wpig έγραψε:Είπατε την πρώτη μέρα θα μας ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε για ΥΕΑ, εγώ θέλω να πάω για δόκιμος αλλά μόνο σε κάποιο τμήμα τον ειδικών δυνάμεων. Πόσες πιθανότητες έχω;
Την πρώτη μέρα θα περάσετε απο συνεργείο YEA, εκεί θα δηλώσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε ή όχι ως ΥΕΑ, όσο για ΔΕΑ στις Ειδικές δυνάμεις, είναι πολύ δύσκολο (λόγω παραπάνω μορίων) πρέπει να έχεις ενα πολύ καλό βύσμα.
Γεια σας παιδιά! Καινούριος κι εγώ... Έχω κάποιες απορίες... ΓΜΑΚ όταν λες 14 μήνες είναι θητεία ενός δόκιμου πλέον δεν θα είναι 17 πλέον; Γιατί ένας φίλος μου που μπήκε πέρυσι 17 θα κάνει...
Επίσης όποιος ξέρει να μου απαντήσει... Έχω ακούσει (και έχω διαβάσει στο φόρουμ) πως όσοι πάνε ειδικές δυνάμεις (φαντάροι) ή δόκιμοι στις ειδικές δυνάμεις παίρνουν μόρια... Άμα σε στείλουν δόκιμο πεζικού αντί στις ειδικές δυνάμεις θα πάρω και πάλι μόρια σαν δόκιμος πεζικού;
NapaLm92 έγραψε:Γεια σας παιδιά! Καινούριος κι εγώ... Έχω κάποιες απορίες... ΓΜΑΚ όταν λες 14 μήνες είναι θητεία ενός δόκιμου πλέον δεν θα είναι 17 πλέον; Γιατί ένας φίλος μου που μπήκε πέρυσι 17 θα κάνει...
Επίσης όποιος ξέρει να μου απαντήσει... Έχω ακούσει (και έχω διαβάσει στο φόρουμ) πως όσοι πάνε ειδικές δυνάμεις (φαντάροι) ή δόκιμοι στις ειδικές δυνάμεις παίρνουν μόρια... Άμα σε στείλουν δόκιμο πεζικού αντί στις ειδικές δυνάμεις θα πάρω και πάλι μόρια σαν δόκιμος πεζικού;
Σαν δόκιμος στο στρατό ξηράς όπου και να είσαι παίρνεις μόρια απλά τα μόρια του δοκίμου στις ε. Δ είναι περισσότερα... Και ναι τώρα που μειώθηκε η θητεία μειώθηκε και των δοκίμων στους 14 μήνες! Ελπίζω να σε βοήθησα.
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει αν εχει καποιος μυωπια περιπου στο 2.5 και στα δυο ματια και θελει να παει δοκιμος στις ειδικες δυναμεις. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Καλησπέρα σε όλους. Πριν μερικές βδομαδες έκοψα την αναβολή μου και μπαίνω με τη σειρά του Μαϊου, το πότε ακριβώς, θα το μάθουμε.
Δήλωσα Ει. Δ Πεζοναυτης τωρα ειναι δεν ειναι οι πεζοναυτες Ει. Δ δεν ξερω ετσι εγραφε στο χαρτι παντως. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Εαν τελικα ερθει το χαρτι και λεει Βολο και ΥΕΑ οταν παρουσιαστο Βολο θα με ρωτησουν αν θελω να παω Ει. Δ (σε περιπτωση που δεν υπαγονται οι πεζοναυτες) και μετα αν τελικα παω Μ. Πευκο θα μπορω να δηλωσω και να δωσω αθληματα για ΥΕΑ;
Καλησπέρα σε όλους. Έχω κι εγώ μια ερώτηση λίγο περιπλοκη (τουλάχιστον για μένα) ... Είμαι στρατιωτης ΠΖ με ενδειξη ΥΕΑ σε κέντρο. Θελω να πάω για ΥΕΑ Ειδικών Δυνάμεων. Πέρασα απο όλα τα τεστ - αθλήματα των ΥΕΑ κ τα πέρασα. Την επόμενη μέρα ήρθαν στο στρατόπεδο απο Ε. Δ. Για να πάρουν άτομα. Δήλωσα κι εγώ κ πέρασα τις αθλητικές επιδώσεις που χρειάστηκε να κάνουμε.
Η ερώτηση μου είναι η εξείς. Θα πρέπει να πάω Ε. Δ. Κ εκεί να δηλώσω οτι θέλω να πάω ΥΕΑ κ αν το κάνω μπορώ να τους πάω τα χαρτιά οτι έχω περάσει τις εξετάσεις για ΥΕΑ στο κέντρο που ήμουν. Φοβάμαι πως επειδή όσοι είναι για ΥΕΑ τους έχουν περάσει τα τεστ στο κέντρο όπου παρουσιάστηκαν, μην μου πουν πως έχει περάσει η προθεσμία των ΥΕΑ οπώτε μένεις Ε. Δ. Και κάνεις το 9μηνό σου...
Το ξέρω πως είμαι δύσκολη περίπτωση αλλά όποιος μπορεί να μου απαντήση εγκαίρως (λόγω οτι είμαι σε άδεια κ ξαναμπαίνω) θα του είμαι υπόχρεως.
Paulos έγραψε:Αν βγάλει κάποιος στρατιωτική ταυτότητα σε ΚΕΝ ΠΖ και μετά πάει Ε. Δ. Του βγάζουν άλλη που να γράφει οτι είναι Ε. Δ. Πάνω αντί για ΠΖ; ...
όχι αυτό γίνεται μόνο όταν παρουσιάζεσαι πεύκο και κόβεσε μετά την ορκομωσία