Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kompra
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kompra »

Στις ειδικες δυναμεις εμας μας ειχε ειδε τους ορχεις αν εχεις δυο οπως συνιθιζεται στις εξετασεις και μας εξετασε μας ειδε μια γυναικα μιλαμε φοβερη γκομενα. Τωρα οσο γεια το πεζικο δεν πρεπει να γινεται αυτο απο οτι εχω μιλησει με φιλους δλδ δεν σε εξεταζουν πανω σε αυτο μονο στις ειδικες δυναμεις
ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Σε καταλαβαίνω Αντώνη 12, και εγώ ανησυχούσα μήπως την ώρα της εξέτασης μου έρθει μια ξαφνική χαρά, ντρεπόμουν να με δουν γυμνό και με όσα άκουγα για τις εξετάσεις.. Ο -Η γιατρός δεν έχει φύλο για τον ασθενή έτσι είναι σε όλα τα νοσοκομεία. Σκέψου πόσοι άνδρες εξετάζουν γυναίκες! Υπάρχουν ένα σορό άνδρες γιατροί αμφιβάλω αν υπήρξε έστω και μια γυναίκα να δει γυμνούς φαντάρους, κάποιοι ίσως θέλουν να πειράξουν τους νεότερους και λένε ψέματα!
Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Akis_7 »

Προτιμάμε γυναίκες γιατρούς.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Giannis19 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς εξετάσεις θα μου κάνουν στον στρατό; Θα με δουν και γυμνό;(ντρέπομαι λίγο... )

Και κάτι άσχετο, είμαι 18 (σε λίγους μήνες γίνομαι 19) αλλα δεν μου έχει έρθει ακόμα χαρτί απο τον στρατό, να αρχίσω να ανησυχώ;
Για τις ιατρικές εξετάσεις μας έδωσαν μια καρτέλα με πιθανές αρρώστιες, προβλήματα υγείας και περιμέναμε πολύ ώρα να μας εξετάσουν οι γιατροί ο καθένας ξεχωριστά. Πρώτα πηγαίναμε ένας ένας σε μια γυναίκα και μας ρωτούσε δεν μας εξέταζε, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα έβγαζε παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο, δίπλα σε άλλο δωμάτιο ήταν άνδρας γιατρός και αυτός έκανε ερωτήσεις εκεί υπήρχε και παραβάν με κρεβάτι εμένα απλά μου άκουσε την καρδιά, και αυτός έστελνε όσους είχαν πρόβλημα στο νοσοκομείο. Αργότερα πήγαμε στο ιατρείο της μονάδας και μας εξέτασε ψυχολόγος εκεί κάναμε και τα εμβόλια και την ομάδα αίματος αν δεν υπάρχει σε επίσημο χαρτί.

Γιάννη μην το πάρεις προσωπικά δεν απευθύνομαι σε εσένα.

Εξετάσεις για να δουν αν είσαι ομοφυλόφιλος δεν γίνονται, ούτε αιματολογικές τοξικολογικές. Δεν εξετάσουν να δουν αν έχεις κάνει σεξ. Ούτε αν πάσχεις από κάποιο αφροδίσιο νόσημα εκτός και αν το ζητήσεις (ένας 18 χρόνος πριν από εμένα φοβόταν πως είχε πρόβλημα ήθελε να τον εξετάσει ο γιατρός να του πει πως είναι είναι όλα σωστά) Εικόνα

έχεις κάνει τα χαρτιά σου κανονικά πέρσι αν έχεις γεννηθεί το 1995; Μπορεί να σε πάρουν Μάρτιο ή Μάιο.

έχεις γεννηθεί το 1995; Αν πέρσι έκανες απογράφη τότε θα σε πάρουν Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο

Giannis19

Δημοσίευση από Giannis19 »

Τα χαρτιά μου τα έχω κάνει κανονικά όταν ήμουν στην τρίτη Λυκείου. Ναι, είμαι του 1995.
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από antonis12 »

kostas έγραψε:Σε καταλαβαίνω Αντώνη 12, και εγώ ανησυχούσα μήπως την ώρα της εξέτασης μου έρθει μια ξαφνική χαρά, ντρεπόμουν να με δουν γυμνό και με όσα άκουγα για τις εξετάσεις.. Ο -Η γιατρός δεν έχει φύλο για τον ασθενή έτσι είναι σε όλα τα νοσοκομεία.
Καλά εντάξει... Το να σε εξετάζει γυναίκα για να δει αν έχεις δύο αρχίδια είναι εξευτελιστικό και κατά βάθος κάθε άντρας το καταλαβαίνει, τώρα αν μερικοί γουστάρουν να τους εξευτελίζουν πάω πάσο.

Άβαταρ μέλους
kompra
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από kompra »

antonis12 έγραψε:
kostas έγραψε:Σε καταλαβαίνω Αντώνη 12, και εγώ ανησυχούσα μήπως την ώρα της εξέτασης μου έρθει μια ξαφνική χαρά, ντρεπόμουν να με δουν γυμνό και με όσα άκουγα για τις εξετάσεις.. Ο -Η γιατρός δεν έχει φύλο για τον ασθενή έτσι είναι σε όλα τα νοσοκομεία.
Καλά εντάξει... Το να σε εξετάζει γυναίκα για να δει αν έχεις δύο αρχίδια είναι εξευτελιστικό και κατά βάθος κάθε άντρας το καταλαβαίνει, τώρα αν μερικοί γουστάρουν να τους εξευτελίζουν πάω πάσο.

Μα που ειναι ο εξευτελισμος; Αμα τυχη να ειναι γυναικα τι θα κανεις?
ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Κόμπρα έχεις πάει στρατό;

Εδώ άλλοι δεν κάνουν σεξ το αποφεύγουν, καθυστερούν δηλαδή την πρώτη φορά είτε πάντα το κάνουν στο σκοτάδι. Για κάποιους μπορεί να φαίνονται γελοίες τέτοιου είδους ανησυχίες, αλλά το θέμα του γυμνού είναι σοβαρό, περισσότερο για τα ανήλικα αγόρια, που πιθανόν να τους έχουν παραπληροφορήσει, είτε να μην ισχύουν πια. Πριν λίγα χρόνια που δεν υπήρχε τόση πληροφόρηση από το ιντερνετ κυκλοφορούσαν ένα σορό βλακείες!

Αν υπάρχει κάποιος ομοφοβικός, δυστυχώς για αυτόν δεν υπάρχει καμία λύση, θα πρέπει να συμβιώσει με όλους και με ομοφυλόφιλους. Εξαρτάται από τι είδους άτομα θα πετύχεις, πόσο προχωρημένοι είναι. Σε αυτή την ηλικία υπάρχει αυθόρμητη ερωτική διάθεση και κάποιοι δεν τρέπονται να εκδηλωθούν η και να εκτονωθούν.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως δεν εξετάζουν τους όρχεις. Για μπάνιο υπάρχουν κουρτίνες, στο κεν που ήμασταν πολλοί δεν κυκλοφορούσε κανείς γυμνός, φορούσαμε εσώρουχο ή πετσέτα, αλλά και μετά στη μονάδα, ασφαλώς και κάποιοι κυκλοφόρησαν γυμνοί είτε επειδή το συνήθιζαν από αποδυτήρια της ομάδας ή γυμναστήριου, είτε επειδή ξεχάστηκαν!

Υπάρχουν και γυναίκες στο στρατό που έχουν υπηρεσία και μπαίνουν και στο θάλαμο ελέγχουν και την καθαριότητα στα ντους!Εικόνα

Δημήτρης Δημητριάδης

Δημοσίευση από Δημήτρης Δημητριάδης »

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις την ημέρα που παρουσιαζόμαστε στον στρατό ή και γενικότερα. Παρουσιάζομαι 12.3.2014 στη Θήβα Πυροβολικό. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos2171 »

Όχι, κάνουν αιματολογικές αν δεν έχεις κάποιο βιβλιάριο που να πιστοποιεί την ομάδα αίματος.
Johnnys

Δημοσίευση από Johnnys »

kompra έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις εμας μας ειχε ειδε τους ορχεις αν εχεις δυο οπως συνιθιζεται στις εξετασεις και μας εξετασε μας ειδε μια γυναικα μιλαμε φοβερη γκομενα. Τωρα οσο γεια το πεζικο δεν πρεπει να γινεται αυτο απο οτι εχω μιλησει με φιλους δλδ δεν σε εξεταζουν πανω σε αυτο μονο στις ειδικες δυναμεις

και τι προβλεπεται αν εχεις εναν δλδ; Κατι εχω ακουσει για I4 αοπλο ισχυει; Εγω θελω να υπηρετησω στα ΛΟΚ γιατι προτιμω τους 9 μηνες να κανω κατι παρα να σαπιζω στο πεζικο και να μην περναει η μερα. Αλλα μετα απο ατυχημα μου αφαιρεσαν το 1. Θα έχω καποιο προβλημα;
petros18
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από petros18 »

Στο κεεμ ξερεις κανεις τι παιζει τωρα με ιατρικες εξετασεις;

conic
Πολίτης
Πολίτης
Επάγγελμα: Φοιτητής

Δημοσίευση από conic »

Έχω την εξής απορία:Έχω σημαντικό θεματάκι με δισκοκήλη και έχω μαγνητική που να το πιστοποιεί αυτό, όμως η μαγνητική έγινε πριν από δύο χρόνια περίπου και σε ιδιώτη γιατρό.

Τώρα που θα παρουσιαστώ, αρκεί η γνωμάτευση αυτής της μαγνητικής ή πρέπει να πάω να βγάλω καινούρια σε δημόσιο νοσοκομείο;

Σαν διάρκεια εξέτασης, είχα πάει στον γιατρό μου τις προάλλες και μου είχε πει ότι δε χρειάζεται να βγάλω καινούρια μαγνητική, γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι που είναι αυτοϊάσιμο με το χρόνο, αλλά στο στρατόπεδο θα το πάρουν έτσι ή θα μου πουν ότι είναι παλιά πλέον η μαγνητική;

gd29
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από gd29 »

Οι ιατρικές εξετάασεις στο ΚΕΜΧ ξέρει κανείς πως γίνονται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

gd29 έγραψε:Οι ιατρικές εξετάασεις στο ΚΕΜΧ ξέρει κανείς πως γίνονται;

Τι εννοείς πως γίνονται; Πάντως αν ρωτάς τι περιλαμβάνουν θα σας πάρουν αίμα, ούρα, ψηλάφισμα (κυρίως στα γεννητικά όργανα) και θα σας κάνουν και εμβόλια όπως και σε όλα τα ΚΕΝ δηλαδή.

Αν πάλι ρωτάς κάτι διαφορετικό αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες