Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 54
Καλημέρα σας.. χρειάζεται και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης να βγάλουμε; Πήγε ένας φίλος μου σε γραφείο που σε κάνουν την αίτηση και του ζήτησε πιστοποιητικό. Απλά δεν το είδα να το γράφει στα δικαιολογητικά για αυτό.
-
Ειρήνη
Εγώ θέλω να ρωτήσω δηλαδή αν είσαι 1.69 ύψος κ πλήρεις τα υπόλοιπα κριτηρια θα σε κόψουν γ αυτόν τον πόντο;
Μήπως γνωρίζει κανείς το χρονοδιάγραμμα; Πότε περίπου δηλαδή θα βγουν τα αποτελέσματα και τι γίνεται μετά;
Ναι θα είναι αρκετα αυστηροι από τη πρώτη μέρα, αρχίζοντας από το ύψος! εδω κόπηκαν άτομα 1.69,5Ειρήνη έγραψε: Εγώ θέλω να ρωτήσω δηλαδή αν είσαι 1.69 ύψος κ πλήρεις τα υπόλοιπα κριτηρια θα σε κόψουν γ αυτόν τον πόντο;
Sos παιδιά δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με την υπεύθυνη δήλωση για ειδικές δυνάμεις. αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει να είναι καλά... εγώ είμαι πεζοναύτης , έχω βάλει και το πιστοποιητικό..
Παιδιά εκεί που λέει για το ταχύπλοο εκδούσα αρχή τι βάζουμε ; Επδ ακόμα το κανονικό καρτελάκι εμένα δεν μου έχει έρθει και η φωτοτυπία επάνω δεν γράφει τίποτα
Ptg έγραψε:Μήπως γνωρίζει κανείς το χρονοδιάγραμμα; Πότε περίπου δηλαδή θα βγουν τα αποτελέσματα και τι γίνεται μετά;
Αν και μπορεί να σας φανεί γελοία η ερώτηση μου γνωρίζετε πως θα ξέρουμε ότι παρέλαβαν τα δικαιολογητικά μας;
-
Δημήτρης
Μάγκες μια ερώτηση. Το πιστοποιητικό Η/Υ, συγκεκριμένα το Unicert Primary χρειάζεται επικύρωση από δικηγόρο;
-
Νικόλας
Καλησπέρα παιδια... ειμαι για τν Κατηγορία ειδικών δυνάμεων, εχω 15,500απολυτήριο Λύκειου, πτυχίο πληροφορικής, δίπλωμα αυτοκινήτου και αγγλικά c2... αξίζει να κανω τα χαρτια μ; υπάρχει ελπίδα λετε ;
Καλησπέρα και από εμένα. Έχει ακούσει κανείς πόσες αιτήσεις έχουν γίνει έως τώρα; Δεν βλέπω να γίνεται τόσο ντόρος όσο στους εφ.
Καλησπέρα. Η αίτηση συμμετοχής γράφει στο τέλος μετά από εκεί που γράφουμε τη λίστα με το τι έγγραφα επισυνάπτουμε, ότι η ίδια η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν.1599/1986. Οπότε δε χρειάζεται να κάνουμε επιπλέον υπεύθυνη δήλωση για το ότι θα χρειαστεί να υπηρετήσουμε στις τάξεις των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για τουλάχιστον 10 έτη. Σωστά;GEOKR ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
-
Στελιος
Καλησπέρα παιδιά στην αίτηση εκεί που λέει για τον στρατό στις ειδικές δυνάμεις ειδικότητα δεν έβαλα κάτι παίζει κάποιον ρόλο; Ε αλά μόνο α σ λοκατζης κ ημερομηνία κατάταξης κ απωλησεισ
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 54
Χρειαζεται φίλε μου κάνεις και ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση
-
Λ/Φ 2019
Αυτό ισχύει μόνο για τις ειδικές δυνάμεις σωστά; αν περνεις μέρος σε γενική κατηγορία δεν χρειάζεται χρησιμοποιούμε αυτή που είναι είδη μέσα έτσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loxagos2k21 και 4 επισκέπτες