπορούσαν να μαγειρέψουν το θέμα λόγω πολλών ενδιαφερομένων ιδιωτών. Αλλά νομίζω εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα
-
http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr/2016/02/blog-post_11.html δ) Για το θέμα της πρόσληψης των 151 επιλαχόντων Π. Π. Υ. Από την κατηγορία των ιδιωτών, μας ενημέρωσαν ότι το αίτημα έφτασε στο Υπουργείο τους στις 4/2/2016 και ότι έως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του και θα προχωρήσουν στην πρόσληψη.
-
Διευκρίνιση: Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με υποψήφιους συναδέλφους Π. Π. Υ. Για το ζήτημα της πρόσληψης των 151 επιλαχόντων Π. Π. Υ. Από την κατηγορία των ιδιωτών, οφείλουμε μια διευκρίνιση για την παρεξήγηση που άθελά μας δημιουργήθηκε. Ξεκαθαρίζουμε ότι η πρόταση που έχει κατατεθεί από την Ομοσπονδία μας για την πρόσληψη 150 Επιλαχόντων από την κατηγορία των εποχικών, δεν αφορά και δεν αποσκοπεί στο να ακυρωθεί η πρόσληψη των 151 υπό πρόσληψη επιλαχόντων ιδιωτών Π. Π. Υ, αλλά στο να προσληφθούν 150 επιπλέον αυτών Συμβασιούχοι Επιλαχόντες Π. Π. Υ. Από ανακατανομή κονδυλίων που αφορούν καθαρά και μόνο τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε.
Τι θέλεις να πεις ρε testpa με αυτό που λες τώρα, ότι μπορεί να πάρουν τούς εποχικούς και όχι εμάς τούς ιδιώτες;
-
Όχι αδερφέ, αυτό κατάλαβες απ'αυτό που έγραψα;151 ΠΠΥ ιδιώτες θα είμαστε μέσα εντός ολίγων εβδομάδων.-
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
testpas ευχαριστουμε για την πληροφορηση φιλε... Σου και μας ευχομαι καλη επιτυχια
https://nantiareport.Wordpress.com/2016/02/22/%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%80-%CF%80-%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF/
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Σε ευχαριστουμε καθε μερα και ενα βημα πιο κοντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες