Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Δεν το πιστευω αυτο κοιταω αυτο το φορουμ απο το 12 κ τοση ασχετοσυνη δεν εχω ξαναδει απο υποψυφιους φρουρους σιγουρα πολλοι απο εδω μεσα παιζουν κ κοροιδεουν με τον πονο του αλλο!
Το σενάριο γνωστό. Μπαίνει κάποιος με δυο τρία μηνύματα στο ιστορικό του. Κάνει πως ενδιαφέρεται και στην συνέχεια στρέφει την συζήτηση σε άλλα μονοπάτια δημιουργώντας προστριβές και προτείνοντας διαφορές μπαρούφες μακριά από την κύρια θεματολογία του νήματος. Το ίδιο γίνετε και εδώ το ίδιο και στο άλλο νήμα της προκήρυξης. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αυτό το πράγμα.. Πάντως όλος τυχαίος η μόδα αυτή έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα και έχουν περιοριστεί κάποια άλλα ενοχλητικά φαινόμενα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Αδερφέ ο κλασικός ψυχάκιας είναι, αντί να βρίζει βρήκε άλλο τρόπο να τρολάρει, κάποιους τους ξεγέλασε μια χαρά. Παρακαλώ να μην του κάνετε την χάρη, όταν τα μηνύματα είναι άσχετα η καταλαβαίνετε ότι λένε μπούρδες μην του απαντάτε. Έχει κάνει ένα σωρό λογαριασμούς και πολλές φορές φτάνει στο σημείο να μιλάει με τον εαυτό του για παραπλάνηση. Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν μπαμ μην σας ξεγελάει. Επιπλέον πέρα από υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, οι επόμενες μέρες θα δείξουν.maklele έγραψε:Το σενάριο γνωστό. Μπαίνει κάποιος με δυο τρία μηνύματα στο ιστορικό του. Κάνει πως ενδιαφέρεται και στην συνέχεια στρέφει την συζήτηση σε άλλα μονοπάτια δημιουργώντας προστριβές και προτείνοντας διαφορές μπαρούφες μακριά από την κύρια θεματολογία του νήματος. Το ίδιο γίνετε και εδώ το ίδιο και στο άλλο νήμα της προκήρυξης. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αυτό το πράγμα. Πάντως όλος τυχαίος η μόδα αυτή έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα και έχουν περιοριστεί κάποια άλλα ενοχλητικά φαινόμενα.
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Εμένα μπορει να μου απαντησει καποιος που να ξερει ομως;
Τι να σου απαντήσουμε ρε μεγάλε θες να γίνεις και φρουρός και δεν γνωρίζεις πως η προκήρυξη είναι υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ και ρωτάς για γραπτές εξετάσεις, ασχολήσου με κάτι άλλο ή διάβασε παλαιότερες προκηρύξεις, ρεζιλεύεσαι.DEA318 έγραψε:Εμένα μπορει να μου απαντησει καποιος που να ξερει ομως;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Ειναι εποπτεία ΑΣΕΠ ετσι ηταν κ στις προηγούμενες προκυρηξεις. Δεν εχει αλλάξει κατι.
Δεα 318 πραγματικα απορω πως εγινες δεα με τετοιες ερωτησεις... Ασχολησου με κατι αλλο φιλε μου φενεται να μην σε νοιαζει καθολου μα καθολου αυτη η δουλεια...
100 % ευστοχος. Ολα ξεκινουν υπο μορφη "αθωας" ερωτησης και ειλικρινους αποριας που επικαλειται το φιλοτιμο καποιου εκ των συμμετεχοντων για να απαντησει. Βεβαια αν εγκαλεσεις τον ερωτωντα για υποκρισια κ. Ο. Κ, θα εισπραξεις χαρακτηρισμους, υβρεολογιο και παει λεγοντας. Στην πορεια η κουβεντα εκτρεπεται και καταληγουμε να μιλαμε για το τι καιρο θα κανει, προκηρυξεις της ΔΕΗ, το σχολειο της ΕΚΑΜ, ποσοι κοβονται στη hellweek, και τον ελκυστη του Lorenz και τη θεωρια του χαους. Και οπως ειπε κ ο φιλος εχουν πυκνωσει αυτα τα κρουσματα τις τελευταιες μερες, για να μην αναφερω το οτι εχουν μαζευτει στο φορουμ περισσοτεροι δοκιμοι απο το συνολο των στρατευμενων σε βαθος πενταετιας. Ειναι αδυνατο για τη διαχειριση να αντιμετωπισει την κατασταση, η οποια κατασταση δε προκειται και να βελτιωθει πιστευω. Καλυτερα να κλειδωθει το θεμαmaklele έγραψε: Το σενάριο γνωστό. Μπαίνει κάποιος με δυο τρία μηνύματα στο ιστορικό του. Κάνει πως ενδιαφέρεται και στην συνέχεια στρέφει την συζήτηση σε άλλα μονοπάτια δημιουργώντας προστριβές και προτείνοντας διαφορές μπαρούφες μακριά από την κύρια θεματολογία του νήματος. Το ίδιο γίνετε και εδώ το ίδιο και στο άλλο νήμα της προκήρυξης. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αυτό το πράγμα. Πάντως όλος τυχαίος η μόδα αυτή έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα και έχουν περιοριστεί κάποια άλλα ενοχλητικά φαινόμενα.
Ετσι οπως πατε παιδια, βλεπω να κλειδωνει το θεμα και αντε μετα να μπορουμε να μηλισουμε! Μη ξεφευγετε ρε λεμε, ημαρτον!
Άλλη μια ενημέρωση για σήμερα. Πήρα το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και με συνέδεσαν με την υπεύθυνη για να με ενημερώσει. Μου είπε συγκεκριμένα ότι έχει στα χέρια της το αίτημα για την πρόσληψη των ειδικών Φρουρών με αριθμό ατόμων 475 και απλά περιμένει να δώσει την έγκριση το υπουργείο οικονομικών για να προχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στην έγκριση. Την άκουσα πολύ θετική στο ότι πρόκειται να εγκριθεί απλά περιμένουν το υπουργείο οικονομικών. Αυτά για την ώρα...
Εδω και τοσο καιρο περιμενουμε να εγκριθει απτο υπ, οικονομικων να πουμε! Για Μια τζιφρα... Τοσο δυσκολο ειναι πια... Καροτσακι μας πηγαινει...
Επομενως στην αναλογια 80/20 μιλαμε για 380 ατομα στην Α κ 95 στην Β. Εφοσον εγκριθει βεβαια
Παιδια, αφήστε της μοιρασιές και τα άσχετα με την έκδοση. Θα μπει κανας χαζός απο κάτω ρε ΛΟΚ319 και θα αρχίσει να λεει για μόρια και θα γαμηθεί το πράμα.
Μπράβο Nash, πολύ καλά τα νέα σου. Σε περίπτωση που περάσει απο το οικονομικών δεν έχει κάπου να "κολλήσει" πιστεύω.
Μπράβο Nash, πολύ καλά τα νέα σου. Σε περίπτωση που περάσει απο το οικονομικών δεν έχει κάπου να "κολλήσει" πιστεύω.
Θελω και μπορώ !
Αυτό που βλέπω για την ώρα είναι ότι κρεμόμαστε από την απόφαση που θα πάρει ο Σταικουρας. Έχω ελπίδες ότι θα έχουμε θετική εξέλιξη.
Ναι κ αυτο που αναρωτιεμαι ειναι το γιατι καθυστερει τοσο να ερθει αυτη η αποφαση. Συνηθως τετοιου ειδους αιτηματα περαιωνονται σε βαθος λιγων ημερων. Ελπιζω να ναι προς οφελος μας αυτη η καθυστερηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες