Επειδή υπάρχει μία σύγχυση να διαλευκάνω την κατάσταση λίγο. Μία φορά θα δώσουμε ψυχοτεχνικα-ιατρικά και φυσικά αθληματα. Επειδή αναρωτιέσαι όπως και πολλοί άλλοι αν η επιτροπή είναι του ΑΣΕΠ ή του υπουργείου δεν έχει καμία σχέση γιατί πολύ απλά δεν σε νοιάζει. Μία φορά τα δίνεις όλα και απ'την στιγμή που μας καλούν στο υπουργείο για τις διαδικασίες αυτές σημαίνει ότι αναλαμβάνει το υπουργείο. Δεν θα σου ζητήσει το ΑΣΕΠ πάλι να περάσεις ιατρικά-ψυχοτεχνικα.Nikos29 έγραψε: Οι Επιτροπή αυτή είναι του ΑΣΕΠ η του υπουργείου;
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Σιγουρο αυτο φιλε ; Σας το ειπαν στο υπουργειο;Pavlos_90 έγραψε:Επειδή υπάρχει μία σύγχυση να διαλευκάνω την κατάσταση λίγο. Μία φορά θα δώσουμε ψυχοτεχνικα-ιατρικά και φυσικά αθληματα. Επειδή αναρωτιέσαι όπως και πολλοί άλλοι αν η επιτροπή είναι του ΑΣΕΠ ή του υπουργείου δεν έχει καμία σχέση γιατί πολύ απλά δεν σε νοιάζει. Μία φορά τα δίνεις όλα και απ'την στιγμή που μας καλούν στο υπουργείο για τις διαδικασίες αυτές σημαίνει ότι αναλαμβάνει το υπουργείο. Δεν θα σου ζητήσει το ΑΣΕΠ πάλι να περάσεις ιατρικά-ψυχοτεχνικα.Nikos29 έγραψε: Οι Επιτροπή αυτή είναι του ΑΣΕΠ η του υπουργείου;
Δεν μου το είπε κανένας. Η λογική το λέει. Απ'την στιγμή που περνάς τις εξετάσεις είσαι επιτυχών.Pistolete έγραψε:Σιγουρο αυτο φιλε ; Σας το ειπαν στο υπουργειο;Pavlos_90 έγραψε:Επειδή υπάρχει μία σύγχυση να διαλευκάνω την κατάσταση λίγο. Μία φορά θα δώσουμε ψυχοτεχνικα-ιατρικά και φυσικά αθληματα. Επειδή αναρωτιέσαι όπως και πολλοί άλλοι αν η επιτροπή είναι του ΑΣΕΠ ή του υπουργείου δεν έχει καμία σχέση γιατί πολύ απλά δεν σε νοιάζει. Μία φορά τα δίνεις όλα και απ'την στιγμή που μας καλούν στο υπουργείο για τις διαδικασίες αυτές σημαίνει ότι αναλαμβάνει το υπουργείο. Δεν θα σου ζητήσει το ΑΣΕΠ πάλι να περάσεις ιατρικά-ψυχοτεχνικα.Nikos29 έγραψε: Οι Επιτροπή αυτή είναι του ΑΣΕΠ η του υπουργείου;
Αν δε σας το είπε κανείς να μη το ανακοινώνετε ως δεδομένο. Η διαδικασία αυτή είναι για τις ΣΟΧ, ο ΑΣΕΠ έχει δική του επιτροπή.
- Thodorisk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Pavlos_90 έγραψε:Δεν μου το είπε κανένας. Η λογική το λέει. Απ'την στιγμή που περνάς τις εξετάσεις είσαι επιτυχών.
Κάνεις λάθος, ο ΑΣΕΠ έχει δική του επιτροπή και θα ξανά περάσουμε όλες τις δοκιμασίες - εξετάσεις ξανά και δεν θα είναι όμοιες με το υπουργείο στο 100%
Παιδιά με όλο το σεβασμό αλλά μην επιμένετε. Κάνετε λάθος. Δεν δίνουμε πάλι τίποτα όσοι περάσουμε ψυχοτεχνικα-ιατρικα με την ΣΟΧ. Μην ακούω χαζομάρες. Μία φορά τα δίνεις μην τρελαθούμε τελείως. θεωρώ ότι μιλάω με έξυπνα άτομα που στροφάρει το μυαλό τους. Αν με αμφισβητείτε τόσο πολύ παρ'τε τηλέφωνο στο υπουργείο να σας πουν το ίδιο. Εγώ δεν παίρνω τηλ να ρωτήσω κάτι που θεωρείται αυτονόητο.
τελικα τι εγινε με τα παιδια με τα τατουαζ; τα δέχτηκανε;
- Thodorisk
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Δεν θεωρείται τίποτα αυτονόητο, άλλη η σύμβαση που κάνεις για ΣΟΧ και αλλη που θα κάνεις μέσω ΑΣΕΠ. Αν θέλεις να επιμένεις καλώς κάνεις.
Επιμένω μόνο σε θέματα που είμαι σίγουρος και ποτέ δεν το παίζω πολυξερος. Όποιος νομίζει ότι θα μας κάνουν "παιχνίδι "βάζοντας" να κάνουμε εξετάσεις ξανά και ξανά κάνει λάθος. Δεν έχω κάποια πληροφορία απλά βάζω πάντα το μυαλό μου και δουλεύει. Δεν έχει ουσία να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για αυτονόητα πράγματα. Δίνεις εξετάσεις, περνάς και πιάνεις δουλειά μέχρι να βγουν τα οριστικά. Αν είσαι μέσα και στα οριστικά συνεχίζεις κανονικά την επαγγελματική σου καριέρα. Το αναλύσαμε πολύ και δεν έχει ουσία.Thodorisk έγραψε: Δεν θεωρείται τίποτα αυτονόητο, άλλη η σύμβαση που κάνεις για ΣΟΧ και αλλη που θα κάνεις μέσω ΑΣΕΠ. Αν θέλεις να επιμένεις καλώς κάνεις.
Εμάς μας ξεκαθάρισαν ότι αυτά που περάσαμε τώρα για την ΣΟΧ είναι του υπουργείου κ δεν έχει καμία σχέση ο ΑΣΕΠ Θα ξαναδώσουμε πάλι όλα με τον ΑΣΕΠ δεν ξέρω αν θα είναι διαφορετικά γιατί κ αυτοί μας εξέτασαν βάση της προκυρηξης που δεν έλεγε στην ουσία ούτε για τατουάζ ούτε για κάτι άλλο που ίσχυε παλιά
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Οτι ορίζει το φεκ θα γίνει. Λέει ότι αν περάσεις από την επιτροπή του υπουργείου για σοχ, δεν περνάς μετά του ασεπ; Οχι, γιατί έτσι δεν θα ήταν προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
Και το πάρε τηλέφωνο το υπουργείο δεν ισχύει ότι και να σου πουν, η προκήρυξη τρέχει αποκλειστικά από τον ασεπ και το υπουργείο θα υπογράψει μόνο τις προσλήψεις όταν τελειώσουν οι διαδικασίες.
Και το πάρε τηλέφωνο το υπουργείο δεν ισχύει ότι και να σου πουν, η προκήρυξη τρέχει αποκλειστικά από τον ασεπ και το υπουργείο θα υπογράψει μόνο τις προσλήψεις όταν τελειώσουν οι διαδικασίες.
Pavlos_90 έγραψε:Επιμένω μόνο σε θέματα που είμαι σίγουρος και ποτέ δεν το παίζω πολυξερος. Όποιος νομίζει ότι θα μας κάνουν "παιχνίδι "βάζοντας" να κάνουμε εξετάσεις ξανά και ξανά κάνει λάθος. Δεν έχω κάποια πληροφορία απλά βάζω πάντα το μυαλό μου και δουλεύει. Δεν έχει ουσία να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για αυτονόητα πράγματα. Δίνεις εξετάσεις, περνάς και πιάνεις δουλειά μέχρι να βγουν τα οριστικά. Αν είσαι μέσα και στα οριστικά συνεχίζεις κανονικά την επαγγελματική σου καριέρα. Το αναλύσαμε πολύ και δεν έχει ουσία.Thodorisk έγραψε: Δεν θεωρείται τίποτα αυτονόητο, άλλη η σύμβαση που κάνεις για ΣΟΧ και αλλη που θα κάνεις μέσω ΑΣΕΠ. Αν θέλεις να επιμένεις καλώς κάνεις.
Εσυ ειδικά δε θα δόσεις ούτε αθλήματα και θα συνεχίσεις τη καριέρα σου απερίσπαστος μέχρι να πάρεις σύνταξη. Και μετά ξύπνησες
Καλό είναι να μην"κουραζουμε" το νημα με χαζές ερωτησεις και να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν.
Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα εδώ τα πράγματα έχουν ως εξης: Όσοι αποδέχτηκαν να πάνε με Σοχ θα τους καλέσουν απ το Υπουργείο σταδιακά λίγους λίγους. (10-15 άτομα ). Το αργότερο Μέχρι της 7:00 θα πρέπει να είστε εκεί. Θα μπείτε σε μια Αίθουσα και θα συμπληρωσετε δυο έντυπα γνωμάτευσης Ένα για υγειονομικές και ένα ψυχοτεχνικα. Έπειτα θα γράψετε Ένα τεστ 566 ερωτήσεις απλές και κατανοητές. Εν συνεχεία θα σας καλέσουν να παραδώσετε Τις εξετάσεις που κάνατε και θα σας εξετάσουν από πάνω μέχρι κάτω. Τέλος προφορική συνέντευξη ένας ένας από επιτροπή ψυχολόγων. Όλη την διαδικασία θα την περάσετε και με τον ΑΣΕΠ συν αθλήματα. Μετά της 10Μαιου σταδιακά θα πηγαίνουν άτομα Στα καταστήματα όχι όμως εξωτερικοί οι οποίοι θα πάνε για Εκπαίδευση στην Κομοτηνή.

STEAM έγραψε:Καλό είναι να μην"κουραζουμε" το νημα με χαζές ερωτησεις και να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν.Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα εδώ τα πράγματα έχουν ως εξης: Όσοι αποδέχτηκαν να πάνε με Σοχ θα τους καλέσουν απ το Υπουργείο σταδιακά λίγους λίγους. (10-15 άτομα ). Το αργότερο Μέχρι της 7:00 θα πρέπει να είστε εκεί. Θα μπείτε σε μια Αίθουσα και θα συμπληρωσετε δυο έντυπα γνωμάτευσης Ένα για υγειονομικές και ένα ψυχοτεχνικα. Έπειτα θα γράψετε Ένα τεστ 566 ερωτήσεις απλές και κατανοητές. Εν συνεχεία θα σας καλέσουν να παραδώσετε Τις εξετάσεις που κάνατε και θα σας εξετάσουν από πάνω μέχρι κάτω. Τέλος προφορική συνέντευξη ένας ένας από επιτροπή ψυχολόγων. Όλη την διαδικασία θα την περάσετε και με τον ΑΣΕΠ συν αθλήματα. Μετά της 10Μαιου σταδιακά θα πηγαίνουν άτομα Στα καταστήματα όχι όμως εξωτερικοί οι οποίοι θα πάνε για Εκπαίδευση στην Κομοτηνή.
Κατανοητο. Οι πηγες σου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες