Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:58 am
Ρωτήστε την madam zaira να σας πει που θα φτάσει... Είσται σοβαροί ρε; Τι είναι αυτά που ρωτάτε; Ποιος μπορείς να ξέρει που θα φτάσει; Είσται και ταχαμ σπουδαγμένοι στην Α παναθεμα σας
Στατιστικά και με την Απλή μέθοδο των 3... Για 300 εφτασαν 580 για 600 που θα φτασει ;580+600=1180 παμε αποχη κομμενοι ιατρικα-αθλητικα και μη προσελευσεις ήδη στους υπο κατασταση επιλαχοντων ... Που λες εσυ να φτασουν μεσο ορο ;
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 5:22 pm
Παιδιά λέτε να πάρουν και άλλους μετά τους 600 από τον ίδιο πίνακα;
Πολλά άτομα δεν νομίζω, αλλά τίποτα 100αρες η 200αρες για να καλύπτουν κανένα κενό είναι πολύ πιθανό
Ο πίνακας αυτός δεν είναι για 24 μήνες; Δηλαδή πιστεύετε ότι αν θελήσουν άτομα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια δεν θα πάρουν καθόλου; Ή θα βγει με νέα προκήρυξη; Επίσης δεν ξέρω πόσο έμπιστο είναι εάν σάιτ το astynomiko.gr που είχε γράψει μετά τους 600 θα γίνει πρόσληψη και για άλλα 500 για ενίσχυση των αεροδρομίων. Τώρα κατά πόσο αληθές είναι αυτό δε γνωρίζω!
Ρε παιδιά αλήθεια κάπου όπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσοι σχολιασμοί και βρισιές. Εδώ είμαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όχι για να τσακωνόμαστε. Για το όνομα μεγάλα παιδιά είμαστε. Απλα καντε την προσπάθεια σας και θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει. Οτι και να πούμε είναι λόγια του αέρα. Μακαρι να μπούνε μόνο παιδιά που το θέλουν πραγματικά.
Καλη τυχη σε ολους στα πκε. Ολοι θα περασετε. Σε προηγουμενη προκυρηξη υποψηφιος/α πηρε αναβολη 1 χρονο για τα αθληματα για λογους υγειας. Ουσιαστικα θα εδινε μονος/η αθληματα...
Καλημέρα. Λοιπόν για να ανακεφαλαιώσουμε επειδή ξεκινάνε τα ΠΚΕ. Στα υγειονομικά προσοχή να έχετε τις υπογραφές από όλους τους γιατρούς.(Καλό θα ήταν να εχετε και τις γνωματεύσεις, όχι ότι θα τις ζητήσουν αλλά σε περίπτωση)
Στα ψυχοτεχνικα προσέχετε τι απαντάτε. Μην κάνει κανείς το λάθος και πει θέλω να μπω για να έχω μια θέση σταθερή σας έχουν κόψει με το καλημέρα. Απαντάτε χωρίς άγχος κ πολλές σάλτσες. Για τα αθλήματα δεν έχω να πω κάτι όσοι κάνατε προπόνηση είναι εύκολα, όσοι ασχολείστε με γυμναστική μην φοβάστε τίποτα. Τώρα όσοι δεν κάνατε κ δεν έχετε πολλά με την γυμναστική δεν ξέρω πως θα το βγάλετε.
Τώρα για τα παιδιά που έρχονται από επαρχία κ θα μείνουν κέντρο κ δεν ξέρουν ξεκινήστε τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν γιατί η εθνική το πρωί μπουκώνει στην κίνηση.
Καλή μας επιτυχία
Καλημέρα σας
Ερώτηση 1 πρέπει να έχουμε και τις εξετάσεις και τις δύο πρώτες μέρες ψυχοτεχνικές κλπ ή μόνο να τις έχουμε μαζί μας στα υγειονομικά
Ερώτηση 2 πρώτα ο θεός περνάμε στην σχολή όταν μπεις αμοιβεσαι αν ναι πόσο είναι το ποσό ;
Καλησπερα παιδια!
Εγω στα αθληματα για τους 300 που εδωσα, εκανα το 1000αρι σε 2.58 και τα 100 μετρα σε 12.8 και εκει μου ειπαν οτι θα παω κατευθειαν σε σχολειο εκαμ μολις τελειωσω τη σχολη, επειδη εντυπωσιαστηκαν! Δεν ηξερα οτι γινεται κατι τετοιο!
Dynatos4 έγραψε: Κυρ Ιαν 19, 2025 12:27 pm
Καλησπερα παιδια!
Εγω στα αθληματα για τους 300 που εδωσα, εκανα το 1000αρι σε 2.58 και τα 100 μετρα σε 12.8 και εκει μου ειπαν οτι θα παω κατευθειαν σε σχολειο εκαμ μολις τελειωσω τη σχολη, επειδη εντυπωσιαστηκαν! Δεν ηξερα οτι γινεται κατι τετοιο!
Ναι θα σε πάμε και στους ολυμπιακούς αγώνες.
Για να πας στην ΕΚΑΜ υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.
Καλησπερα παιδια!
Βάση αυτού του λινκ που έστειλες τότε δεν ισχύει αυτό που είπες ο άλλος ότι μόνο από αστυφύλακας μπορείς. Μέσα έχει και τους ειδικούς φρουρούς... Αν περασεις την εκπαίδευση για ΕΚΑΜ ακόμα και ειδικός φρουρός να είσαι μπαίνεις... Αν ισχύει το λινκ που έστειλες
Καλησπερα παιδια!
Βάση αυτού του λινκ που έστειλες τότε δεν ισχύει αυτό που είπες ο άλλος ότι μόνο από αστυφύλακας μπορείς. Μέσα έχει και τους ειδικούς φρουρούς... Αν περασεις την εκπαίδευση για ΕΚΑΜ ακόμα και ειδικός φρουρός να είσαι μπαίνεις... Αν ισχύει το λινκ που έστειλες
Φυσικά και μπαίνουν και ΕΦ στην ΕΚΑΜ.
Η ΕΚΑΜ βγάζει σχεδόν κάθε έτος προκήρυξη για την στελέχωση της.
Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά μπορεί να το ψάξει από μόνος του.