ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων
Παιδια ξερει κανενας ποιες ειδικοτητες μενουν και δευτερο μηνα Καλαματα;
το πολυ 2 μηνες γενικα μενουμε στα κεντρα νεοσυλλεκτων και μετα ολοι οι 9μηνίτες μεταθεση καπου μακρια ;
το πολυ 2 μηνες γενικα μενουμε στα κεντρα νεοσυλλεκτων και μετα ολοι οι 9μηνίτες μεταθεση καπου μακρια ;
Ναι το πολυ 2 μηνες 6 βδομαδες εκει περιπου δεν ειναι απολυτο οτι θα πας κ πολυ μακρυα
Δεύτερο μήνα Καλαμάτα μένουν ΧΨΤΣ-Κ, ΧΑΜ και Ερμήδες (ΧΣΕΖΜ).
Αν και απ' ότι ξέρω από την 312 ΕΣΣΟ, η ειδικότητα θα γίνει 2 εβδομάδες από 4 που ήταν. Γνώμη μου; Καλύτερα. Η ειδικότητα είναι μια ***** και μισή. Τουλάχιστον στο ΚΕΔΒ. Αυτά που είναι να μάθεις είναι θέμα 1 άντε 2 ωρών. Στην ουσία μένεις για να συντηρείς το Κέντρο. Άρα καλύτερα να φεύγεις γρηγορότερα.
Αν και απ' ότι ξέρω από την 312 ΕΣΣΟ, η ειδικότητα θα γίνει 2 εβδομάδες από 4 που ήταν. Γνώμη μου; Καλύτερα. Η ειδικότητα είναι μια ***** και μισή. Τουλάχιστον στο ΚΕΔΒ. Αυτά που είναι να μάθεις είναι θέμα 1 άντε 2 ωρών. Στην ουσία μένεις για να συντηρείς το Κέντρο. Άρα καλύτερα να φεύγεις γρηγορότερα.
Μεγαλε για εμενα δεν αξιζει τζαμπα χρονο θα χασεις
Καλησπερα σε ολους. Μπαινω ΚΕΔΒ το Νοεμβρη. Μου έχει όπλο κατάταξης Πεζικό. Αυτό αλλάζει π. Χ σε Διαβιβάσεις, η είναι σίγουρο ότι θα μείνω πεζικάριος; Οχι οτι με ενοχλεί αλλά μήπως πάρω καμια ενδιαφερουσα ειδικότητα, μαζί φυσικά με καλύτερη μετάθεση αργότερα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
maverick έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Μπαινω ΚΕΔΒ το Νοεμβρη. Μου έχει όπλο κατάταξης Πεζικό. Αυτό αλλάζει π. Χ σε Διαβιβάσεις, η είναι σίγουρο ότι θα μείνω πεζικάριος; Οχι οτι με ενοχλεί αλλά μήπως πάρω καμια ενδιαφερουσα ειδικότητα, μαζί φυσικά με καλύτερη μετάθεση αργότερα
με βύσμα όλα γίνονται
Καλησπερα παιδια και απο εμενα. παρουσιαζομαι νοεμβρη καλαματα διαβιβασεις. ειμαι 9μηνητης. απο εκει τι πιθανοτητα εχω να με στειλουν χαιδαρι εαν εχω καποιο βυσμα; Δλδ να γλιτωσω παραμεθωριο?
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις είδα οτι παρουσιαζομαι στις 16/11 στο ΚΕΔΒ Μπορει καποιος που να γνωριζει να μας πει τι παιζει εκει γενικοτερα πως ειναι το κλιμα στο στρατοπεδο και τα πλεονεκτηματα και τα μειωνεκτηματα του να εισαι διαβιβασεις. Ευχαριστω!
milan έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Μόλις είδα οτι παρουσιαζομαι στις 16/11 στο ΚΕΔΒ Μπορει καποιος που να γνωριζει να μας πει τι παιζει εκει γενικοτερα πως ειναι το κλιμα στο στρατοπεδο και τα πλεονεκτηματα και τα μειωνεκτηματα του να εισαι διαβιβασεις. Ευχαριστω!
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Κάποια άτομα από προηγούμενες σειρές έχουν γράψει τι συμβαίνει, ποίες είνια οι συνθήκες στο Στρατόπεδο κλπ. για να πάρεις μια ιδέα.
Τι φαση εκει το στρατοπαιδο, δισκολα - ευκολα?
KΑλημέρα σας. Παρουσιάζομαι ΚΕΔΒ στις 17 /11. Με τρομοκράτησε ένας φίλος προχθές, όταν μου είπε πώς στο ξύπνημα πρέπει σε 5 λεπτά να έχουμε πάει τουαλέτα/ πλυθεί, να στρώσουμε κρεβάτι κλπ. Το πιο τρομακτικο, τό ότι το μεσημεριανό διαρκεί 10 λεπτά και αν δεν προλάβω δεν θα φάω.
Αυτά όμως δεν ταιρίαζουν με το επίσημο πρόγραμμα του army.gr.
Λέει λοιπόν μπαρούφες ο φίλος;
Αυτά όμως δεν ταιρίαζουν με το επίσημο πρόγραμμα του army.gr.
Λέει λοιπόν μπαρούφες ο φίλος;
Δες λίγο την βασική εκπαίδευση που περιλαμβάνει και το ημερήσιο πρόγραμμα
yandr έγραψε:Δες λίγο την βασική εκπαίδευση που περιλαμβάνει και το ημερήσιο πρόγραμμα
Εδώ βλέπω 15 λεπτά ατομικής καθαριότητας,20 λεπτά για πρωινό,45 για μεσημεριανό και βραδυνό γεύμα.
Πολύ ανετα δλδ.
Τηρείται όμως αυτό το πρόγραμμα; Μήπως είναι σχετικό; Τί λεει η εμπειρία σας;
Χαλάρωσε φίλε. Μην τρελαίνεσαι. Όλα γίνονται. Τόσοι και τόσοι τα κάναμε...Θωμάς έγραψε:yandr έγραψε:Δες λίγο την βασική εκπαίδευση που περιλαμβάνει και το ημερήσιο πρόγραμμα
Εδώ βλέπω 15 λεπτά ατομικής καθαριότητας,20 λεπτά για πρωινό,45 για μεσημεριανό και βραδυνό γεύμα.
Πολύ ανετα δλδ.
Τηρείται όμως αυτό το πρόγραμμα; Μήπως είναι σχετικό; Τί λεει η εμπειρία σας;

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Σήμερα ορκιστήκαμε.
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε, αλλά το ΚΕΔΒ είναι πλέον αρντάν.4ος λόχος φοβερός, χαλαρότητα και ελάχιστο τρέξιμο, η μεγαλύτερη ζημιά ήταν οι αναφορές και καμια τουαλέτα. Σε σχέση με το τι αντιμετωπίζανε από εμάς, τα στελέχη είναι πολύ κυριλέ, άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο, γενικά πιστεύω όλοι περάσαμε καλά πάνω κάτω.
Αν βάλεις μέσα και αυτά που ακούγαμε από άλλα κέντρα, πιστεύω ότι είμασταν πολύ τυχεροί. Τετάρτη πρωί τα λέμε μάγκες
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε, αλλά το ΚΕΔΒ είναι πλέον αρντάν.4ος λόχος φοβερός, χαλαρότητα και ελάχιστο τρέξιμο, η μεγαλύτερη ζημιά ήταν οι αναφορές και καμια τουαλέτα. Σε σχέση με το τι αντιμετωπίζανε από εμάς, τα στελέχη είναι πολύ κυριλέ, άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο, γενικά πιστεύω όλοι περάσαμε καλά πάνω κάτω.
Αν βάλεις μέσα και αυτά που ακούγαμε από άλλα κέντρα, πιστεύω ότι είμασταν πολύ τυχεροί. Τετάρτη πρωί τα λέμε μάγκες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες