Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Όχι φίλε μου, αν πχ μένεις Θεσσαλονίκη και βγουν θέσεις για Αττική δεν μπορείς να συμμετάσχεις. Εκτός και αν την ανοίξουν για όλους όπως έκαναν τώρα στην προκήρυξη τού Έβρου. Αλλά προηγούνται αυτοί που έχουν εντοπιότητα. Αυτοί πού μένουν σε άλλες περιοχές μπαίνουν στον επικουρικό πίνακα και όχι στον κύριο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Οι θέσεις για Αττική θα βγουν το '23 ή πήγαν υπέρ πίστεως; Γνωρίζει κανείς;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γειά σας παιδιά... Έκανα για συνοριοφύλακας και ήμουν 70 επιλαχών. Με πήραν τηλέφωνο να πάω να πάρω τα χαρτιά μου για να περάσω από γιατρούς και τους είπα ότι δε θα πάω να τα πάρω... Μου είπαν να συμπληρώσω μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν πήγα να πάρω τα χαρτιά μου... Αν σε περίπτωση ξαναβγεί προκυρηξη για σφ θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση ή θα έχω κάποια κύρωση που δε δέχτηκα να πάω να πάρω τα χαρτιά μου για τους γιατρούς και για τα αθλήματα
Δεν νομιζω να εχεις καποια κύρωση
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι δεν θα έχεις κάποια κύρωση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το 23 θα τις βγάλει τίς θέσεις για Αττική. Έχει καθυστερήσει ήδη πολύ και έχει τσαντισει πολύ κόσμο!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Παιδιά μην αφήνετε τις ευκαιρίες. Εμείς βάλαμε και την τρίτη υπογραφή οπότε και τυπικά είναι τελειωμένη η υπόθεση μονιμοποίησης. Στις 3 συνεχόμενες συμβάσεις υπάρχει ευρωπαϊκός νόμος.
Είναι σίγουρο αυτό;
Για πιο λόγο τότε, ενώ υπάρχει ο ευρωπαϊκός νόμος όπως λες όλα τα συνδικαλιστικά όργανα των σφ. Οχ ζητούν μονιμοποίηση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Αύγ 27, 2022 4:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σύμφωνα με κάποιους νομικούς που ερωτηθηκαν ναι. Τώρα αν κάνουν αυτοί λάθος κάνουμε όλοι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Γιατί αλλιώς πρέπει να το τρέξεις με δικηγόρους. Όλα καλά παιδιά του χρόνου στις εκλογές θα ξέρουμε. Απλά μην πλατιασουμε στο θέμα. Εγώ το έγραψα για το παιδί που δεν πήγε ενώ πήρε καρτέλα ίσως φοβούμενος το ορισμένου χρόνου.glock έγραψε:Για πιο λόγο τότε, ενώ υπάρχει ο ευρωπαϊκός νόμος όπως λες όλα τα συνδικαλιστικά όργανα των σφ. Οχ ζητούν μονιμοποίηση;
Ο φίλος από την ειδική μονάδα σφοχ , μου είπε ότι θα το ψάξουν μέσω του συνδικαλισμού για να γίνουν μόνιμοι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι η επίσημη θέση αυτή είναι. Γι αυτό λέω ας περιμένουμε τις εκλογές. Αλλά αφού μπήκε και η τρίτη συνεχόμενη υπογραφή όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.glock έγραψε: Ο φίλος από την ειδική μονάδα σφοχ, μου είπε ότι θα το ψάξουν μέσω του συνδικαλισμού για να γίνουν μόνιμοι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εσείς πού είστε μέσα τι βλέπετε; Σας λένε ότι θα βγάλει για Αττική του χρόνου?
Προς το παρόν οι 250 λένε για Έβρο πάλι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης