Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Προφανως και δεν υπαρχει κανενα μελλον για τους ανω των 35. Κανενα σχεδιο και καμια προοπτικη.
Ας μας ενημερώσουν όσοι πραγματικά γνωρίζουν, τι θα γίνει με τους επιλαχώντες. Θα καλεστούν τώρα για καρτέλες ή όταν θα προκύψουν κενά από τους επιτυχόντες; Θα πάνε για αθλήματα; Γιατί ο ένας λέει οχι και ο άλλος ναι.
Δε νομίζω να γίνει κάτι άλλο, πέρα από αυτό που ορίζει η ίδια η προκήρυξη και το οποίο μεταφέρω προς υπενθύμιση:
1. Από τους αναμορφωμένους κυρωμένους πίνακες κατάταξης,αριθμός υποψηφίων ίσος με τον αριθμό
προσλαμβανομένων καλείται από την αρμόδια Επιτροπή Πρόσληψης για παραλαβή του Δελτίου Υγειονομικής
Εξέτασης
Με απλά λόγια, θα κληθούν για αρχή μόνο οι επιτυχόντες για παραλαβή υγειονομικής καρτέλας. Όσοι επιτυχόντες δεν παρουσιαστούν να παραλάβουν την υγειονομική καρτέλα, αυτόματα αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες και θα κληθούν ισάριθμοι επιλαχόντες για παραλαβή υγειονομικής καρτέλας.
Οτιδήποτε άλλο σας μετέφεραν ή σας είπαν, δεν μπορεί να θεωρείται αξιόπιστο διότι δεν προβλέπεται από την ίδια την προκήρυξη.
1. Από τους αναμορφωμένους κυρωμένους πίνακες κατάταξης,αριθμός υποψηφίων ίσος με τον αριθμό
προσλαμβανομένων καλείται από την αρμόδια Επιτροπή Πρόσληψης για παραλαβή του Δελτίου Υγειονομικής
Εξέτασης
Με απλά λόγια, θα κληθούν για αρχή μόνο οι επιτυχόντες για παραλαβή υγειονομικής καρτέλας. Όσοι επιτυχόντες δεν παρουσιαστούν να παραλάβουν την υγειονομική καρτέλα, αυτόματα αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες και θα κληθούν ισάριθμοι επιλαχόντες για παραλαβή υγειονομικής καρτέλας.
Οτιδήποτε άλλο σας μετέφεραν ή σας είπαν, δεν μπορεί να θεωρείται αξιόπιστο διότι δεν προβλέπεται από την ίδια την προκήρυξη.
Όπως πάει η δουλειά το κόβω να δίνουμε αθλήματα μετά το Πάσχα έχει κανείς εικόνα περί του θέματος;
Αυτό λέω και εγώ, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.2500 θα καλεστούν, βάση ότι γράφει η προκ, θα είναι οι επιτυχόντες. Από εκεί και πέρα αναλόγως κενών, πάει στους επιλαχόντες. Μην τρέχουμε τσάμπα σε γιατρούς.D.Y.K έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 8:19 pm Δε νομίζω να γίνει κάτι άλλο, πέρα από αυτό που ορίζει η ίδια η προκήρυξη και το οποίο μεταφέρω προς υπενθύμιση:
Εξέτασης
Τσάμπα δεν θα τρέξεις σίγουρα, έτσι αυθαίρετα από μόνος σου. Θα βγει ανακοίνωση με τους καλούμενους, που θα πρέπει να πάνε να παραλάβουν την υγειονομική καρτέλα. Συγκεκριμένα ονόματα δηλαδή. Πάρε μια γεύση από το 2020 για να καταλάβεις τι παίζει.
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/pina ... irect=true
Καλά σίγουρα θα δώσουν χρόνο τις δύο εβδομάδες του Πάσχα για να περάσουμε τους γιατρούς. Και μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν τα ΠΚΕ. Δηλαδή από Δευτέρα 28 και μετά.
Και επειδή έχω την προκ του 20, με μία απλή ματιά, έχουν καλεστεί μόνο οι επιτυχόντες.D.Y.K έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 10:28 pmΤσάμπα δεν θα τρέξεις σίγουρα, έτσι αυθαίρετα από μόνος σου. Θα βγει ανακοίνωση με τους καλούμενους, που θα πρέπει να πάνε να παραλάβουν την υγειονομική καρτέλα. Συγκεκριμένα ονόματα δηλαδή. Πάρε μια γεύση από το 2020 για να καταλάβεις τι παίζει.
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/pina ... irect=true
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Από Δευτέρα κληρώσεις κτλ.
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/-ene ... -apaschole
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/-ene ... -apaschole
«Ενημέρωση Υποψηφίων επί των διαδικασιών του διαγωνισμού για την πρόσληψη δύο
χιλιάδων πεντακοσίων (2500) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης».
https://www.fireservice.gr/documents/20 ... a20da0754d
χιλιάδων πεντακοσίων (2500) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης».
https://www.fireservice.gr/documents/20 ... a20da0754d
Έχουμε δρόμο ακόμα!
Λοιπόν επειδή συνεχίζετε οι μισοί εδώ μέσα να γράφετε ασυναρτησίες. Η διαδικασία έχει ως εξής! Μέχρι ΣΚ θα έχετε ενημερωθεί για τελικούς πίνακες και καπάκι θα βγάλει διαταγή μπορεί και την ίδια μέρα για να παραλάβετε καρτέλα από Μ. Δευτέρα στην αντίστοιχη ΔΙΠΥΝ που κάνατε τα χαρτιά σας. Όσοι δεν παραλάβουν καρτέλα που θα κληθούν θεωρούνται ως μην ενδιαφερόμενοι και η λίστα προχωρά από την εκάστοτε υπηρεσία με βάση πάλι τους πίνακες ! Διορία για γιατρούς πίστευω θα έχετε μέχρι το πολύ 26 Απρίλη (μακάρι να βγω ψεύτης). Συμβουλή είναι να ξεκινήσετε να κλείνετε ραντεβού από το ίντερνετ και να μην νομίζετε ότι θα σας εξυπηρετήσουν στρατιωτικά νοσοκομεία κλπ όπως προαναφέρθηκε κάποιος πιο πάνω! Καλη επιτυχία σε όλους.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου είναι ότι μέχρι Σάββατο μεσημέρι θα αναρτηθούν οι πίνακες με τις ισοβαθμίες, Κυριακή θα κάνουν κληρώσεις και μεγάλη Δευτέρα θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες. Αυτά κατάλαβα εγώ με αυτό που ανακοίνωσαν αν κάνω κάπου λάθος πείτε μου. Δεν έχω σκοπό να μεταδώσω ανακρίβειες όπως λες.
Καλημέρα σε όλους... ! Στην προκήρυξη του 20 πόσες μέρες είχαν δωση για να πάμε να παραλάβουμε καρτέλες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες