Ronniemac έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:02 am
Πληροφοριες απο ανθρωπο μεσα απ το αρχηγειο μ ειπαν οτι δεν ετοιμαζεται καμια προκυρηξη για το επομενο 3μηνο, ειναι ολα στον αερα
Πέρα που σου ειπε οτι δε θα βγεί σου ειπε οτι δε θα βγει κιολας για το επόμενο 3μηνο, γιατι τι εχει το επόμενο 3μηνο είναι άσχημο; Και θα βγεί το μεθεπόμενο 3μηνο που ειναι όμορφο;
τι χαζομάρες λες; Ελπίζω να εισαι πιτσιρικάς για να σε δικαιολογήσω...
Ronniemac έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:02 am
Πληροφοριες απο ανθρωπο μεσα απ το αρχηγειο μ ειπαν οτι δεν ετοιμαζεται καμια προκυρηξη για το επομενο 3μηνο, ειναι ολα στον αερα
Πέρα που σου ειπε οτι δε θα βγεί σου ειπε οτι δε θα βγει κιολας για το επόμενο 3μηνο, γιατι τι εχει το επόμενο 3μηνο είναι άσχημο; Και θα βγεί το μεθεπόμενο 3μηνο που ειναι όμορφο;
τι χαζομάρες λες; Ελπίζω να εισαι πιτσιρικάς για να σε δικαιολογήσω...
Συνήθως τα μεθεπομενα τρίμηνα είναι πιο όμορφα λόγο της άνοιξης και το κράτος θα έχει τότε λεφτά όχι τώρα ας πούμε που εγκρίθηκε το ΑΙΓΙΣ
Υ. Γ όταν είσαι πολίτης και δεν μπαίνεις ούτε με αίτηση στον δήμο αυτά κάθεσαι και γράφεις
Φτάνουμε μέσα νοεμβρίου και δυστυχώς καμία προκύρηξη μάλλον δεν θα βγει ... Και πρώτη φορά στην ιστορία οι εποχικοί αγωνιούν...
Το γνωστό αισχος του Κούλη που κατηγορώ συνεχώς είναι εδώ...
KYNHGOS έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:07 pm
Υπαρχει κτ που να προκυπτει οτι θα θα βγει τις επομενες ημερες;
Εισαι ενα μηνα κ κτ πρις τις γιορτες κ δν υπαρχει τπτ.
Προκυπτει οτι με οσους εχουμε μιλησει στο αρχηγειο δεν τους εχουν πει τπτ για καμια προκ μεχρι στιγμης.
συμφωνώ σε αυτο που λές κ για αυτο δεν υποστηρίζω οτι θα βγει κάτι τώρα ...
όμως αφου δεν γνωρίζει κανεις τιποτα και δεν λενε και τιποτα επίσημο εσυ φίλε μου πως επιμένεις οτι δεν θα βγει συντομα δλδ το 2023 και θα βγει το 2024 αυτο εγω δεν καταλαβαίνω...
αλλο το δεν ξέρω δεν απαντώ για οποιαδήποτε ημερομηνία κ αλλο οτι ξέρω οτι θα βγει το 2024...
Η ψυχή μας όσο κι αν δε θέλουμε λέει όχι φέτος υπάρχει ΦΕΚ όχι έχει βουιξει ο τόπος όχι γιορτές πλησιάζουν ναι τι διάολο προκυρηξη να βγει;
Mονο ΕΠΟΠ οβα υγεία και τέτοια... Κρίμα ούτε δημοτική χαχαχ τάχα θα την έβγαζαν κι αυτή.
Από 2024 πιστεύω πάνε να την βγάλουν με μια προκυρηξη κοψοχρονια οι αλήτες
Ο γενικός υποτίθεται ότι υποστήριζε εποχικούς, αλλά από ότι βλέπω, τζίφος! Η' τον έχουν μπλοκάρει και δεν του δίνουν σημασία, αφού άλλοι αποφασίζουν ή συστρατεύτηκε και αυτός, με τους κυβερνώντες!
Συγγνώμη που επανέρχομαι πάλι στο προηγούμενο.
Κakol,epoxikosbmk παιδιά μήπως γνωρίζετε, από τους 830 που λέτε ότι είναι μέχρι 31, πόσοι έχουν 1 ή 2 αντιπυρικές;
Δε ξέρω φίλε μ αυτό δυστυχώς... Παντως μπήκαν αρκετοί πέρυσι κ φετοσ... Αλλά και πάλι σίγουρα πλειοψηφία θα έχει ειδικες δυναμεις + αντιπυρικές. Εσύ πολίτης είσαι?