Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λαμπρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Λαμπρος »

Καλησπερα... Θελω να ρωτησω κατι πραγματακια γιατι δεν εχω ιδεα... Σημερα εμαθα οτι μπενω ΚΕΤΘ Αυλώνα 16/5 Υγειονομικο, τι χαρτια χρειαζεται να παρω μαζι μου γιατι ειμαι αποφοιτος λυκειου μονο και εχω πτυχεια μιας ξενης γλωσσας, αξιζει να μπω υγειονομικο; Και αν μπω τι θα κανω εκει περα εφοσον δεν εχω καθολου γνωσεις ιατρικης ή νοσηλευτικης
Λαμπρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Λαμπρος »

Και κατι ακομα... Αν δεν θελω να υπηρετησω υγειονομικο τι πρεπει να κανω; Ή ειναι υποχρεωτικο ντε και καλα?
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα μείνεις υγειονομικό. Πολύ πιθανόν όταν βγουν οι μεταθέσεις να σε κάνουν μετάταξη σε άλλο σώμα/ όπλο. Αν μείνεις υγειονομικό θα έχεις μια κλασσική ειδικότητα πχ γραφιάς, αποθηκάριος, γενικών καθηκόντων κλπ
Λαμπρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Λαμπρος »

Δηλαδή ειναι πιθανο να γλυτωσω σκοπιες και αγγαριες; Η μεταθέσεις σε ποσες μερες μετα την καταταξη βγενουν, μετα την ορκομοσια?
ανδρεας

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ανδρεας »

Παιδια μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω, στην αυλωνα στο υγιειονομικο ! Δεν εχω σπουδασει κατι! Τι ειναι αυτο τ Κανεις εκει?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σε κρατήσουν στο ΥΓ χωρίς πτυχίο έτσι κ αλλιώς.
Λαμπρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Λαμπρος »

Και εγω δεν εχω σπουδασει επισης και με καλεσαν ΥΓ... Οποτε θα παμε κανονικα τεθωρακισμενα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι απαραίτητα, οι περισσότεροι που δεν θα συνεχίσουν στο ΥΓ πολύ πιθανόν να τους ρίξουν στο πεζικό.

Φυσικά, θα υπάρξουν και κάποιες εξαιρέσεις χωρίς πτυχίο που θα συνεχίσουν στο ΥΓ αλλά καταλαβαίνουμε όλοι το ποιες θα είναι αυτές.

Λαμπρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Λαμπρος »

Δηλαδη για να καταλαβω... Αν δεν μας παρουν ΥΓ θα μας στειλουν σε αλλο στρατοπεδο που ειναι καθαρα πεζικο (π. Χ ΘΗΒΑ) ή θα συνεχισουμε στον Αυλωνα τεθωρακισμένα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα κάνετε κανονικά την βασική σας εκπαίδευση και θα ορκιστείτε στο κέντρο και μετά θα σας βγουν μεταθέσεις για μονάδες των όπλων (ΠΖ / ΤΘ κλπ.)
Λαμπρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Λαμπρος »

Οκ καταλαβα... Ευχαριστω πολυ
Τραυματιοφορέας1970

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Τραυματιοφορέας1970 »

Η καλητερη μεριά το γιονομικο ειχα παει το 88 την έβγαλα ομορφα.Οι καλυτεροι αξιωματικοί, νερο ήθελες σου δίνανε, παραγγελία γούσταρες σου φέρνανε σουβλάκια.

Περάσανε τα χρονιαΕικόνα

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ειναι καλα αν μπορεσω και αναλαβω το καψιμι; Τι να κανω λετε?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πολύ υπεύθυνο πόστο καθώς έχεις να κάνεις με λεφτά.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να χάσω έστω ένα μέρος της εκπαίδευσης / ασκήσεων για την εμπειρία για να είμαι κωλυόμενος μόνιμα κάπου. Αν πάντως έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ, η απόφαση είναι καθαρά δική σου.

Nikitas

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikitas »

Παιδιά ξέρει κανείς τι απίζει με το υγειονομικό του Μεσολογγίου; Παρακαλώ όποιον έχει περάσει από εκεί ας μας πει τι συμβαίνει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης