Θητεία στο Υγειονομικό
Θητεία στο Υγειονομικό
Καλησπερα... Θελω να ρωτησω κατι πραγματακια γιατι δεν εχω ιδεα... Σημερα εμαθα οτι μπενω ΚΕΤΘ Αυλώνα 16/5 Υγειονομικο, τι χαρτια χρειαζεται να παρω μαζι μου γιατι ειμαι αποφοιτος λυκειου μονο και εχω πτυχεια μιας ξενης γλωσσας, αξιζει να μπω υγειονομικο; Και αν μπω τι θα κανω εκει περα εφοσον δεν εχω καθολου γνωσεις ιατρικης ή νοσηλευτικης
Θητεία στο Υγειονομικό
Και κατι ακομα... Αν δεν θελω να υπηρετησω υγειονομικο τι πρεπει να κανω; Ή ειναι υποχρεωτικο ντε και καλα?
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 24
Θητεία στο Υγειονομικό
Δεν είναι απαραίτητο ότι θα μείνεις υγειονομικό. Πολύ πιθανόν όταν βγουν οι μεταθέσεις να σε κάνουν μετάταξη σε άλλο σώμα/ όπλο. Αν μείνεις υγειονομικό θα έχεις μια κλασσική ειδικότητα πχ γραφιάς, αποθηκάριος, γενικών καθηκόντων κλπ
Θητεία στο Υγειονομικό
Δηλαδή ειναι πιθανο να γλυτωσω σκοπιες και αγγαριες; Η μεταθέσεις σε ποσες μερες μετα την καταταξη βγενουν, μετα την ορκομοσια?
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδια μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω, στην αυλωνα στο υγιειονομικο ! Δεν εχω σπουδασει κατι! Τι ειναι αυτο τ Κανεις εκει?
Θητεία στο Υγειονομικό
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σε κρατήσουν στο ΥΓ χωρίς πτυχίο έτσι κ αλλιώς.
Θητεία στο Υγειονομικό
Και εγω δεν εχω σπουδασει επισης και με καλεσαν ΥΓ... Οποτε θα παμε κανονικα τεθωρακισμενα?
Θητεία στο Υγειονομικό
Όχι απαραίτητα, οι περισσότεροι που δεν θα συνεχίσουν στο ΥΓ πολύ πιθανόν να τους ρίξουν στο πεζικό.
Φυσικά, θα υπάρξουν και κάποιες εξαιρέσεις χωρίς πτυχίο που θα συνεχίσουν στο ΥΓ αλλά καταλαβαίνουμε όλοι το ποιες θα είναι αυτές.
Φυσικά, θα υπάρξουν και κάποιες εξαιρέσεις χωρίς πτυχίο που θα συνεχίσουν στο ΥΓ αλλά καταλαβαίνουμε όλοι το ποιες θα είναι αυτές.
Θητεία στο Υγειονομικό
Δηλαδη για να καταλαβω... Αν δεν μας παρουν ΥΓ θα μας στειλουν σε αλλο στρατοπεδο που ειναι καθαρα πεζικο (π. Χ ΘΗΒΑ) ή θα συνεχισουμε στον Αυλωνα τεθωρακισμένα?
Θητεία στο Υγειονομικό
Θα κάνετε κανονικά την βασική σας εκπαίδευση και θα ορκιστείτε στο κέντρο και μετά θα σας βγουν μεταθέσεις για μονάδες των όπλων (ΠΖ / ΤΘ κλπ.)
Θητεία στο Υγειονομικό
Η καλητερη μεριά το γιονομικο ειχα παει το 88 την έβγαλα ομορφα.Οι καλυτεροι αξιωματικοί, νερο ήθελες σου δίνανε, παραγγελία γούσταρες σου φέρνανε σουβλάκια.
Περάσανε τα χρονια
Περάσανε τα χρονια

Θητεία στο Υγειονομικό
Πολύ υπεύθυνο πόστο καθώς έχεις να κάνεις με λεφτά.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να χάσω έστω ένα μέρος της εκπαίδευσης / ασκήσεων για την εμπειρία για να είμαι κωλυόμενος μόνιμα κάπου. Αν πάντως έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ, η απόφαση είναι καθαρά δική σου.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να χάσω έστω ένα μέρος της εκπαίδευσης / ασκήσεων για την εμπειρία για να είμαι κωλυόμενος μόνιμα κάπου. Αν πάντως έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ, η απόφαση είναι καθαρά δική σου.
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδιά ξέρει κανείς τι απίζει με το υγειονομικό του Μεσολογγίου; Παρακαλώ όποιον έχει περάσει από εκεί ας μας πει τι συμβαίνει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης