Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

Καλα σου λεει ο Δ. Υ. Κ. Τι μας ζαλιζεις μπες εσυ και ασε μας εμας. Και αφου εισαι και ξερολας απορω πως δεν εχεις μπει ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι απο την πολυ την παρλα θα σε αποστρατευσουν γρηγορα. Δεν θα σε αντεξουν. Μας εσκασες. Αμαν πια...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ApOsToLoS έγραψε:Καλα σου λεει ο Δ. Υ. Κ. Τι μας ζαλιζεις μπες εσυ και ασε μας εμας. Και αφου εισαι και ξερολας απορω πως δεν εχεις μπει ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι απο την πολυ την παρλα θα σε αποστρατευσουν γρηγορα. Δεν θα σε αντεξουν. Μας εσκασες. Αμαν πια...
ΟΤΑΝ ΜΠΩ 8Α ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΣΕΝΑ. ΧΑΧΑ. ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

Anonymous

Δ. Υ. Κ έγραψε:Ενταξει δεν θα πεσω και στα πατωματα ομως φιλε. Εσυ που ενδεχομενως να τα βρισκεις τοτε μπες και τελος το ζητημα
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΡΕ. ΚΑΠΟΥ 9Α ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ¨)

ApOsToLoS
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

IRIS έγραψε:
ApOsToLoS έγραψε:
IRIS έγραψε:Εσεις κοροιδευεται τωρα αλλα αν με το καλο τυχη και μπειτε ΕΠΟΠ να κα8εστε να κοιταζεται ποιος εχει το μεγαλυτερο βυσμα και 8α πατε καλα! Ο κα8ενας την παρτη του κοιταζει.
φιλε ακου να δεις καταλαβε πια οτι σε αυτη την χωρα μονο αυτο μετραει. Ετσι ειναι δεν μπορουμαι να το αλλαξουμε. Το οτι μπαινουν ολοι με βισμα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αξιζει κανεις. Ειναι παιδια σπουδαγμενα και με αρχες που μπαινουν γιατι το αγαπανε. Δεν μπορει εσυ, εγω ο αλλος και ο καθενας να τους κρινει. Λογικο ειναι. Ολοι την παρτη μας κοιταμε. Οταν κανουμαι τα χαρτια μας δεν ξερουμαι κανεναν. Μονο την παρτη μας βλεπουμαι. Μετα ομως δεν νομιζω. Εκει καταλάβαινουμαι αυτους που δεν αξιζαν. Απο εκει και περα ειναι θεμα συναδερφικοτητας και ανθρωπιας. Οποτε αμα εχεις κι εσυ βισμα, βαλτω και καλη επιτυχια.
ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΔΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΠΟΠ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

κοιτα φιλε μου, εχω σπουδασει 4 χρονια. Εχω μια ποολυ περιζητητη δουλεια. Ειμαι ζαχαροπλαστης. Περνω λεφτα περισσοτερα απο τους επ. Οπ. Δουλευω σε ξενοδοχειο. Εαν θες σου λεω και πληροφοριες για να το διαπιστωσεις. Και εφτασα σε σημειο να τα παραταω ολα για το στρατο. Οποτε μην μου λες για ανεργιιιιιααααααα. Δεν παω μονο για τα 1000 ευρο του στρατου. Παω γιατι γουσταρω. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω και αναγκη ομως. Εαν δεν ειχα δεν θα δουλευα κιολας. Οσο για την ανεργια δεν το δεχομαι. Οποιος θελει δουλευει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σαι καλα μου δινεις κουραγιο Εικόνα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Ασχολουμαστε τοση ωρα με τη παρτη σου... Δηλαδη αν εχεις το θεο σου! Τι να πω... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Αποστολε παμε δυναμικα για αρτοποιος ετσι; Μες την χλιδη θα εισαι! Ειλικρινα σου το ευχομαι... Διοτι θα συνδυασεις και αυτο που σπουδασες και την αγαπη σου για τον στρατοΕικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εγω θα σε ρωτησω και τελευταιο αν μου επιτρεπεις... Αυτο το υψηλο προσωπιο που λες, τι ειναι στρατιωτικος ή πολιτικος; Ειναι κ συγγενης σου; Απλα απο περιεργεια ρωταω...
Anonymous

Και στο κατω κατω το 8εμα εχει ληξει. αλλους επιλαχοντες δυστυχωσ δε 8α παρουν οποτε κλεισε το να τελειωνουμε;)

Anonymous

illy έγραψε:Εγω θα σε ρωτησω και τελευταιο αν μου επιτρεπεις... Αυτο το υψηλο προσωπιο που λες, τι ειναι στρατιωτικος ή πολιτικος; Ειναι κ συγγενης σου; Απλα απο περιεργεια ρωταω...
ΔΕ 8Α ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ¨/

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εδω θα ειμαστε ολοι και θα δουμε τι θα γινει... Απλα δεν μπορεις να λες αερολογιες χωρις στοιχεια... Σου λεω οτι τωρα μπηκε ατομο που κοπηκε στο υψος... Για ποια μορια μου λες εσυ; Κοπηκε απο την επιτροπη απαλλαγων και τωρα αυτη ειναι μεσα με την σειρα των επιλαχοντων... Αυτο ξεχασε να σου το αναφερει το υψηλο προσωπο;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειναι μυστικο του κρατους;ΕικόναΕικόναΕικόνα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

illy, σε παρακαλω μη το συνεχιζουμε, εχει κουρασει το θεμα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οποτε μπορεις πολυ ανετα να τον χρησιμοποιησεις οταν θα κανεις τα χαρτια σου για να σε βαλει σιγουρα... Και μην μου πεις οτι θα πας με τον σταυρο στο χερι! Να εχεις τετοιο βυσμα και να μην το χρησιμοποιησεις; Αποκλειεται... Καλη επιτυχια λοιπον! Εφοσον εσυ αγαπας πολυ τον στρατο και οι αλλοι οχι, σου αξιζει μια θεση

Anonymous

Καλα εσυ κοιμησου με αυτο το πλευρο. οτι 8α παρουν κι αλλους επιλαχοντες. τεσπα. συγνωμη βελε. εγω παρετουμαι και αν παρουν κι αλλους επιλαχοντες 8α ξαναστειλω για να με κραξετε οσο 8ελετε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης