aris έγραψε:Και για ποιο λογο να μην ρωτησω που θα κοιμανθει η βασει που ειναι το κακο δεν σε αναγκασα να με πιστεψεις η βαση 2400 στην α κατ κ θα το δειτε Εντος λιγο ημερων μια πληροφορια για εμενα εγκυροτατη ειχα κ θελησα να την μεταφερω εδω ειμαστε κ θα φανει ποιος λεει αληθεια κ ποιος οχι φιλε Κ ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΑΠΕΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
1. Εδώ είναι φόρουμ και όχι δικαστήριο δεν μπορείς να απαιτείς κάτι τέτοιο 2. Απαγορεύονται τα κεφαλαία ...
Η βαση ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τη ξερει κανεις. Ακομα και αν καποιος εχει τα μεσα να το μαθει απο την 4μελη επιτροπη δεν θα ηταν τοσο χαζος να βγει και να το φωναζει στα Forum και στα FB. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΑΣΕΙΕΣ. Η στη χειροτερη "χαλασμενο τηλεφωνο" ο ξαδερφος του περιπτερα εχει μπατζανακη που ειναι στα κεντρικα και ακουσε οτι ειναι 3000 η βαση! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ! ΕΛΕΟΣ
Οκ αντωνη 85. Τα λεμε αμα σου σκασει 2450 στην Α μη παραξενευτεις. Γκρικ αρμυ σε εχω μαρτυρα εαν ειναι τοσο... Και εαν δεν ειναι ζητω συγνωμη αλλα καπου εκει θα ειναι...
Εγω πιστευω οτι ειναι ενας μεσα σε ενα γραφειο, μεσα σε ενα υπουργειο κ το παιζει 8εος. Μιλαει με 2-3 ατομα κ το πραγμα παει σπασμενο τηλεφωνο! Ο καθενας μας ακουει οτι 8ελει να ακουσει κ παει λεγοντας!
Ξερει και ο γκρικ αρμυ και πολλοι αλλοι οτι δεν λεω γραφω συχνα και οποτε γραφω δεν θα πω μαλακια... Και με ξερουν και παιδια απο αλλα φορουμ... Λοιπον φιλε μου εμενα η πηγη μου μου ειπε αυτο αμα θες πιστεψε το παντως σε οσα μου εχει πει μεσα εχει πεσει μεχρι τωρα. Τωρα μακαρι να ειναι λιγοτερο ρε μαγκες τι να πω.
Και πως γινεται ολοι οι εγκυροι να εχουν πανω απο 2700 μορια ρε παιδακι μου. Κοπτονται για τους υπολοιπους να τους ενημερωσουν οτι κοπηκαν. Κι αν κανουν λαθος, μια απλη συγνωμη κι ολα μελι γαλα. Συγχαρητηρια
Ρε μην πιστευετε τις παπαριεσσς των μικρων παιδια ειναι αμα δεν παιξουνε τωρα ποτε θα παιξουνε απλα εχουν γνωστους στην αστυνομια και τους φαινετε κατι οτι τα γνωριζουν ολα μπραβο παιδια συνεχιστε και ετσι μεσα στη σχολη αμα περασετε