Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
- topgun22
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Εγώ προσωπικά είδα το μέιλ απο γνωστό μου καλούμενο και έψαξα τα ονόματα 1 προς 1.2 εδ που ήταν στους αποριφθέντες ένας με 808 μόρια στους 40 άνδρες και 32 γυναίκες... Ολοι γενικής
Αν ισχύει αυτό, τότε ο προσωρινα τελικός πίνακας της γενικης κατηγορίας θα αλλάξει πολύ απο τη μεση και κατω (αν σκεφτεί κανεις οτι 40 ειναι ολες κι ολες οι θέσεις και 21 ειναι οι θεσεις των ευεργετηθεντων). Κρίμα για τα παιδιά που είχαν τοσα μόρια και θα βγουν εκτός.
- topgun22
LF2019 έγραψε:Αν ισχύει αυτό, τότε ο προσωρινα τελικός πίνακας της γενικης κατηγορίας θα αλλάξει πολύ απο τη μεση και κατω (αν σκεφτεί κανεις οτι 40 ειναι ολες κι ολες οι θέσεις και 21 ειναι οι θεσεις των ευεργετηθεντων). Κρίμα για τα παιδιά που είχαν τοσα μόρια και θα βγουν εκτός.
δυστυχώς!
Και οι 72 είναι με ευεργετικές ρε παιδιά; Ξέρουμε περίπου πόσα μόρια έχουν; Είναι δηλαδή άτομα με υψηλά μόρια ή όχι;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Όλο αυτό τον καιρό τα έλεγαν κάποια άτομα και εσείς τους αποπαίρνατε. Έχεις ο θεός και για ορισμένους επιλαχόντες
.

- topgun22
Το ξαναλέω άπαντες με ευεργετικές! Τιμή εκκίνησης τα 1050 περιπου μόρια. Κάποιος μπορεί και να πρέπει να μπει και να καλέστηκαν τόσοι... 

- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Τα δύο άτομα που λέτε στην κατηγορία των ειδικών, για ποιο λόγο κοπήκαν στα χαρτιά;Πρέπει κάποιος να ρωτήσει γνωστούς που ήταν στην επιτροπή. Γιατί αν ξέχασαν κάποιο έγγραφο και το παρουσίασαν αργότερα με την ένσταση ή η επιτροπή το έχασε
είναι μεγάλη αδικία.(Τενεφ)
προσοχή.

Λοιπον φιλοι μου. Στους ανδρες ο 1 εχει 1184 κ ο τελευταιος 1054. Για τις κοπελιες δεν ειδα. Τωρα το 97% των καλουμενων ειναι πολυτεκνοι κ αυτο μ εκανε τρομερη εντύπωση. Τι σκοπευουν να κανουν; Αγνωστο. Κατα πασα πιθανότητα πολλα παιδια της γενικης χαρουμενα θα γινουν δυστυχισμενα. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ !
Τι να παιχτεί δηλαδή;R/O έγραψε:Λοιπον φιλοι μου. Στους ανδρες ο 1 εχει 1184 κ ο τελευταιος 1054. Για τις κοπελιες δεν ειδα. Τωρα το 97% των καλουμενων ειναι πολυτεκνοι κ αυτο μ εκανε τρομερη εντύπωση. Τι σκοπευουν να κανουν; Αγνωστο. Κατα πασα πιθανότητα πολλα παιδια της γενικης χαρουμενα θα γινουν δυστυχισμενα. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ !
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
20-25 άτομα από γενική θα πεταχτούν στους επιλαχόντες. Όμως θα έχουν πάτημα αν το πάνε δικαστικά ή στείλουν επιστολή για συμβιβασμό ότι μέχρι και σήμερα βρίσκονται στον προσωρινό πίνακα επιτυχόντων και ήταν ένα λάθος της επιτροπής. Προτείνεται η επιστολή σαν πρώτο βήμα.
Το ευεργέτημα λαμβάνεται υπόψη για τις τελευταίες θέσεις επιτυχόντων. Για τη σίγουρη πρόσληψη επιλαχόντων πρέπει να υπάρχει και ένα λάθος σε έναν διαγωνισμό, όπως έτυχε με το ευεργέτημα.
Άποψη: Οπότε 25 αδικημένοι + 25 άλλους που θα τραβήξει η δεξαμενή για γίνει σχολή= 50 λιμενοφύλακες Μάιος 2021.
Το ευεργέτημα λαμβάνεται υπόψη για τις τελευταίες θέσεις επιτυχόντων. Για τη σίγουρη πρόσληψη επιλαχόντων πρέπει να υπάρχει και ένα λάθος σε έναν διαγωνισμό, όπως έτυχε με το ευεργέτημα.
Άποψη: Οπότε 25 αδικημένοι + 25 άλλους που θα τραβήξει η δεξαμενή για γίνει σχολή= 50 λιμενοφύλακες Μάιος 2021.
-
- Posts in topic: 106
Κυριοι, εάν διαβάσετε την προκηρυξη κατα γράμμα θα λυθούν όλες οι απορίες.
1ον: Υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί κάποιος που "πετάχτηκε" στους επιλαχόντες, εφόσον αναφέρεται ότι θα καταταγούν 21 άνθρωποι με ευεργετικές διατάξεις; Τί έχει να λέει ότι ήσαν τοοοοοσον καιρό στον ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ πίνακα; Δια αυτόν τον λόγο λέγεται προσωρινός. Αυτό λέει η προκήρυξη, τι να κάνουμε;
2ον: Επίσης, γιατί κάποιοι διεκδικείτε τα άδικα; Βιάζεστε και παροτρύνετε κόσμο να στείλουν επιστολές και γράμματα στον ΤΥΠΟ. Σας χρωστάει κάτι το Λ. Σ. Υπέγραψε κάποια δέσμευση χρόνου ενώπιόν σας; Δηλαδή εάν περάσετε τι θα κάνετε; Θα παίρνετε Ε. Υ. Κάθε ώρα που πονάει το νύχι σας; Θα στέλνετε επιστολή στον Χατζηνικολάκη και τον Τριανταφυλλάκη εάν πάρετε "στραβή" μετάθεση;
Δουλειές δεν έχετε να κάνετε; Είτε ναι, έιτε όχι, πρόβλημά σας. Αυτό θα κάνατε και χωρίς την προκήρυξη.
3ον: Εκφράζω την αμέριστη ηθική συμπαράσταση μου στον κύριο "ΤΕΝΕΦ" για το γλέντι. Στείλε μου μήνυμα πριβέ, κερνάω φαί και ζύθο.
1ον: Υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί κάποιος που "πετάχτηκε" στους επιλαχόντες, εφόσον αναφέρεται ότι θα καταταγούν 21 άνθρωποι με ευεργετικές διατάξεις; Τί έχει να λέει ότι ήσαν τοοοοοσον καιρό στον ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ πίνακα; Δια αυτόν τον λόγο λέγεται προσωρινός. Αυτό λέει η προκήρυξη, τι να κάνουμε;
2ον: Επίσης, γιατί κάποιοι διεκδικείτε τα άδικα; Βιάζεστε και παροτρύνετε κόσμο να στείλουν επιστολές και γράμματα στον ΤΥΠΟ. Σας χρωστάει κάτι το Λ. Σ. Υπέγραψε κάποια δέσμευση χρόνου ενώπιόν σας; Δηλαδή εάν περάσετε τι θα κάνετε; Θα παίρνετε Ε. Υ. Κάθε ώρα που πονάει το νύχι σας; Θα στέλνετε επιστολή στον Χατζηνικολάκη και τον Τριανταφυλλάκη εάν πάρετε "στραβή" μετάθεση;
Δουλειές δεν έχετε να κάνετε; Είτε ναι, έιτε όχι, πρόβλημά σας. Αυτό θα κάνατε και χωρίς την προκήρυξη.
3ον: Εκφράζω την αμέριστη ηθική συμπαράσταση μου στον κύριο "ΤΕΝΕΦ" για το γλέντι. Στείλε μου μήνυμα πριβέ, κερνάω φαί και ζύθο.
Αμα εμενες εκτος για μια θεση να δω αν θα εδινες την αμεριστη συμπαρασταση σου στον Τενεφ για το γλεντι, ορφανο του γαλαζιου πασοκ!
- topgun22
johny junky έγραψε:Κυριοι, εάν διαβάσετε την προκηρυξη κατα γράμμα θα λυθούν όλες οι απορίες.
Μιας και είσαι επιτυχών Σημαιοφόρος γιατί ασχολείσαι με εμάς ;Mερακλή κερνάς κιόλας... Επίσης αν δεν σε νοιάζει εσένα πότε θα μπεις πρόβλημα σου. Δόξα το θεό τις δουλειές μας τις έχουμε αλλά πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι έξυπνοι γίνεστε.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
johny junky έγραψε:Κυριοι, εάν διαβάσετε την προκηρυξη κατα γράμμα θα λυθούν όλες οι απορίες.
Αν θυμάσαι το 2017 μερικοί επιλαχόντες φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να τους πάρουν. Αααααααα ο τελευταίος επιλαχών με 11,5 Απολυτήριο.ΞΕΦΤΙΛΑ για το Σώμα. Ναι ναι ξέρω ότι και αυτοί κάνουν σωστά τη δουλειά και ας έχουν λιγοστά μόρια. Αν ήταν σε όλους τους διαγωνισμούς να παίρνανε όλους τους επιλαχόντες, τότε αν έβλεπες νέα προκήρυξη ξανά, να μου το έλεγες και σε μένα.Με αυτό όμως κοίτα πόσο πήγε πίσω η προκήρυξη των 155 που κανονικά θα ήταν 300 ΛΦ.
Αδικία γιατί οι επιτυχόντες έχουν μαζέψει μόρια με κόπο και άγχος αν θα είναι μέσα στη λίστα.
Όποιος διεκδικεί για το άδικο και έχει πάτημα στο τέλος κερδίζει.
Για να δούμε θα τους πάρει όλους τους επιλαχόντες ή θα βγάλει νέα προκήρυξη η Νέα Δημοκρατία !
Αφήστε τον νόμο που ισχύει για ένα έτος από την κατάταξη των επιτυχόντων σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών. Μπαρούφες. ΤΕΝΕΦ προσοχή όντως γιατί κάτι ακούμε από μέσα για προσφυγή.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 14
Αν διοριστεί ο ΤΕΝΕΦ, θα γίνει μαζική προσφυγή στο ΣτΕ από άτομα της ΓΕΝΙΚΗΣ που έχουν τα μόρια του τελευταίου διοριστεου ΕΔ, και πάνω. Διότι αν βρίσκονταν και αυτοι στην κατηγορία ΕΔ, όπως παρανόμως βρίσκεται ο ΤΕΝΕΦ ενώ ανήκει στην γενική σειρά, θα ήταν και αυτοι διοριστεοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες