Illi μου Να επανορ8ωσω τοτε και να σου πω οτι... 8εσσαλονικη που εδινα εγω την ημερα των υγεινομικων επιτροπη δεν υπηρχε υπηρχαν γραφεια με γιατρους μονο Π εκαναν απλα τη δουλεια τους... το ολο 8εμα Με το ψαρακι που λες... Ειναι στην επιτροπη απαλαγων... Εγω αναφερομαι Την ημερα που μετρουσαν το υψος Πχ... Τελος παντων Σε ευχαριστω που μου δωσες το εναυσμα να εξηγηθω... Merci Καλο μου...
εγω συγνωμη κοριτσι μου διοτι εχεις απολυτο δικιο... παρερμηνευσα, οπως σωστα το εθεσες καταλαβα πως μιλουσες για την επιτροπη! Ναι καποιοι που ηταν τυχεροι τους μετρησαν φανταρακια, οι ατυχοι γιατροι και μη σου πω οτι εκοβαν και ποντους και αντε εβαζαν 2-3 ποντακια παραπανω σε οσες ηταν κατω απο 1,60
illy έγραψε: εγω συγνωμη κοριτσι μου διοτι εχεις απολυτο δικιο... Παρερμηνευσα, οπως σωστα το εθεσες καταλαβα πως μιλουσες για την επιτροπη! Ναι καποιοι που ηταν τυχεροι τους μετρησαν φανταρακια, οι ατυχοι γιατροι και μη σου πω οτι εκοβαν και ποντους και αντε εβαζαν 2-3 ποντακια παραπανω σε οσες ηταν κατω απο 1,60
σε αυτο το δεδομενο, εν μερει φταιτε και εσεις οι γυναικες. Και εξηγουμαι αμεσως. Πρεπει να γνωριζετε οτι τα ορια υψους, τα υγειονομικα και τα αθλητικα ορια ειναι τα ιδια με αυτα που υπαρχουν για την εισοδο στις στρατιωτικες σχολες. Παλαιοτερα οταν υπηρχε η ποσοστωση στις σχολες (δηλαδη ενα 10% απο γυναικες μπορουσαν να εισαχθουν στη σχολη) το οριο υψους για γυναικες ηταν 1,55και για νδρες 1,65. Αργοτερα η ποσοστωση θεωρηθηκε αντισυνταγματικη και διακριση κατα των γυναικων με συνεπεια να αλλαξει ο νομος. Μαζι με το νομο ομως αλλαξαν και τα ορια, εγιναν κοινα, με συνεπεια και το οριο υψους να αυξηθει στο 1,65
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Το ξέρω Βελερεφόντη μου... διότι πάντα τα παρακολουθουσα όλα αυτά επειδή με ενδιέφεραν! ! πχ. Αν τότε ήταν το όριο 1,55 σίγουρα θα υπήρχαν και κάποιες πιο κοντές, όπως και τώρα υπάρχουν πιο κοντές... εγώ αναφέρθηκα ότι πάντα υπάρχουν γυναίκες πιο κοντές ανάλογα με την προκήρυξη που έβγαινε κάθε φορά
βελερεφοντη δεν ειπαμε Κατι αντιθετο απο αυτο που σημειωνεις... Ισα ισα... Αναφερομαστε στις αδικιες... Και αδικιες Τωρα Ενταξει... Απο την στιγμη που ολα ειναι θεμα βισματος Τι το συζηταμε βρε βελερεφοντη μου; Τα ειδα και φετος... εγω προσωπικα δεν υπαρχει κατι στο οποιο να υστερω... Ουτε χρονους ουτε στη μορφωση που ζητουσε τπτ αλλα οκ... Τι να κανουμε... Αλλα ναι παντως εχεις ενα δικαιο... υπαρχουν πολλα ατομα που μερικα πραγματα τα περνανε στο ντουκου οποτε ναι φταιμε και εμεις Εμεσως...
Γεια σας! Γνωρίζει κανείς για την ειδικότητα υπηρετης Α/Τ όπλων, πζ; Αν έχει φύγει κανένας; Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει. Οτι γνωρίζει για την ειδικότητα αυτή... ας ενημερώνει... ευχαριστω