Μετατάξεις στο στρατό
- phil heath
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μετατάξεις στο στρατό
Ρε παιδια πριν 3 χρονια που περασα περιωδευων πηρα αναβολη και δηλωσα πολεμικη αεροπορια, δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις για το λογο οτι δεν θα αντεχα την εκπεδευση, αλλα το θεμα ειναι οτι ο υπαλληλος του κεπ με ειπε οτι δεν ειναι δεσμευτικο, και πριν 2 μηνες εκανα αιτηση να αλλαξω απο Π. Α σε στρατο ξηρας διοτι δεν ηξερα οτι εχω δικαιωμα 8μηνης θητειας λογο το οτι ο πατερας μου ειναι 70, αλλα και το προβλημα ειναι οτι ειναι αρρωστος και ειναι πολυ σημαντικο να ειμαι καπου κοντα και να κανω μηωμενη θητεια γιατι ειναι δυσκολη κατασταση, και ολα αυτα τα εξηγησα στο στρατολογικο γραφειο του υπουργειου αλλα με γραψαν και με στειλαν αεροπορια... Ενω καποιοι αλλοι βαζουν βυσμα και τους στελνουν κοντα στο σπιτι τους για να ειναι κοντα στη μαμακα τους. Ντροπη και αισχος.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
Κανένας δεν σε έγραψε, οι μετατάξεις έχουνε κοπεί εδώ και αρκετά χρόνια, εσύ επέλεξες να υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία, μην ρίχνεις τις ευθύνες αλλού, άσε τις ντροπές και τα αίσχη για άλλα θέματα, στην προκειμένη περίπτωση δεν σε αδίκεισαι κανένας.
Πάντως και στην Πολεμική Αεροπορία θα κάνεις μειωμένη θητεία 9 μηνών.
Πάντως και στην Πολεμική Αεροπορία θα κάνεις μειωμένη θητεία 9 μηνών.
Μετατάξεις στο στρατό
Γεια σας παιδιά, μπαίνω στις 16/9/2014 στο ΚΕΤΘ Αυλώνα και έχω επιλεγεί Τεθωρακισμένα. Έχω όμως πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από Πολυτεχνείο, μπορώ να αλλάξω σε Διαβιβάσεις που είναι και πάλι Αυλώνα με κάποιον τρόπο εκτός από βύσμα;
Μετατάξεις στο στρατό
Γιατι; Θεωρεις πως στις διαβιβασεις θα αξιοποιηθει το πτυχιο σου;
Προφανως κ δεν γίνεται...
Προφανως κ δεν γίνεται...
Μετατάξεις στο στρατό
Ειναι κάτι σχετικό με το πτυχιο μου σε σχέση με τα τεθωρακισμένα. Τωρα τι θα κάνω εκει ειναι αλλο θέμα...
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Παιδιά εγώ όταν πέρασα περιοδεύων δήλωσα αεροπορία χωρίς να ξέρω πως είναι 12μηνο και απ όσο θυμάμαι μου είπαν πως δεν είναι δεσμευτικό. Με κάλεσαν να παρουσιαστώ Τρίπολη αλλά πήρα αναβολή λόγο σπουδών... Κάποιος μετά μου είπε πως έτσι κι αλλιώς πλέον μόνο στρατό ξηράς παίρνουν και πως στην 2η κλήση θα είναι στρατός ξηράς. Ισχύει αυτό; Κι αν όχι τι μπορώ να κάνω ώστε να μπω στρατό ξηράς και να κάνω 9μηνο; Ή με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω 9μηνο στην αεροπορία;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
ΓιάννηςΘ έγραψε:Παιδιά εγώ όταν πέρασα περιοδεύων δήλωσα αεροπορία χωρίς να ξέρω πως είναι 12μηνο και απ όσο θυμάμαι μου είπαν πως δεν είναι δεσμευτικό. Με κάλεσαν να παρουσιαστώ Τρίπολη αλλά πήρα αναβολή λόγο σπουδών... Κάποιος μετά μου είπε πως έτσι κι αλλιώς πλέον μόνο στρατό ξηράς παίρνουν και πως στην 2η κλήση θα είναι στρατός ξηράς. Ισχύει αυτό; Κι αν όχι τι μπορώ να κάνω ώστε να μπω στρατό ξηράς και να κάνω 9μηνο; Ή με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω 9μηνο στην αεροπορία;
Δεν ισχύει, πάλι για την πολεμική αεροπορία θα σου έρθει το χαρτί εκτός και αν καταργηθεί η θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.
Θητεία στην Πολεμική Αεροπορία
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα πριν τρεις μέρες ορκίστηκα στο ΚΕΕΔ. Είχα ένδειξη Ελδυκ και τώρα ακούω ότι όσοι έχουν κοπεί από Ελδυκ θα πάνε στο σώμα πεζοναυτών στην αυλώνα. Εγώ δεν θέλω να συνεχίσω όμως εκεί γιατί προτιμάω πεζικό η οποιο άλλο σώμα πεζικού. Μπορώ να κόπο από τους πεζοναύτες.
Μετατάξεις στο στρατό
Εχω κανει τα χαρτια μου για πρωτακτος και μπαινω στην ιστοσελιδα της στρατολογιας βαζω τα στοιχεια μου και μου βγαζει οτι δεν κατεστει δυνατη η ταυτοποιηση των στοιχειων μου... Και στη στρατολογια δεν σηκωνουν το τηλεφωνο... Εγω πως θα μαθω;
Μετατάξεις στο στρατό
Προφανώς δεν έχουν περάσει όλα τα στοιχεία των εφέδρων στο σύστημα. Προσπάθησε κάποιες φορές ακόμη τις επόμενες ημέρες και αν ακόμη δεν σου βγάζει αποτελέσματα τότε πέρνα από την Στρατολογία σου να τους ρωτήσεις.
Με τα τηλέφωνα δεν κάνεις δουλειά.
Με τα τηλέφωνα δεν κάνεις δουλειά.
Μετατάξεις στο στρατό
Μαγκες καλησπερα,
Ειμαι Ναυπηγος Μηχανολόγος Μηχανικός. Το χαρτι που μου ειχε έρθει ήταν για στρατό ξηράς. Κόβω αναβολή Φλεβάρη για να μπω Μάιο. Αν πάω βεβαίωση ότι τελειώνω με Σχολή (χρωστάω ένα μάθημα) και κάνω αίτηση για μηχανικό, ποιές οι πιθανότητες να με πάρουν λέτε;
Ευχαριστώ
Ειμαι Ναυπηγος Μηχανολόγος Μηχανικός. Το χαρτι που μου ειχε έρθει ήταν για στρατό ξηράς. Κόβω αναβολή Φλεβάρη για να μπω Μάιο. Αν πάω βεβαίωση ότι τελειώνω με Σχολή (χρωστάω ένα μάθημα) και κάνω αίτηση για μηχανικό, ποιές οι πιθανότητες να με πάρουν λέτε;
Ευχαριστώ
Μετατάξεις στο στρατό
bobb έγραψε:Μαγκες καλησπερα,
Ειμαι Ναυπηγος Μηχανολόγος Μηχανικός. Το χαρτι που μου ειχε έρθει ήταν για στρατό ξηράς.Κόβω αναβολή Φλεβάρη για να μπω Μάιο. Αν πάω βεβαίωση ότι τελειώνω με Σχολή (χρωστάω ένα μάθημα) και κάνω αίτηση για μηχανικό, ποιές οι πιθανότητες να με πάρουν λέτε;
Ευχαριστώ
Αρκετές λόγω πτυχίου

Μετατάξεις στο στρατό
Παιδια καλημερα! Θελω να κανω την εξης ερωτηση; Οταν εγινα 18 και μου ηρθε το χαρτι για να απογραφω, ειχα δηλωσει Πεζικο. Να πω οτι εχω τελειωσει Ακαδημα Εμπορικου Ναυτικου Σχολη Μηχανικων. Θελω να διακοψω την αναβολη μου, αλλα θελω να υπηρετησω στο Ναυτικο. Μπορω να το αλλαξω; Κι αν ναι ποτε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μετατάξεις στο στρατό
μικε έγραψε:Παιδια καλημερα! Θελω να κανω την εξης ερωτηση; Οταν εγινα 18 και μου ηρθε το χαρτι για να απογραφω, ειχα δηλωσει Πεζικο. Να πω οτι εχω τελειωσει Ακαδημα Εμπορικου Ναυτικου Σχολη Μηχανικων. Θελω να διακοψω την αναβολη μου, αλλα θελω να υπηρετησω στο Ναυτικο. Μπορω να το αλλαξω; Κι αν ναι ποτε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οι απόφοιτοι της ΑΕΝ έτσι και αλλιώς υπηρετούν στο ΠΝ οπότε εκεί θα υπηρετήσεις και εσύ κατά 99,9%.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης