Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Πριν λιγο πηρα τηλεφωνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Υπουργείου Οικονομικών για να ρωτησω αν εγκριθικε η προκυρηξη η αν εχουν καποιο σχετικο νεο.
Η απαντηση τους ηταν οτι το συγκεκριμενο αιτημα για 500 ειδικους φρουρους αποριφθηκε πριν απο 1 μηνα περιπου... Δεν υπαρχει καποιο καινουργιο αιτημα αλλα και να υπηρχε δεν θα εγκρινοταν... Αυτα ακριβως μου ειπαν...
Τωρα η αυτοι μας δουλευουν οι εσεις που ειστε τοσο Σιγουροι οτι θα βγει σε λιγες μερες και οτι το μαθατε απο τον Δενδια και απο τον Σταικουρα...
Οποιος θελει μπορει να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει ο ιδιος.
τηλ.210.33.75.059 - 061
Η απαντηση τους ηταν οτι το συγκεκριμενο αιτημα για 500 ειδικους φρουρους αποριφθηκε πριν απο 1 μηνα περιπου... Δεν υπαρχει καποιο καινουργιο αιτημα αλλα και να υπηρχε δεν θα εγκρινοταν... Αυτα ακριβως μου ειπαν...
Τωρα η αυτοι μας δουλευουν οι εσεις που ειστε τοσο Σιγουροι οτι θα βγει σε λιγες μερες και οτι το μαθατε απο τον Δενδια και απο τον Σταικουρα...
Οποιος θελει μπορει να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει ο ιδιος.
τηλ.210.33.75.059 - 061
Μαγκες καταλαβαινω και συμπαραστεκομαι την αγωνια σας ειμαι στο σωμα 3η σειρα EΦ 2007. Ενα θα σας πω η προκηρυξη θα βγει 1000% τωρα αν ειναι Νοεμ η Δεκ η Ιαν μην παραμυθιαζεστε απο κανεναν δεν ειναι σιγουρο ειναι πολλοι παραγοντες ακομα κ υπερεσιακοι που δεν εχει κ νοημα να σας εξηγησω. Θα βγει ειναι αποφαση τελεσιδικη.
Να σαι καλα αδερφε, απ το στομα σου, στου Θεου ταυτι.john με ποιο τμημα σε συνδεσαν στο τυπογραφειο; Δεν απανταει κανεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Πήρα στο 210-5279000
Εκει καλεσα κ γω, εχει αυτοματο τηλεφωνητη, με ποιο τμημα επελεξες να σε συνδεσουν; Ισως σχολανε τωρα κ δεν απαντανε τπτ
-
Το 2...
Κ γω. Τελος παντων, αναμονη, παλια μας τεχνη κοσκινο
Καλημερα αδερφια και σορρυ που δεν απαντησα στα προς. Μνματα γιατι δεν ειχα συνδεθει καθολου. Πριν λιγο καιρο ειχα γραψει οτι μια πολυ καλη μου φιλη τροχονομος μου ειπε οτι ρωτησε τον διοικητη της για τις προκυρηξεις και τις ειχε πει οτι θα βγουν. Παρολαυτα ξαναρωτησε πριν μια βδομαδα για ναναι απολυτα σιγουρη και με πηρε τηλ. Και μου ειπε οτι θα βγουνε σιγουρα μεσα στο μηνα, απλα αυτο που δεν ξερουν ακομη, ειναι αν αλλαξει κατι στο υψος, στο αν παρει μονο αντρες και οχι γυναικες, στα μορια προσληψης κοκ ή αν παραμεινει ως ειχε συμωνα με τα προηγουμενα χρονια. Συγκεκριμενα μου ειπε να ετοιμαζω τα χαρτια μου. Ακουστηκε σιγουρη ειναι η αληθεια και με ενθαρρυνε. Τωρα απλα περιμενουμε
-
Αυτά που λέτε είναι όλα αερολογίες και στην ουσία τίποτα παραπάνω από αυτά που έχουν δημοσιεύσει οι εφημερίδες... Πάντως για να μην πήγε ακόμα στο εθνικό τυπογραφείο δεν βγαίνει με τίποτα ως τις 15... Παπάτζα ήταν και αυτό...
Αερολογιες ξεαερολογιες, οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι να το λεει στη συγκεκριμενη περιπτωση. Για να ακουστει κατι επισημο πρεπει να ανακοινωθει απο τους αρμοδιους, μη περιμενετε να δημοσιευθει κατι σχετικα με την εξελιξη της προκυρηξης ουτε απο το υπ. Οικ. Ουτε απο το εθνικο τυπογραφειο, ουτε απο το Στε, ουτε κεγω δε ξερω απο που αλλου και ουτε μπορουμε να μιλαμε μεσω απτων αποδειξεων. Ότι μας λενε αυτοι που βρισκονται στο σωμα η αυτοι που βρισκονται στα υπουργεια, εχοντας πληρη γνωση τα παραθετουμε εδω, χωρις προθεση παραπληροφορησης
Λοιπόν μια ενημέρωση και από εμένα. Πριν λίγο ξαναπηρα στη διεύθυνση προϋπολογισμών και μου δώσανε ένα τηλ και μίλησα με μια κυρία και με ενημέρωσε ότι υπήρξε αίτημα για πρόσληψη ειδικών Φρουρών και είχαν κάνει αρνητική εισήγηση και όχι απόρριψη όπως μου διευκρίνισε πριν ένα ενάμιση μήνα λόγο μεσοπρόθεσμου και το αίτημα έχει παει πλέων στο γραφείο του Σταικουρα και περιμένουν την απάντηση του. Επίσης μου είπε ότι το αίτημα έχει παει και στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης το οποίο πρέπει και αυτό με τη σειρά του να δώσει έγκριση. Αυτά για την ώρα...
Ρε παιδια και τηλέφωνα που περνετε για να σας πουν.. ειναι δυνατον να λενε στον καθενα μας χωρις να μας ξερουν και κυριος μέσω τηλεφώνου το οτι ειναι ετοιμη η προκυρηξη ή οτι δεν εχει υπογραφτη απο το υπουργειο οικονομικων.. Για σκεφτείτε το λιγο. Υπομονή και θα δουμε σε λιγες μερες...
Αυτο που σου ειπαν Nash, πρεπει να ειναι ο, τι εγγυτερο στην αληθεια υπαρχει. Να δουμε ποτε θα παρει τις εγκρισεις να κυλησει το θεμα επιτελους
Έτσι είναι η κοπέλα ήταν πολύ σωστή και με ενημέρωσε χωρίς να βιάζεται να με ξεφορτωθεί οπότε δεν την αμφισβητώ.ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Αυτο που σου ειπαν Nash, πρεπει να ειναι ο, τι εγγυτερο στην αληθεια υπαρχει. Να δουμε ποτε θα παρει τις εγκρισεις να κυλησει το θεμα επιτελους
Παιδια αφου οπως λεει ο φιλοςμας nash δεν εχει παρει ακομα εγκριση απο το υπουργειο διοικητικης η προκυρικη ειναι πολυ ανεφικτο να βγει μεσ το 14!!! Θελει τουλαχιστον ενα μιση με δυο μηνες για να βγει να ξεκινησουν οι αιτησεις..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες