Μικαέλα μου διαφωνω καθετα με οσα λες... Εχω ξαναδωσει και ειδα τι εγινε στα αθληματα... Ατομα που δεν εβγαζαν τα αθληματα και στο 1000αρι κυριολεκτικα σερνοντουσαν, ολοι αυτοι περασαν γιατι πολυ απλα ητανε ατομα με βυσμα... Εγω εκανα 3μηνη επιπονη προπονηση στο γηπεδο και εβγαζα ολα τα αθληματα μεσα στα ορια που θελει και εμεινα απ'εξω... Βλεποντας αυτα την προηγουμενη φορα για ποια γηπεδα, γυμναστηρια και προπονησεις μιλατε; Αν δεν εχετε μπαρμπα μην πηγαινετε καθολουmikaela έγραψε:Σορυ αλλα δεν συμφωνω! Το να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ΔΥΚ μου δεν ειναι ουτε μιζερια ουτε γκρινια. Ειναι ειλικρινεια!
πως πρεπει δλδ να τα παρουσιαζουμε τα πραγματα οτι ειναι ολα μελι-γαλα;
οτι τα αθληματα ειναι παιχνιδακι; Ή οτι βγαινουν χωρις προπονηση;
μην τρελαθουμε!
θελει δουλεια... Αν ειναι να κατσουν σπιτι τους τοτε, να μην εμφανιστουν καθολου για αθληματα, να εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες να μπουμε εμεις που πραγματικα γουσταρουμε και καιγομαστε να μπουμε, εμεις που μοχθουμε να τα καταφερουμε!
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Καταρχην δεν μιλησα εγω για φραπεδιες και καθισιο - ουτε για βυσματα και αλλες τετοιες παπαριες (χωρις να αναφερομαι καπου συγκεκριμενα). Ειπα πολυ απλα με εμμεσο τροπο οτι 'τα πολλα λογια ειναι φτωχια' και δεν εχει ουσια να το συζηταμε και πολυ το θεμα. Οποιος θελει να περασει ξερει τι πρεπει να κανει. Οσο για τα βυσματα φιλοι και φιλες μου αυτα στο ελλαδισταν υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν οσο μας κυβερνανε γλυφτες. Αυτα απο εμενα!
Εδω ρε κατι χοντρες παλιοτερα δεν μπορουσανε να βγαλουνε το 1000αρι και παιρνανε στα καπακια το βυσμα και ο υπευθυνος αξιωματικος της ολης διαδικασιας τις ξανα εβαζε να τρεξουνε. ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ;ΕΛΙΣΩ έγραψε:Μικαέλα μου διαφωνω καθετα με οσα λες... Εχω ξαναδωσει και ειδα τι εγινε στα αθληματα... Ατομα που δεν εβγαζαν τα αθληματα και στο 1000αρι κυριολεκτικα σερνοντουσαν, ολοι αυτοι περασαν γιατι πολυ απλα ητανε ατομα με βυσμα... Εγω εκανα 3μηνη επιπονη προπονηση στο γηπεδο και εβγαζα ολα τα αθληματα μεσα στα ορια που θελει και εμεινα απ'εξω... Βλεποντας αυτα την προηγουμενη φορα για ποια γηπεδα, γυμναστηρια και προπονησεις μιλατε; Αν δεν εχετε μπαρμπα μην πηγαινετε καθολουmikaela έγραψε:Σορυ αλλα δεν συμφωνω! Το να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ΔΥΚ μου δεν ειναι ουτε μιζερια ουτε γκρινια. Ειναι ειλικρινεια!
πως πρεπει δλδ να τα παρουσιαζουμε τα πραγματα οτι ειναι ολα μελι-γαλα;
οτι τα αθληματα ειναι παιχνιδακι; Ή οτι βγαινουν χωρις προπονηση;
μην τρελαθουμε!
θελει δουλεια... Αν ειναι να κατσουν σπιτι τους τοτε, να μην εμφανιστουν καθολου για αθληματα, να εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες να μπουμε εμεις που πραγματικα γουσταρουμε και καιγομαστε να μπουμε, εμεις που μοχθουμε να τα καταφερουμε!
μιλαμε για διεφθαρμενες καταστασεις τωρα οχι *****.
Ναι ΔΥΚ έτσι όπως τα λες είναι! Με την ΕΛΙΣΩ! Παιδιά μην αγχώνεστε για τα αθλήματα δεν αξίζει. Θέλετε να αποδείξετε τι; Ότι τα βγάζετε; Κ να τα βγάλετε αν δν έχετε βύσμα δν μπαίνετε. Να αποδείξετε την αξία σας όταν με τ καλό μπείτε μέσα! Στις πορείες στις εκπαιδεύσεις στη γυμναστική. Αυτα τώρα είναι εικονικά! Τι αγχώνεστε κ κάνετε σαν τρελοί για τις προπονήσεις; Ακούστε κ τους παλιούς!
Δεν χρειαζεται να αγχωνουμε τον κοσμο λεγοντας Οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα στα αθληματα! Εγω προσωπικα δεν ειχα κανει ουτε μια προπονηση δεν εχω καμια σχεση με τον στιβο, πρωτη φορα που εκανα μηκος, σφαιρα κ αλμα ηταν την ημερα των αγωνισματων κ τα περασα με την πρωτη αυτο δεν σημαινει οτι σε ολους μπορει να συμβει αυτο εγω μπορει να ειχα κ την τυχη με το μερος εκεινη την ημερα. Δεν ειναι αργα απλως αυτες τις ημερες να βρισκεστε σε κινηση για να αυξησετε την αντοχη σας δεν χρειαζεται να κανετε υπερβολες. Καλη επιτυχια σε ολους.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:

Καλό κόψιμο...

Αμα περιμενεις απο την χοντρη που 'μπηκε' με την 'αξια' της Ισμηνη φεξε μου και γλιστρησα. Δυστυχως ετσι δεν αναβαθμιζεται ο θεσμος των ΕΠΟΠ αλλα κατα-χαντακωνεται. Χοντρες - Φλωροι - Φραπεδοφυλακες - Σκοποιαδερφες και μυξοπαιδα δεν εχει αναγκη ο Ε. Σ ! Οταν το παρουν αυτο χαμπαρι καποιοι υψηλα ισταμενοι τοτε κατι γινεται. Προς το παρων ειμεθα... 'Στην Υγεια Μας Ρε Παιδια'.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Αρχίστε να τρέχετε. Θα φάτε μεγάλη σφαλιάρα φέτος.
Σοβάρεψαν πολύ τα πράγματα...
Σοβάρεψαν πολύ τα πράγματα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Δυστυχως συμφωνω με τις προλαλησασες-Κωνσταντινα, Ελισω-... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να ταλαιπωρειστε με εντονες προπονησεις κ εντατικη αθληση διοτι καλως η κακως κ αν ειστε οκ στα ορια δεν μπορει να σας εγγυηθει κανενας οτι θα σας παρουν... Δεν αξιζει, τελος! Οπως ειπε κ η Ισμηνη, δειξτε την αξια σας οταν με το καλο μπειτε, να προσπαθησετε να αποκτησετε το μαχητοσημο και στα λυβ να ειστε απο τους πρωτους... Εκει θα φανει η αληθινη αξια σας! Κ ολα αυτα διοτι ειδαν πολλα τα ματια μας κ σας τα λεμε... Η φιλη μου ηταν η μοναδικη που ειχε σε ολα τα ορια κ εμεινε απεξω, γιατι δηλαδη να μην την παρουν; Κ τωρα που κανουμε μαζι προπονηση βλεπω κ εγω ποσο δυνατη ειναι... Να κανετε μεχρι εκει που αντεχει ο οργανισμος σας, μην κανετε υπερανθρωπες προσπαθειες! Κ Μικαελα μου δεν συμφωνω οτι οσοι ειναι αραχτοι κ λαιτ δεν το γουσταρουν κ οσοι χτυπιουνται ολημερις κ οληνυχτις οτι το γουσταρουν τρελα διοτι τα αθληματα δεν λενε κατι, δεν αποδεικνυουν κατι... Εγω ξερω οτι περυσι επαθα σοβαρο τραυματισμο κ με πολυ επιπονη προπονηση κ ποιο το κερδος; Να μεινω στην απεξω... Καντε αυτο που μπορειτε, ουτε παραπανω, ουτε λιγοτερο, τουλαχιστον να ξερετε οτι εσεις εχετε δωσει τον καλυτερο σας εαυτο... Καλη επιτυχια σε ολους
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Τα πράγματα σοβάρεψαν στο Αιγαίο... Έχουμε μαζευτεί όλοι οι (ειδικοί) εδώ πέρα και δίνουμε συμβουλές!
Οι νεοσύλλεκτοι εποπ πρέπει να είναι ικανοί φέτος...
Αν δεν μπορείτε τότε επιλέξτε κάποιο άλλο επάγγελμα.
Οι νεοσύλλεκτοι εποπ πρέπει να είναι ικανοί φέτος...
Αν δεν μπορείτε τότε επιλέξτε κάποιο άλλο επάγγελμα.
-
- Στρατηγός
Και τι θα γινει βρε Σου; Ενταξει, ας γινει πολεμος... Και τι εγινε; Τα αθληματα δεν εχει να κανει με το ποσο ικανος εισαι αλλα με το βυσμα σου... Αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι! Βρε δεν πας να χτυπιεσαι ολη μερα στις προπονησεις; Θα βρεθεις προ εκπληξεως οταν θα δεις να περνανε ολοι οι αλλοι εκτος απο σενα
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:Και τι θα γινει βρε Σου; Ενταξει, ας γινει πολεμος... Και τι εγινε; Τα αθληματα δεν εχει να κανει με το ποσο ικανος εισαι αλλα με το βυσμα σου...

Δεν μπορούσαν να τρέξουν...
Ποιός θα τους έσωζε;
Το βύσμα;
-
- Στρατηγός
Στο θεσμο των εποπ μην ψαχνεις να βρεις ικανα ατομα διοτι δεν παιζει κατι τετοιο... Αλλα κ γενικοτερα στον στρατο μην ψαχνεις να βρεις τρελα κομαντα... Ολοι αραλικι, φραπεδια κ τηλεοραση ειναι! Πραγματικα κομαντα κ οντως μαχιμοι ειναι μονο οι καταδρομεις και για να γινω πιο σαφης ολοι οσοι Υπηρετουν στις ειδικες δυναμεις!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Δεν είναι όλοι άχρηστοι.illy έγραψε:Στο θεσμο των εποπ μην ψαχνεις να βρεις ικανα ατομα διοτι δεν παιζει κατι τετοιο...
Από φέτος οι αθλητικές δοκιμασιές γίνονται αυστηρότερες.
Ετοιμαστείτε για τρελό κόψιμο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες