papadopoulos1988 έγραψε:Υπομονή σε όλους και όλες. Πολύτεκνοι-τρίτεκνοι ενιστάμενοι τυχεροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Τ3ν3φ . Έχει να γίνει το έλα να δεις.
Οπότε οι πίνακες των νεων καλουμενων θα ανέβουν στο site μετά το τελος όλων των διαδικασίων και θα μας πουν ποιοι εχουν προχωρήσει στους τελικους από ότι καταλαβαίνω ; Ας ελπίσουμε προς το τελος της αλλης βδομαδας
papadopoulos1988 έγραψε:Υπομονή σε όλους και όλες. Πολύτεκνοι-τρίτεκνοι ενιστάμενοι τυχεροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Τ3ν3φ . Έχει να γίνει το έλα να δεις.
Τι εννοείς ενισταμενοι; Δηλαδή όσοι πολύτεκνοι είναι πιο πάνω στα μόρια από αυτούς αλλά δεν έκαναν ένσταση δεν θα μπουν;
Οι επιλαχοντες λογικά είναι οι άμεσα ωφελούμενοι του ευεργετήματος. Λοιπόν βάσει μορίων οι ευεργετικές της γενικής σειράς σε σχέση με άλλων κατηγοριών είναι υψηλότερα. Οπότε γιαυτό καλεστηκαν επιπλέον άτομα από αυτή τη κατηγορία. Δεν είναι όλοι ενισταμενοι αλλά ενισταμενοι και επιπλέον καλούμενοι μαζί. Θα δώσουν πκε και θα γίνουν οι αντίστοιχες ανακαταταξεις στην αντίστοιχη κατηγορία. Πιθανότατα οι τελευταίοι επιτυχόντες της γενικής μπορούν και αυτή να κάνουν χρήση ευεργετήματος γιατί κινδυνεύουν άμεσα να γίνουν επιλαχοντες. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ χωρίς να θέλω να φανώ απόλυτος. Οπότε δεν είναι και οι 72 από ενστάσεις αρχικά. Την επόμενη εβδομάδα και στην έκδοση των τελικών θα φανούν όλα τι τελικά έγινε
marine575 έγραψε:Οι επιλαχοντες λογικά είναι οι άμεσα ωφελούμενοι του ευεργετήματος. Λοιπόν βάσει μορίων οι ευεργετικές της γενικής σειράς σε σχέση με άλλων κατηγοριών είναι υψηλότερα. Οπότε γιαυτό καλεστηκαν επιπλέον άτομα από αυτή τη κατηγορία. Δεν είναι όλοι ενισταμενοι αλλά ενισταμενοι και επιπλέον καλούμενοι μαζί. Θα δώσουν πκε και θα γίνουν οι αντίστοιχες ανακαταταξεις στην αντίστοιχη κατηγορία. Πιθανότατα οι τελευταίοι επιτυχόντες της γενικής μπορούν και αυτή να κάνουν χρήση ευεργετήματος γιατί κινδυνεύουν άμεσα να γίνουν επιλαχοντες. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ χωρίς να θέλω να φανώ απόλυτος. Οπότε δεν είναι και οι 72 από ενστάσεις αρχικά. Την επόμενη εβδομάδα και στην έκδοση των τελικών θα φανούν όλα τι τελικά έγινε
Άρα κάποιος που είναι επιλαχών και έχει την ευεργετική κανονικά παίρνει τη θέση κι ας μην έχει κάνει ένσταση ε;
Ακριβώς έτσι ptg δεν χρειάζεται να γίνει ένσταση για χρήση της ευεργετικής ιδιότητας προς θεού.
Ptg έγραψε:
marine575 έγραψε:Οι επιλαχοντες λογικά είναι οι άμεσα ωφελούμενοι του ευεργετήματος. Λοιπόν βάσει μορίων οι ευεργετικές της γενικής σειράς σε σχέση με άλλων κατηγοριών είναι υψηλότερα. Οπότε γιαυτό καλεστηκαν επιπλέον άτομα από αυτή τη κατηγορία. Δεν είναι όλοι ενισταμενοι αλλά ενισταμενοι και επιπλέον καλούμενοι μαζί. Θα δώσουν πκε και θα γίνουν οι αντίστοιχες ανακαταταξεις στην αντίστοιχη κατηγορία. Πιθανότατα οι τελευταίοι επιτυχόντες της γενικής μπορούν και αυτή να κάνουν χρήση ευεργετήματος γιατί κινδυνεύουν άμεσα να γίνουν επιλαχοντες. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ χωρίς να θέλω να φανώ απόλυτος. Οπότε δεν είναι και οι 72 από ενστάσεις αρχικά. Την επόμενη εβδομάδα και στην έκδοση των τελικών θα φανούν όλα τι τελικά έγινε
Άρα κάποιος που είναι επιλαχών και έχει την ευεργετική κανονικά παίρνει τη θέση κι ας μην έχει κάνει ένσταση ε;
Biancazzuro278 έγραψε:Ακριβώς έτσι ptg δεν χρειάζεται να γίνει ένσταση για χρήση της ευεργετικής ιδιότητας προς θεού.
Ptg έγραψε:
Κι εγώ αυτό φαντάζομαι αλλά βλέπω που λέει για πολυτεκνους ενισταμενους για αυτο
Απ οτι καταλαβαίνω θα μπουν 15 πολύτεκνοι και 6 τριτεκνοι που θα ανήκουν όλοι γενική κατηγορία. Γνωρίζετε αν αυτο σημαίνει οτι θα εκτοπιστουν οι τελευταίοι 21 γενικής που βρίσκονται στον προσωρινό πίνακα επιτυχόντων;