Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Teras »

Όπως παράδειγμα ότι αν βγει το σύριζα μπορεί να καταργήσει το θεσμό καθώς και άλλοι που απλά δε τον θέλουν και τους θέλουν όλους από πανελλήνιες.
Άβαταρ μέλους
Nick16
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nick16 »

Φίλε, μας καταστρέψανε με το νέο λύκειο... Το μόνο καλό είναι οτι στις πανελλαδικές Εξεταζόμαστε Σε τέσσερα μαθήματα μόνο, και επίσης κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατέυθηνση ανήκουν οι αστυνομικές σχολές.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Nick16 έγραψε:Γεία σας παίδες! Λοιπόν, είμαι 16 ετών, έχω μαύρη ζώνη και ένα ντάν στο Tae Kwon Do, είμαι πρωταθλητής ελλάδος στο Kick Boxing 62-67kg και φέτος ξεκίνησα Judo. Έχω ερώτηση. Επειδή όπως οι περισσότεροι απο εσάς γνωρίζετε, με το νέο λύκειο και αυτά, ολίγων δύσκολο να περάσεις απο πανελλαδικές εκεί που θέλεις. Εάν αποτύχω-που ελπίζω πως όχι-για σχολή αστυφυλάκων, μπορώ απο ΕΦ να μπώ Ε. Κ. Α. Μ; Διότι ο μόνος λόγος που θέλω να μπω ΕΛ. ΑΣ είναι για να μπώ σε μια Μονάδα σαν κι'αυτή... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Υ. Γ Τα αθλήματα και τα επιτεύγματα μου τα ανέφερα, για να δείτε οτι δεν είμαι άσχετος, και οτι στ'αλήθεια το θέλω αυτό.
Αδελφε μπορεις να πας και Εκαμ απο φρουρος αλλα πρεπει πρωτα να εχεις προυπηρεσια σαν ειδικος φρουρος 2 ή 3 ετη... αλλα οπως ειπε και το παιδι πιο πανω, κατσε πρωτα να παραμεινει ο θεσμος χωρις να καταργηθει και βλεπεις στο μελλον..
Άβαταρ μέλους
Nick16
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Nick16 »

Σας ευχαριστώ!
Βάση το αθλητικό μου βιογραφικό, λέτε να περάσω εκπαίδευση εκάμ;
Αν (πρώτα ο Θεός) μπω αστυφυλάκων!
δεα (εδ) σχ.αλ

Δημοσίευση από δεα (εδ) σχ.αλ »

nick16 δεν ειναι η σελιδα αυτη να καθεσαι να ρωτας τετοια πραγμματα. Το θεμα μας εδω ειναι αλλο οποτε σε παρακαλω να σταματησεις αυτου του ειδους ερωτησεις και να ψαχτεις καπου αλλου. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Ναι, θα περασεις.
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

Teras έγραψε:Όπως παράδειγμα ότι αν βγει το σύριζα μπορεί να καταργήσει το θεσμό καθώς και άλλοι που απλά δε τον θέλουν και τους θέλουν όλους από πανελλήνιες.

μην ζεις με παρωπιδες στη ζωη σου αδερφακι... Αν ειναι ετσι αν βγει ο συριζα θα παρουμε πισω την Πολη ελεος δλδ

Άβαταρ μέλους
Nick16
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Nick16 »

Ναί, συγνώμη που έχω άγχος Για το άν θα μπώ ή όχι, και ψάχνω εδω και πολύ καιρό για αυτό το θέμα, ακόμα και σε συνέδρια αστυνομικής σχολής πήγα... Πρώτον, και δεύτερον, δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κανείς απο μια ερώτηση που έκανε ένας αγχωμένος μαθητής για το μέλλον του. Εγώ σε ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Τι λεει ρε παιδια το πιτσιρικι;

Άβαταρ μέλους
Nick16
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Nick16 »

nick16 δεν ειναι η σελιδα αυτη να καθεσαι να ρωτας τετοια πραγμματα. Το θεμα μας εδω ειναι αλλο οποτε σε παρακαλω να σταματησεις αυτου του ειδους ερωτησεις και να ψαχτεις καπου αλλου. Ευχαριστω.

Αυτο μου είπε και εγώ απάντησα:
Ναί, συγνώμη που έχω άγχος Για το άν θα μπώ ή όχι, και ψάχνω εδω και πολύ καιρό για αυτό το θέμα, ακόμα και σε συνέδρια αστυνομικής σχολής πήγα... Πρώτον, και δεύτερον, δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κανείς απο μια ερώτηση που έκανε ένας αγχωμένος μαθητής για το μέλλον του. Εγώ σε ευχαριστώ.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Teras »

Dea_idea έγραψε:
Teras έγραψε:Όπως παράδειγμα ότι αν βγει το σύριζα μπορεί να καταργήσει το θεσμό καθώς και άλλοι που απλά δε τον θέλουν και τους θέλουν όλους από πανελλήνιες.

μην ζεις με παρωπιδες στη ζωη σου αδερφακι... Αν ειναι ετσι αν βγει ο συριζα θα παρουμε πισω την Πολη ελεος δλδ

Παρωπίδες πως είδες να φοράω ρε μεγάλε; Η πιθανότητα είναι εκεί, οι δηλώσεις είναι εκεί επίσης οπότε κόψε τις ειρωνείες κτλ γιατί δε σε παίρνει. Αν θες να μιλήσουμε πολιτικά μπορούμε και να το κάνουμε και με προσωπικά μηνύματα. Αλλά που σε. Δεν είμαι χθεσινό σκ@@το να τρέφομαι με αυταπάτες και προπαγάνδα αυτός που θα πρέπει να ξυπνήσει είσαι εσύ με τις ιδέες σου για τους ΔΕΑ-ΕΔ στο άλλο το θέμα.
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Κοιταξε να δεις αγορι μου. Θα σου το πω οσο πιο ευγενικα γινεται για να το καταλαβει το νεαρο της ηλικιας σου.(πραγμα για το οποιο δεν ευθυνεσαι εσυ. Ολοι περασαμε απο τα 16) Εδω μεσα ειναι ενα ''δωματιο'' η αλλιως forum, οπου τα ατομα που βρισκονται εδω ενδιαφερονται να εξασφαλισουν μια θεση ως ειδικοι φρουροι στην ελληνικη αστυνομια. Τα ατομα αυτα εχουν πασχισει να μαζεψουν μορια, υπηρετοντας στις ειδικες δυναμεις - αλεξιπτωτα - καταδρομεις - αμφιβιοι, ως εφεδροι αξιωματικοι, στην προεδρικη φρουρα και ουτω καθεξης. Πολλοι απο αυτους βρισκονται στα πρωθυρα της ολοκληρωσης του 28 ετους της ηλικιας τους, ωπερ σημαινει οτι αν η προκυρηξη δεν εκδοθει αμεσα, τα μορια και ο αγωνας που δωσανε θα παει χαμενος. Αν ανατρεξεις τις προηγουμενες 153 σελιδες θα καταλαβεις τι εννοω. Μην παρεξηγεις που σου μιλαω ετσι, αλλα φαντασου πως ειναι να ερθει σ εσενα ενα 5χρονο αγορακι και να σου πει ελα να παιξουμε με τα γκομενακια (!) Σαφως και θα αναρωτηθεις ''τι ειπε τωρα ο μικρος''; Αυτο που σου προτεινω να κανεις ειναι να προετοιμαστεις καλα αυτα τα 2 χρονια φοιτησης που σου απομενουν και αμα δεις οτι δεν τα καταφερες, τοτε να κανεις αυτο που καναν οι υπολοιποι εδω μεσα. Καλη σου τυχη κομμαντακο ;)
DEA318

Δημοσίευση από DEA318 »

Ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 2014 έχει εγκριθεί από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης μετά από εισήγηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που διαδραματίζει επιτελικό ρόλο. Το σύνολο των προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί μέσω ΑΣΕΠ Και θα προσληφθούν μόνο πτυχιούχοι πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Στις προσλήψεις που προγραμματίζονται εντάσσονται:

• 260 Λιμενοφύλακες
  • 500 Ειδικοί φρουροί
  • 600 σωφρονιστικοί υπάλληλοι
  • 2.000 γιατροί και νοσηλευτές
  • 450 στην τοπική αυτοδιοίκηση
  • 1.500 σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα
  • 773 παλαιοί επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ
;

;Αυτο παλι το ΑΣΕΠ τι ειναι παλι; Τι παιζει; Γραπτες εξετασεις; Πρωτη φορα το ακουω...

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Ενταξει. Το Χεσαμε Παλι.
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Πωω ρε φιλε εχουμε γεμισει με ανιδεους...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης