Διακοπή αναβολής
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα περίπου μήνα που ήρθε στην ταχυδρομική μου διεύθυνση το χαρτί της αναβολής μου έως το 2021, λόγω σπουδών (πρώτο εξάμηνο). Επιθυμώ όμως να την διακόψω. Η απορία που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας τα άρθρα είναι αν μπορώ να το κάνω χωρίς το πτυχίο της σχολής, όπως αναφέρουν τα άρθρα. Επιπλέον αναρωτιέμαι και αν υπάρχει όριο χρόνου στη διακοπή της. Είμαι 18 ετών.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 97
Διακοπή αναβολής
Ούτε όριο υπάρχει ούτε το πτυχίο χρειάζεσαι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Διακοπή αναβολής
Καλησπερα παιδια θελω να σπασω τωρα την αναβολη μου και να φυγω αλλα θελω κιολας να προλαβο την νεα χρονια για το σχολειο. Μιας και ειμαστε πολυτεκνη λογικα κανω 6μηνο αν παω να σπασο αυτες της μερες την αναβολη δεν φευγο ιανουαριο; Εκτος αυτο τι χρειαζομε μονο το χαρτι της αναβολης?
-
- Στρατηγός
Διακοπή αναβολής
Όπως βλέπεις υπάρχει ήδη θέμα για το ένα από τα ερωτήματα σου, όπως υπάρχουν και για τα υπόλοιπα, εγώ θα στα δώσω, εσύ πρέπει να τα διαβάσεις διότι έχουνε απαντηθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις.
Μειωμένη θητεία - Πολύτεκνοι
Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ
Eπίσης θα πρέπει να διαβάσεις και τους κανόνες του φόρουμ γιατί την επόμενη φορά ίσως να μην είμαστε τόσο φιλόξενοι.
Σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων
Μειωμένη θητεία - Πολύτεκνοι
Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ
Eπίσης θα πρέπει να διαβάσεις και τους κανόνες του φόρουμ γιατί την επόμενη φορά ίσως να μην είμαστε τόσο φιλόξενοι.
Σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων
Διακοπή αναβολής
Για να μπω τον Ιούλιο κόβω την αναβολή στο διάστημα που αναφέρεται στη ''Θητεία'' δηλαδή Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου - Με την Δ' σειρά (Ιούλιος) ;
Xθες μου παν πως πρέπει να την κόψω 2 ΕΣΣΟ πριν για να μπω σε αυτή που θέλω και με μπέρδεψαν. Τι ισχέι τελικά.
Xθες μου παν πως πρέπει να την κόψω 2 ΕΣΣΟ πριν για να μπω σε αυτή που θέλω και με μπέρδεψαν. Τι ισχέι τελικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
panos2171 έγραψε:Για να μπω τον Ιούλιο κόβω την αναβολή στο διάστημα που αναφέρεται στη ''Θητεία'' δηλαδή Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου - Με την Δ' σειρά (Ιούλιος) ;
Καλησπέρα, για την άμμεση εξυπηρέτηση σου υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ μας
Πότε να κόψω την αναβολή;
Διακοπή αναβολής
EΥχαριστώ, την κάνω εκεί.
Διακοπή αναβολής
Εαν διακόψω την αναβολη μου μεσω ΚΕΠ, θα μου δινεται η δυνατοτητα απο Στρατο Ξηρας να δηλωσω Ειδικες δυναμεις;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
Panagiwtis έγραψε:Εαν διακόψω την αναβολη μου μεσω ΚΕΠ, θα μου δινεται η δυνατοτητα απο Στρατο Ξηρας να δηλωσω Ειδικες δυναμεις;
Ευχαριστω.
Καλησπέρα, η απάντηση σου βρίσκεται εδώ , απο την απάντηση θα βγάλεις το συμπέρασμα σου, ευχαριστούμε που Εμπιστεύθηκες Το φόρουμ.
Διακοπή αναβολής
Καλησπερα
η αναβολη μου εχει ληξει και τον μαρτιο παρουσιαζομαι αλλα τον απριλιο περιμενω τα αποτελεσματα απο το διδακτορικο εαν περασα ξερετε πως μπορω να παρω επιπλεον αναβολη
ευχαριστω
η αναβολη μου εχει ληξει και τον μαρτιο παρουσιαζομαι αλλα τον απριλιο περιμενω τα αποτελεσματα απο το διδακτορικο εαν περασα ξερετε πως μπορω να παρω επιπλεον αναβολη
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
htsopelas έγραψε:Καλησπερα
ευχαριστω
Καλησπέρα, δες εδώ αγαπητέ φίλε τα ξεχωριστά θέματα που έχουμε στο φόρουμ μας για την τάχιστη εξυπηρέτηση σου
Διακεκριμένοι επιστήμονες - διδακτορικό
Αναβολή κατάταξης για διδακτορικό
Διακοπή αναβολής
Γεια χαρα σε ολους
συνχαρητηρια για τη δουλεια εδω στους administrators
και τους χρηστες για τη βοηθεια τους
1) ειμαι επι πτυχιω φοιτητης και σκεφτομαι να καταταγω στο στρατο
2) βασικος λογος ειναι η κακη οικονομικη μου κατασταση αυτη την περιοδο και η απαλλαγη απο μια τυπικη υποχρεωση (στρατος)
4) επιθυμω να εχω μια, σχετικα εστω, παραγωγικη θητεια. δηλαδη α) να μην μανουριαζω γενικοτερα με τις διαφορες φασεις, β) να μην μου ασκειται βια, γ) να βγαλω 30-40 μερες διαβασματος, με καλη ψυχολογια, για να περασω και καποια μαθηματα που οφειλω στη σχολη μου. αυτοι οι στοχοι ειναι εφικτοι πιστευετε;
5) μπορω να εχω καποια ειδικη θεση ως φοιτητης (χωρις πτυχιο) φιλολογος στο στρατο;
6) αντιμετωπιζω ελαφρια καταθλιψη (αυτο-αναφορα, χωρις γνωματευση), υπαρχει τροπος να αποφυγω καταστασεις ανχους και πιεσης, ωστε να μην χρειαστει να ασχοληθω με αυτο το θεμα σοβαροτερα;
7) στο σαιτ της στρατολογιας βλεπω μια εξαιρεση στους χρονους καταταξης
παραθετω
'''
14. επιθυμώ να καταταγώ το συντομότερο δυνατόν αλλά η ΕΣΣΟ που εντάσσομαι καθυστερεί αρκετά. υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις με αίτησή σου προς την πλησιέστερη συ από την ημερομηνία που διακόπτεις την αναβολή σου μέχρι την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα από την κατάταξη, να καταταγείς με την πρώτη ΕΣΣΟ που καλείται. η αίτησή σου διαβιβάζεται στη διεύθυνση στρατολογικού του οικείου κλάδου των ενόπλων δυνάμεων, η οποία αποφασίζει σχετικά και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.
'''
δηλαδη εδω λεει οτι ας πουμε κατεξαιρεση μπορουν να σε παρουν αμεσα (ενω κανονικα ισχιει ''3. με την γ'/εσσο (μάιος) -> από 2 ιανουαρίου μέχρι 28 φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο) ''
δηλαδη να κανω διακοπη αναβολης αυριο μεθαυριο για να με παρουν το μαρτιο και οχι το μαιο που θα γινοταν κανονικα
-----------------------------
αναμενω τις απαντησεις σας, ευχαριστω!
και τους χρηστες για τη βοηθεια τους
1) ειμαι επι πτυχιω φοιτητης και σκεφτομαι να καταταγω στο στρατο
2) βασικος λογος ειναι η κακη οικονομικη μου κατασταση αυτη την περιοδο και η απαλλαγη απο μια τυπικη υποχρεωση (στρατος)
4) επιθυμω να εχω μια, σχετικα εστω, παραγωγικη θητεια. δηλαδη α) να μην μανουριαζω γενικοτερα με τις διαφορες φασεις, β) να μην μου ασκειται βια, γ) να βγαλω 30-40 μερες διαβασματος, με καλη ψυχολογια, για να περασω και καποια μαθηματα που οφειλω στη σχολη μου. αυτοι οι στοχοι ειναι εφικτοι πιστευετε;
5) μπορω να εχω καποια ειδικη θεση ως φοιτητης (χωρις πτυχιο) φιλολογος στο στρατο;
6) αντιμετωπιζω ελαφρια καταθλιψη (αυτο-αναφορα, χωρις γνωματευση), υπαρχει τροπος να αποφυγω καταστασεις ανχους και πιεσης, ωστε να μην χρειαστει να ασχοληθω με αυτο το θεμα σοβαροτερα;
7) στο σαιτ της στρατολογιας βλεπω μια εξαιρεση στους χρονους καταταξης
παραθετω
'''
14. επιθυμώ να καταταγώ το συντομότερο δυνατόν αλλά η ΕΣΣΟ που εντάσσομαι καθυστερεί αρκετά. υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις με αίτησή σου προς την πλησιέστερη συ από την ημερομηνία που διακόπτεις την αναβολή σου μέχρι την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα από την κατάταξη, να καταταγείς με την πρώτη ΕΣΣΟ που καλείται. η αίτησή σου διαβιβάζεται στη διεύθυνση στρατολογικού του οικείου κλάδου των ενόπλων δυνάμεων, η οποία αποφασίζει σχετικά και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.
'''
δηλαδη εδω λεει οτι ας πουμε κατεξαιρεση μπορουν να σε παρουν αμεσα (ενω κανονικα ισχιει ''3. με την γ'/εσσο (μάιος) -> από 2 ιανουαρίου μέχρι 28 φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο) ''
δηλαδη να κανω διακοπη αναβολης αυριο μεθαυριο για να με παρουν το μαρτιο και οχι το μαιο που θα γινοταν κανονικα
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
krejab έγραψε:Γεια χαρα σε ολους
και τους χρηστες για τη βοηθεια τους[... ]
Kαλησπέρα, και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Ενημερωτικά, μπορείς με αίτηση σου στην ΣΥ που υπάγεσαι να αιτηθείς αυτό που επιθυμείς, αλλά δεν είναι δεδομένο πως θα σε καλέσουν με την επόμενη ΕΣΣΟ που επιθυμείς, καθώς έχει παρέλθει η προβλεπόμενη προθεσμία για να καταταγείς με την Β' ΕΣΣΟ του Μαρτίου.
Η πίεση στον στρατό είναι δεδομένη. Αναλόγως την θέση βάση του όπλου ή του σώματος που θα καταταγείς. Πχ άλλη πίεση έχει στα τεθωρακισμένα, και άλλη στο σώμα έρευνας-πληροφορικής. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως παντού δεν έχει πίεση. Στρατός είναι.
Αυτό ούτε εμείς, ούτε εσύ μπορούμε να το προδικάσουμε από τώρα. Θα μπεις, θα δεις τις αντοχές σου, και στην πορεία θα κρίνεις. Αν τυχόν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να πάρεις Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους Όσο υπηρετείς. Αν την ζητήσεις όσο υπηρετείς, την επόμενη κιόλας μέρα θα έχεις φύγει.
Χρόνο για να διαβάσεις εντός του στρατοπέδου σωστά και ήρεμα, δεν θα βρεις. Τον Ελεύθερο Σου χρόνο ο οποίος θα είναι ελάχιστος θα θες να κοιμάσαι.
Δεν υπάρχει ειδική θέση για φιλόλογους. Στην καλύτερη να σε βάλουν γραφέα σε κάποιο γραφείο, αλλά μόνο απλό μην σου ακούγεται. Αν σε βάλουν γραφέα στο 1ο Γρ. Θα καταλάβεις τι εννοώ.
Ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα, έχω αναβολή στράτευσης για λόγους υγείας μέχρι 15 μαϊου και άρα κατατάσσομαι με την ΕΣΣΟ του αυγούστου. Θα ήθελα όμως να διακόψω την αναβόλη και να καταταγώ με την ΕΣΣΟ του μαϊου. Προλαβαίνω τώρα ή έχει περάσει η προθεσμία υποβολής αίτησης διακοπής; Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες