Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Ποτε υπολογίζεται να βουν τα προσωρινά αποτελέσματα;
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Εδώ δν έχει βγει ακόμα τίποτα κ εσείς τσακώνεστε για το τ μπορεί να γίνει στο γήπεδο... Πλάκα μας κάνετε;[/QUOT
ΑΔΕΡΦΕ οταν πας στο σταδιο και δεις τον αλλο να στο παιζει μαχιμος και το ενα και το αλλο και κοπει μπροστα στα ματια σου θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου να φυγει γιατι καπιοι θεωρουν οτι εχουν προταιρεωτητα και βαζουν βυσμα οχι οσο αναγκη το εχει ο ενας αλλο τοσο και ο αλλος 32 χρονων μεγαλυτερο οριο δεν εχει υπαρξει ξανα σε προκυριξει τετοιου ειδους και παλι κλαιγονται μεγαλο οριο ηλικιας δυσκολα αθληματα και πολλα αλλα
ΑΔΕΡΦΕ οταν πας στο σταδιο και δεις τον αλλο να στο παιζει μαχιμος και το ενα και το αλλο και κοπει μπροστα στα ματια σου θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου να φυγει γιατι καπιοι θεωρουν οτι εχουν προταιρεωτητα και βαζουν βυσμα οχι οσο αναγκη το εχει ο ενας αλλο τοσο και ο αλλος 32 χρονων μεγαλυτερο οριο δεν εχει υπαρξει ξανα σε προκυριξει τετοιου ειδους και παλι κλαιγονται μεγαλο οριο ηλικιας δυσκολα αθληματα και πολλα αλλα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Διασωστης31 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Μπαίνω σε γήπεδο 5 φορές την εβδομάδα εδώ και 6 χρόνια. Έχω πάρει μέρος σε ΠΚΕ αστυνομίας. Όταν τρέχουμε τρέχουμε 7-8 άτομα μαζί και υπόλοιποι κάθονται σε ένα χώρο υπό επίβλεψη και δεν επιτρέπεται κανένας να χρονόμετρει οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο το ότι στο μάτι δεν φαίνεται αν κάποιος βγάλει το 1000ρι σε 4.40 αντί για 4.20. Επίσης μην γίνεσαι αναγωγος όταν γράφεις. Αν είσαι β επικουρία και δεν έχεις ελπίδες όσο και αν προσπαθείς να αποθαρρύνεις τους υπόλοιπους κακό στον αυτό σου κάνεις που μπαίνεις στην διαδικασία
Μην συγκρίνεις τα αθλήματα των πανελληνίων που μαζεύονται τα βυσματα των αστυνομικών διευθυντών, και τους αφήνουν να τρέχουν κανα 7 λεπτό.
Αυτα τα απαγορεύεται η χρονομετρηση, σας τα λεγαν στις ΠΚΕ, γιατί ήσασταν πιτσιρικάδες και όποιον ήθελαν να τον περάσουν, τον περνούσαν.
Οτι δεν αναφέρεται στην προκήρυξη, ΔΕΝ μπορεί να το επιβάλλει αυθαίρετα την ημέρα των αθλημάτων, ουτε η επιτροπή του ΑΣΕΠ, ούτε αστυνομικός αν υπάρχει.
Και επειδή σας βλέπω και στο Facebook, τα άτομα του σωματείου, που λένε μπαρούφες ότι τα αθλήματα είναι ρατσιστικά και δεν έπρεπε να υπάρχουν, επειδή κάποιοι είναι 100+ κιλά. Εμείς του Β επικουρικου, θα είμαστε τουλάχιστον 4πλασιοι στα αθλήματα.
Και ας αφήσει η επιτροπή 3 δευτερόλεπτα παραπάνω το συριζοβυσμα, τρία όχι 20 που λέτε και θα δούμε τι θα γίνει...
Ρε διασώστη αφού γράφω με ψευδώνυμο πως λες ότι ανήκω σε σωματείο και είμαι και συριζοπαιδο; Σε θεωρούσα για σοβαρό άτομο.
Μιλάω γι αυτούς του σωματείου ιεκ στελεχών ασφαλείας, που γράφουν μερικοί και εδω και στο άλλο το φόρουμ.
Οχι για σένα προσωπικά.
Οτι θα είναι ελαστικοί στα αθλήματα, και αντε μωρε δε πειράζει που είσαι 120 κιλά, η 35 χρονών θα παμε δικαστικα και λοιπές μπουρδες τα έχουν γράψει όλα εκεί.
Εντάξει μην χρησιμοποιείς τότε β΄ πληθυντικό όταν αναφέρεσαι σε αυτούς του σωματείου. Είμαι ένας αρκετά συντηρητικός άνθρωπος που υπηρέτησα στις καταδρομές και σίγουρα δεν λογίζομαι για συριζόπαιδο, συνδικαλιστής σωματείου ή ότι άλλο θες. Είμαι αθλητής και για εμένα θα ήταν ιδανικό να πάρουν τα άτομα που τηρούν επακριβώς τα κριτήρια αλλά ζούμε στην Ελλάδα και έχω μία εμπειρία από ΠΚΕ. Το ότι έχω ένα πτυχίο στελέχους ασφαλείας δεν με βάζει στο ίδιο ''τσουβάλι'' που λέει και ο λαός με αυτούς που περιγράφεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Second lieutenant έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:
Μιλάω γι αυτούς του σωματείου ιεκ στελεχών ασφαλείας, που γράφουν μερικοί και εδω και στο άλλο το φόρουμ.
Οχι για σένα προσωπικά.
Οτι θα είναι ελαστικοί στα αθλήματα, και αντε μωρε δε πειράζει που είσαι 120 κιλά, η 35 χρονών θα παμε δικαστικα και λοιπές μπουρδες τα έχουν γράψει όλα εκεί.
Είμαι αθλητής στίβου με δελτίο έχω, δώσει ΣΣΕ ΚΑΙ ΕΛΑΣ χρονόμετρο είχα όλες τις φορές, για να μαθαίνεις για να μην φανεί διαφορά στο 1000αρι στα 30 δευτερόλεπτα πρέπει στο γκρουπ οι περισσότεροι να τερματίσουν με μαξ χρόνο τα 3.30 από εκεί και πέρα οποιος τερμάτιζε 4.50 5 λεπτά φαινότανε και πολύ μάλιστα γιατί όταν εγώ τερμάτιζα στα 3.30 ο άλλος ήταν στα 250+ μετρά πίσω
να λεμε ελευθερα οτι θελουμε αλλα ρε αδερφε να ειναι και λιγο σοβαρα
Εγώ το 1000ρι συνήθως στις προπονήσεις μου το κάνω στα 4 λεπτά και στις 3 φορές που έδωσα ΠΚΕ ζήτημα να υπήρχαν 1-2 που έκαναν χρόνο σαν τον δικό σου και μιλάμε για νέα παιδιά Σε αυτά τα αθλήματα με το όριο ηλικίας θα δούμε άτομα που δεν θα βγάλουν καν το 1000ρι και θεωρώ ότι το σύνολο με εξαίρεσεις λίγες θα είναι στο όριο του χρόνου οπότε για αυτό λέω δεν φαίνεται. Αυτό που κάνουν στην ΕΛΑΣ όταν βλέπουν ότι έχουν τέτοια άτομα είναι να μηδενίζουν το χρονόμετρο μετά τα 2/3 του πρώτου γύρου. Δεν ξέρω αν αυτή η νοοτροπία υπάρχει και σε αυτά τα αθλήματα και ποτέ δεν υποστήριξα ότι θα είναι δεν βαριέσαι (διαβάστε ιστορικό συνομιλιών προτού επιτεθείτε λεκτικά σε οποιονδήποτε, να είστε εγκρατείς!). Αυτό που λέω είναι να μην τρομάζουν όσοι δεν έχουν και θερμες σχέσεις με το γήπεδο και να αρχίσουν να προπονούνται σιγά σιγά ώστε να βγάζουν το 1000ρι έστω 4.40 Αν το κάνουν αυτό τότε εκεί με τον ανταγωνισμό θα βγάλουν καλύτερο χρόνο. Δεν πάμε και για πρωταθλητισμό, απλά πράγματα είναι για κάθε έναν που έχει μία σχετικά καλή φυσική κατάσταση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δώστε και ένα λινκ από αυτό το άλλο φορουμ που λέτε ότι έχει θέμα την 6Κ
Παιδες με την προκηρυξη των 258 για την δραμα εχουμε κανενα νεο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδες με την προκηρυξη των 258 για την δραμα εχουμε κανενα νεο; [/QUOTE Το 2021 θα λειτουργήσει από ότι λένε γιατί η εγκατάσταση υπάρχει αλλά γίνεται ακόμη η εγκαταστήσετε φυσικού αερίου που θα τελειώσει το 2021
Ευχαριστώ
-
- Αντισυνταγματάρχης
wolver έγραψε:Ευχαριστώ
Παρακαλώ!
Είναι κάνεις σε αυτό το forum που έχει δηλώσει συμμετοχή για τις θέσεις του υγειονομικου προσωπικού στα σωφρονιστικα ιδρυματα με την 6κ/2018;
Ναι και εμένα με ενδιαφέρει να δω ποιο είναι αυτο το φόρουμREDMAN316 έγραψε:Δώστε και ένα λινκ από αυτό το άλλο φορουμ που λέτε ότι έχει θέμα την 6Κ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Στελλα έγραψε:Ναι και εμένα με ενδιαφέρει να δω ποιο είναι αυτο το φόρουμREDMAN316 έγραψε:Δώστε και ένα λινκ από αυτό το άλλο φορουμ που λέτε ότι έχει θέμα την 6Κ
Το diorismos ειναι , και η σελίδα του σωματείου στο fb.
Η σελιδα του σωματείου στο fb πως λεγεται;Διασωστης31 έγραψε: Το diorismos ειναι, και η σελίδα του σωματείου στο fb.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες