Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Νέες προκηρύξεις:
ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ Σ. Α. Γ. Ε.(ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ). ΕΠΕΙΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ; Η Σ. Α. Γ. Ε. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΠ. ΟΠ.2008.
Μισθοί ΕΠΟΠ
ΟΙ ΕΠΟΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ(694 ΕΥΡΩ). ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ. ΤΟ "ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ"ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ...
ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ Σ. Α. Γ. Ε.(ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ). ΕΠΕΙΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ; Η Σ. Α. Γ. Ε. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΠ. ΟΠ.2008.
Μισθοί ΕΠΟΠ
ΟΙ ΕΠΟΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ(694 ΕΥΡΩ). ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ. ΤΟ "ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ"ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιον η 1η προκύρηξη του έτους 2008 βγαίνει αύριο.. για τον στρατό ξηράς.. Για να δούμε λοιπόν κατα πόσο πέσατε μεσα...
ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Μέσα στον Ιούνιο η προκήρυξη για 2.500 Επαγγελματίες Οπλίτες
Στην πρόσληψη περίπου 2.500 Επαγγελματιών Οπλιτών, ανδρών και γυναικών, στον Στρατό Ξηράς θα προχωρήσει κατά το αμέσως προσεχές διάστημα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΕΘΑ εντός του Ιουνίου αναμένεται η έκδοση της σχετικής προκήρυξης, με την οποία θα καθορίζονται οι ειδικότητες, τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν και η προθεσμία για την κατάθεσή τους, ο τρόπος υγειονομικής εξέτασης των υποψηφίων, η συγκρότηση και λειτουργία των εξεταστικών επιτροπών, ο τρόπος κύρωσης των πινάκων επιτυχόντων και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.
Ήδη με πρόσφατη υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φύλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως καθορίστηκε το επίπεδο των γραμματικών γνώσεων των Επαγγελματιών Οπλιτών.
ΤΑ ΝΕΑ (9/6/2008)
καλημερα.. πρωτη φορα μπενω.. υπαρχει κανενα νεο; θελω πολυ να μπω εποπ στρατου.. αν μπορειτε απαντηστε μου.. ευχαρηστω..
ΡΕΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ... ... ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΠΩ... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΕΙΜΑΙ... 
ΤΕΣΠΑ...
ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ...
ΣΟΡΡΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΩ...

ΤΕΣΠΑ...
ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ...

ΣΟΡΡΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΩ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΚΑΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΕΙΣΩ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΠ. ΟΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!
ΣΟΦΙΑ ΠΗΡΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ;
ΝΑΙ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!
ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...
... ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
... ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΡΙΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ! ΑΠΛΟΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΑΝ!
και εγώ πήρα τηλέφωνο στήν στρατολογία σήμερα και μου είπαν ότι δέν ξέρουν τπτ.. και να ήξεραν δέν μπορούν να το βγάλουν στην φόρα... πρίν καν το δημοσιέυσουν οι εφημερίδες.. τέλος πάντων οι πίο πολλοί λέτε οτι θα βγεί αύριο για τον στρατό ξηράς... αναμένουμε λοιπόν.
και εγω πηρα τηλ στο υπουργειο που εχω μια γνωστη μου και μου ειπε οτι την περιμενουν απο ωρα σε ωρα.. ποτε ομως θα ειναι αυτη η ωρα; εσεις που ακουσατε για αυριο; αν επιτρεπετε..
οταν μπενω εγω μεσα δεν υπαρχει κανενασ να μιλησω; χαχαχα
καλημερα... για σημερα δεν ηταν να βγει ; γιατι δεν βγηκε γαμωτο;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΩ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ. ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες