Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 54
Αδερφε εγω δεν εχω μορια να μπω ε. Δ ετσι ως εχει αλλα θεωρω οτι σε αλλες θεσεις εχω αρκετα και απο εκει σιγουρα θα ζητησω να αλλαξω και να μπω ε. Δ γιατι ειναι κατι που θελω
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Μα αν συμβαινει αυτο, τοτε δεν υπάρχει λογος αναφοράς σε σπουδαστές απο τους οβα. Εκτός κι αν η επιστολή στάλθηκε πριν βγουν οι ειδικότητες και τι απαιτεί η καθε μια οπότε απλα ειχαν ταραχτεί.Διασωστης31 έγραψε:Απλό είναι.Στις ειδικότητες που είναι με πτυχία, όποιος δηλώσει με ΙΕΚ και πιστοποίηση έχει 350, οσοι δεν έχουν πιστοποίηση 250.
Μόνο για τις ειδικότητες που ζητάνε ΙΕΚ.
Οι υπόλοιπες είναι μόνο με λύκειο.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι εχει και αθλήματα αν κάποιοι το ξεχνατε. Εκει να σας δω γιατί πολυ φοβάμαι θα τα κάνουν πιο ζορικα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Με την ιδια λογικη υπαρχουν ειδικοτητες που απαιτουν πτυχιο αγγλικων και υπαρχουν καποιες που δεν ζητουν αρα τα μορια απο το Lower profiecency τα παιρνουν ολες οι ειδικοτητες ή μονο οσες ζητουν?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Η επιστολή στάλθηκε νωρίτερα μάλλον γι αυτό.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
ολες γιατι θεωρειται σαν επιπλεον προσον οπως και η πολυτεκνια. Απλα σε καποιες μπορει να ειναι προαπαιτουμενοanonymous19970 έγραψε:Με την ιδια λογικη υπαρχουν ειδικοτητες που απαιτουν πτυχιο αγγλικων και υπαρχουν καποιες που δεν ζητουν αρα τα μορια απο το Lower profiecency τα παιρνουν ολες οι ειδικοτητες ή μονο οσες ζητουν;
Καλησπέρα σας, Μια ερωτηση οσοι εμεις που ειμαστε ακομα φοιτητες σε αει αλλα μας μενει μονο πρακτικη πτυχιακη έχουμε δικαιωμα να κανουμε αιτηση για ειδικοτητα που θελει πτυχιο ή πρεπει να εχουμε τελειωσει τελειως την σχολη για να κανουμε αιτηση γιατι ειδα που λετε για αυτους των ΙΕΚ οτι χωρις το χαρτι παιρνουν 350 μορια ισχύει και για εμας απτα ΑΕΙ οτι χωρις το χαρτι μπορουμε να κανουμε αιτηση με λιγοτερα μορια?
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα ειμαι οβα 4 χρονια σχεδον.
εχω πτυχιο lower, ειμαι ειδικες δυναμεις και προκειται να κανω χαρτια για ιδια ειδικοτητα.
εχω απολυτηριο λυκειου, και εχω τελειωσει κ ιεκ πανω στην ιδια ειδικοτητα.
εχω πιθανοτητες να μπω η επειδη δεν εχω υψηλο απολυτηριο να με φανε γιωταδες που δεν ξερουν να κραταν οπλο και δεν εχουν καθολου εμπειρια, επειδη εχουν τει και απολυτηριο μεγαλυτερο;
οι ποες θα μας δικαιωσει οπως το εχει κανει πολλες φορες
εχω πτυχιο lower, ειμαι ειδικες δυναμεις και προκειται να κανω χαρτια για ιδια ειδικοτητα.
εχω απολυτηριο λυκειου, και εχω τελειωσει κ ιεκ πανω στην ιδια ειδικοτητα.
εχω πιθανοτητες να μπω η επειδη δεν εχω υψηλο απολυτηριο να με φανε γιωταδες που δεν ξερουν να κραταν οπλο και δεν εχουν καθολου εμπειρια, επειδη εχουν τει και απολυτηριο μεγαλυτερο;
οι ποες θα μας δικαιωσει οπως το εχει κανει πολλες φορες

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Στείλτε και μια επιστολή στο ΚΚΕ, ίσως και μια πορεία με το ΠΑΜΕ να βοηθούσε.
Ρε τσακάλια μια ερώτηση. Η ειδηκοτητες ΕΔ που βγήκαν θα ζητάει άτομα σε όλες η απλά τις αναφέρουν; Πολλές δεν είναι;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ευλογο το ερωτημα σου, το ειχα σκεφτει και γω. Υποθετω ολες κανονικα αλλιως δεν θα ειχαν λογο να αναφερθουν. Εξ αλλου μην ξεχνας εχει να βγει απο το 9,11-12 χρονια, οποτε λογικοNeosEPOP έγραψε:Ρε τσακάλια μια ερώτηση. Η ειδηκοτητες ΕΔ που βγήκαν θα ζητάει άτομα σε όλες η απλά τις αναφέρουν; Πολλές δεν είναι;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Δ. υ. κ που εισαι να ρίξεις φως στν υπόθεση
Καλησπέρα σε όλους,
Ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει (ας στείλει και προσωπικό μήνυμα να μη φορτώνουμε εδώ το post) γιατί με ενδιαφέρουν μόνο αυτές οι ειδικότητες.
Η διαφορά των δύο ειδικοτήτων:
-9065 Τεχνίτης Αλεξιπτώτων ΕΔ
-9404 Ρίπτης - Επισκευαστής Αλεξιπτώτων-Τεχνίτης Σωστικών Μέσων
Και επίσης τι θα πρέπει να δηλώσω για αυτές έχοντας Δίπλωμα Πολυτεχνείου-Απολυτήριο Γενικού Λυκείου 17,4-Lower-9 μήνες θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις Αλεξίπτωτα.
Ευχαριστώ πολύ
Ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει (ας στείλει και προσωπικό μήνυμα να μη φορτώνουμε εδώ το post) γιατί με ενδιαφέρουν μόνο αυτές οι ειδικότητες.
Η διαφορά των δύο ειδικοτήτων:
-9065 Τεχνίτης Αλεξιπτώτων ΕΔ
-9404 Ρίπτης - Επισκευαστής Αλεξιπτώτων-Τεχνίτης Σωστικών Μέσων
Και επίσης τι θα πρέπει να δηλώσω για αυτές έχοντας Δίπλωμα Πολυτεχνείου-Απολυτήριο Γενικού Λυκείου 17,4-Lower-9 μήνες θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις Αλεξίπτωτα.
Ευχαριστώ πολύ
Εγώ με ειδηκοτητα χελ. Αλλά έχω εκτέλεση χρέη πλήρωμα σκάφους. Περνώ τα μόρια τις ειδικότητας εφ όσον δηλώσω πλήρωμα σκάφους; Αν το αποδείξω εγγραφώς από τιν μονάδα ότι όντως άκουσα τιν συγκεκριμένη ειδικότητα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης