Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε ,γιατί είναι καλύτερο το σώμα πληροφορικής ; Και αν ξέρουμε για τις μεταθέσεις ; Αν έχει θέσεις και σε νησιά ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:26 pmΈχετε δίκιο. Μάλλον το νομικό σώμα θα επιλέξω.
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Έχει μάθει κανείς ανεπίσημα από κάποιο γνωστό του αν είναι επιτυχών όντως λένε;Γιατί κάτι μου είπαν και μένα αλλά δεν το πιστεύω αν δεν βγουν τα τελικά
Μαγκες τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Εχετε μορια θα περασετε, δεν εχετε δεν θα περασετε. Ειναι αλλο να εχεις πχ 205, 325, 450 μορια και αλλο 598 που εχω εγω για τθ πληρωμα leo2hel. Μην το παιδευετε στο μυαλο σας και μην ρωτατε συνεχεια για αυτο το πραγμα. Τι να πω και γω ρε αλανια που τα εβγαζα 397 και μου τα καναν 598 δλδ τι αλλο να ζητησω. Τοσο ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ δεν ξερω αν εχει καποιος αλλος οσον αφορα τα μορια και δεν ξερω γιατι και πως το καναν. Οσοι τα κανατε μονο για ναυτικο λογικα για να μην πω οτι ειμαι και σιγουρος ειστε ΜΕΣΑ τωρα για τα αλλα οπλα συγκεκριμενα για στρατο η κατασταση ειναι παρομοια με ναυτικο οποτε για σας που ανυσηχειτε για τα μορια λογικα και εκει εχετε ελπιδες. Τελος παντων καντε υπομονη μεχρι τελους του ***** μηνα να δουμε τι θα γινει.
Ο αδερφός μου δήλωσε ΟΤΑΦ με 520
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Το κοινό σώμα πληροφορικής είναι ποιο κυριλέ με λιγότερη δουλειά είναι μικρότερο πλυθυσμιακα είναι οικογενειακό το κλίμα δεν είναι απρόσωπο και δεν έχει τόσες μεταθέσεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Μακριά από υλικόνομος αποθηκάριος μακριά όμωςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 8:35 amΟ αδερφός μου δήλωσε ΟΤΑΦ με 520
ΟΤΑΦ έχει περάσει σίγουρα με αυτά τα μόρια αλλά έχει τρελή δουλειά να ξέρει και πολλές υπηρεσίες
γιατι μακρια? αυτην εχω δηλωσει εγωjohn1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:52 amΜακριά από υλικόνομος αποθηκάριος μακριά όμως
ΟΤΑΦ έχει περάσει σίγουρα με αυτά τα μόρια αλλά έχει τρελή δουλειά να ξέρει και πολλές υπηρεσίες
Ποσα μόρια έχεις για υλικονομος ;giorgoskn έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:24 amγιατι μακρια? αυτην εχω δηλωσει εγωjohn1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:52 amΜακριά από υλικόνομος αποθηκάριος μακριά όμως
πανω απο 900Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 12:12 pmΠοσα μόρια έχεις για υλικονομος ;giorgoskn έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:24 amγιατι μακρια? αυτην εχω δηλωσει εγωjohn1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:52 am
Μακριά από υλικόνομος αποθηκάριος μακριά όμως
Εγώ έχω 936 μόρια για οικονομικός ταμειακός για αεροπορία. Πιστεύω ότι είμαι μέσα. Πέρασα επιτυχώς τις ΠΚΕ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες