Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Φιλε, εσυ που λες οτι πηρες στο φεκ. Οτι ναναι λες, συγνωμη κιολας. Εγω εχω ατομο μεσα στο φεκ και οταν ειχε βγαλει το χαρτι ο κικκιλιας για τους περιπου 500 φρουρους. Τους το ειχαν στειλει την ιδια μερα και τους ειπαν οτι θα περιμενουν και ενα δευτερο για να εκδοθει η προκηρυξη. Οσο για τις ημερες εκδοσης και σε 2 μερες βγαινει. Επισης το χαρτι μπορει να τους το στειλουν και σαββατο η κυριακη. Δεν τα περνουν μονο καθημερινες.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Φιλαράκι αυτά που μου είπαν λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου...
Καλησπερα παιδια εγω οπως ειχα ξαναγραψει ποιο παλια ειχα μιλησει τον αυγουστο με εναν τεο συνδικαλιστη των φρουρων κ μου ειχε πει πως απο σεπτεμβρη θα ξανα ξεκιναγε το ολο θεμα με τους φρουρους κ μου ειχε πει οτι τελικα πιστευε οτι θα τους επερνε αλλα αυτο που μου ειχε πει ηταν οτι θα το τιρουσαν κρυφο μεχρι την τελευτεα στιγμηκ αυτο που μου τονισε ηταν να εχω τα αυτια μου ανοιχτα γιατι οποιαδηποτε στιγμη μπορει να την βγαλει τωρα για ποιον λογο τοσο μυστηκοπαθεια δεν ξερω.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Για τους αστυφυλακες φιλε! Γιατι αν δεν ηταν αυτοι θα ειχε βγει καιρο πριν. Αυτοι δημιουργησαν το θεμα και δεν βγηκε πιο νωρις. Ειχε γινει χαμος στην Γαδα με τους αστυφυλακες.
Με πλαγιους τροπους αυτο αφησε να εννοηθει. Αυτο πιστευω κ εγω
panosP99 έγραψε:Μαγκες καταλαβαινω και συμπαραστεκομαι την αγωνια σας ειμαι στο σωμα 3η σειρα EΦ 2007. Ενα θα σας πω η προκηρυξη θα βγει 1000% τωρα αν ειναι Νοεμ η Δεκ η Ιαν μην παραμυθιαζεστε απο κανεναν δεν ειναι σιγουρο ειναι πολλοι παραγοντες ακομα κ υπερεσιακοι που δεν εχει κ νοημα να σας εξηγησω. Θα βγει ειναι αποφαση τελεσιδικη.
αν βγει με τη νεα χρονια ομως δικαιο θα ηταν να παρει πανω απο 1,500 ατομα με τοσα χρονια στη αναμονη που δε μπηκε κανεις.
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Dea_idea έγραψε:panosP99 έγραψε:Μαγκες καταλαβαινω και συμπαραστεκομαι την αγωνια σας ειμαι στο σωμα 3η σειρα EΦ 2007. Ενα θα σας πω η προκηρυξη θα βγει 1000% τωρα αν ειναι Νοεμ η Δεκ η Ιαν μην παραμυθιαζεστε απο κανεναν δεν ειναι σιγουρο ειναι πολλοι παραγοντες ακομα κ υπερεσιακοι που δεν εχει κ νοημα να σας εξηγησω. Θα βγει ειναι αποφαση τελεσιδικη.
αν βγει με τη νεα χρονια ομως δικαιο θα ηταν να παρει πανω απο 1,500 ατομα με τοσα χρονια στη αναμονη που δε μπηκε κανεις.
Σιγα μην παρει και 10.000 εδω με το ζορι τοσο καιρο για 500...
Πλεον ειναι αδυνατο να βγει μεχρι τις 15, οποτε ναι ολα παπατζες παλι ηταν οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, καταπιαμε παλι το σκατο αμασητο... Μακαρι να βγει εστω και λιγο πιο μετα...
Εχετε πιστη ρε παιδες... Για τους αστυφυλακες γινονται ολα. Γι αυτο κ δεν παιρνεις κουβεντα απο πουθενα. Αν ξαναβγουν κ πουν για προκυρηξη... παλι γκρινια θα χουμε απ τα παιδακια. Εγω πιστευω θα βγει εκει που δν το περιμενουμε. Ετσι εχω μαθει κ γω μεσα απο υψηλα στελεχη της ΓΑΔΑ.
Αμα βγει φετος θα παρει 500-750 αμα βγει του χρονου παιζει για 750-1000 ΕΦ, υπολογιστε 250 για καθε ετος που χαθηκε και επισης υπολογιστε ποσοι ατυχοι θα φανε πορτα λογω ηλικιας... Με το που μπει 2015 καποιοι θα το βλεπουν σαν ονειρο κριμα με τοση ανεργια αλλα λογικα θα πεσουν και οι βασεις στανταρ.
Συγγνωμη ρε αδελφε αλλα νομιζεις οτι λαμβανουν τιποτα σοβαρα οι αρμοδιοι απο οσα λεμε εμεις; .. αν ηταν ετσι και εγω θα προτεινα να βγαλει προκηρυξη το 2016,5000 θεσεις για φρουρους(απο 1000 ατομα για καθε χρονο αναμονης των υποψηφιων)... εμ δεν παει ετσι ομως..Dea_idea έγραψε:panosP99 έγραψε:Μαγκες καταλαβαινω και συμπαραστεκομαι την αγωνια σας ειμαι στο σωμα 3η σειρα EΦ 2007. Ενα θα σας πω η προκηρυξη θα βγει 1000% τωρα αν ειναι Νοεμ η Δεκ η Ιαν μην παραμυθιαζεστε απο κανεναν δεν ειναι σιγουρο ειναι πολλοι παραγοντες ακομα κ υπερεσιακοι που δεν εχει κ νοημα να σας εξηγησω. Θα βγει ειναι αποφαση τελεσιδικη.
Γεία σας παίδες! Λοιπόν, είμαι 16 ετών, έχω μαύρη ζώνη και ένα ντάν στο Tae Kwon Do, είμαι πρωταθλητής ελλάδος στο Kick Boxing 62-67kg και φέτος ξεκίνησα Judo. Έχω ερώτηση. Επειδή όπως οι περισσότεροι απο εσάς γνωρίζετε, με το νέο λύκειο και αυτά, ολίγων δύσκολο να περάσεις απο πανελλαδικές εκεί που θέλεις. Εάν αποτύχω-που ελπίζω πως όχι-για σχολή αστυφυλάκων, μπορώ απο ΕΦ να μπώ Ε. Κ. Α. Μ; Διότι ο μόνος λόγος που θέλω να μπω ΕΛ. ΑΣ είναι για να μπώ σε μια Μονάδα σαν κι'αυτή... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Υ. Γ Τα αθλήματα και τα επιτεύγματα μου τα ανέφερα, για να δείτε οτι δεν είμαι άσχετος, και οτι στ'αλήθεια το θέλω αυτό.
Υ. Γ Τα αθλήματα και τα επιτεύγματα μου τα ανέφερα, για να δείτε οτι δεν είμαι άσχετος, και οτι στ'αλήθεια το θέλω αυτό.
nick 16 πρεπει πρωτα να πας στρατο και μετα αν με το καλο μπεις σε προκυρηξη ειδικων φρουρων θα πρεπει να περασουν 2 χρονια και αλλα 2 να εισαι σε μια μαχημη υπηρεσια οπως π. Χ οπκε και αν βγαλει η εκαμ οτι θελει ατομα κανεις τα χαρτια σου και βαζεις και βυσματακι και πας να δοκιμαστεις στο σχολιο εκαμ αν περασεις καλως αν οχι θα ξανα περιμενεις αρκετα χρονια για να ξαναβγαλει για εκαμ. Και ναι οι φρουροι μπαινουν εκαμ πλεον
Δε γνωρίζω αν πας ΕΚΑΜ από ΕΦ αλλά κάτσε να δούμε αν θα υπάρχει και ο θεσμός μέχρι εσύ να γίνεις 18 και να πας και στρατό γιατί πολλά ακούγονται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης