Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Ναι να το καταλάβω όσο ανήκαν στο υπουργείο δικαιοσύνης (οι εσωτερικοί) αλλά τώρα που μπήκαν όλοι στο προστασίας του Πολίτη και ειδικά οι εξωτερικοί που είναι και ένοπλοι θεωρώ πως πρέπει να ενταχθούν στα σώματα ασφαλείας! Εκτός και αν με αυτό τον τρόπο τους κάνουν να έχουν και μεταθέσεις και για αυτό τον λόγο επιθυμούν να μην ανήκουν στα σώματα ασφαλείας!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Δεν παίζει ρόλο το υπουργείο. Και τώρα θα φτιάξουν δικαστική αστυνομία στο υπουργείο δικαιοσύνης, σώμα ασφαλείας θα είναι.Δε θέλουν γιατί σαν σώμα δεν πας όπως θες, μαλλιά γένια, μερικοί μέχρι και χωρίς στολή πανε για υπηρεσία.
Συν ότι σαν σώμα μπορεί να τους βάλουν και κανονισμό μεταθέσεων.
Συν ότι σαν σώμα μπορεί να τους βάλουν και κανονισμό μεταθέσεων.
Έχει δίκιο ο διάσωσης
-
Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας πάει όπως θέλει και δεν λέει κανένας τίποτα. Αλλά κανονισμός στολής υπάρχει ασχέτως που δεν τον τηρεί κανείς.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Ένας κανονισμός στολής δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ούτε το ξύρισμα κλπ είναι τόσο σοβαρό κριτήριο. Αλλά γενικά αν μπούνε κρίσεις μέσα όπως στα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας τότε αυτό είναι θέμα. Νομίζω μπαίνοντας στην υπηρεσία μας, πρώτα ο Θεός, θα καταλάβουμε κι εμείς από πρώτο χέρι τους λόγους. Στο πρατήριο της ΕΛΑΣ καλό είναι που έχουμε πρόσβαση, αν είχαμε και θα ήταν ακόμα καλύτερο να είχαμε πρόσβαση στη Λέσχη Αξιωματικών.
-
Ναι καλό και το πρατήριο καλή και λέσχη αλλά καλύτερα να μην είχαμε τίποτα από αυτά τα δύο και να υπήρχε η πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία γιατί το σύστημα υγείας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση! Τώρα όταν με το καλό ξεκινήσουμε τι ασφάλεια θα έχουμε ;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Gian_Arg έγραψε:Ναι καλό και το πρατήριο καλή και λέσχη αλλά καλύτερα να μην είχαμε τίποτα από αυτά τα δύο και να υπήρχε η πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία γιατί το σύστημα υγείας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση! Τώρα όταν με το καλό ξεκινήσουμε τι ασφάλεια θα έχουμε ;
Ναι σίγουρα, τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Αχρείαστα να είναι βέβαια... Ασφάλεια Δημοσίου φίλε, όπως όλοι οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι
Ρε παιδιά ρούχα έχετε πάρει;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
-
Άρβυλα παντελόνια ζώνη έχω πάρει εγώ μόνο μπλουζάκια δεν έχω πάρει ακόμα!
Λες να έχω κάνει πατατα που δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα;
Απλά δεν τα πηρα γτ λέω κάτσε να βγει το φεκ να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε μπει γτ πολλά έχουν δει τα μάτια μας
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Δε σκεφτεσαι παράλογα. Απλα να ξερεις οτι τα μπλουζακια αν δεν εχει ετοιμα θα κάνει λίγες μερες να ετοιμάσει
Από π τα πηρες τα ρούχα; Έχει Ε α στον Πειραιά με τα καινούργια σήματα π λέει προπο
Καλησπέρα ! Τώρα που είναι άτομα μέσα στην σχολή και ίσως έχουμε πιο καθαρή εικόνα να κάνω 2 ερωτήσεις που ίσως αφορούν πολλούς !1) χωρίς παιδιά χωρίς γάμους καθαρά στο χέρι σαν εξωτερικός ποσά βγαίνουν γνωρίζει κάποιος ; Επίσης 2) σαν εξωτερικός είχα διαβάσει σε ένα ΦΕΚ ότι οι ημέρες άδειας είναι 30+7 μικρής διαρκείας. Ισχύει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες