εξαρτάται απο το θεμα γιατι μπορει να ηταν κατι που να μην σε επηρεαζειStathis32 έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:05 amΑρχικά λόγω του χειρουργείου θεωρώ ότι θα σε κοψουν. Πέρα απ αυτό, μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά χρειάζονται μια στοιχειώδη προετοιμασία που δεν ξέρω κατά πόσο την έχουμε κάνει!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:52 pmStathis32 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:32 pm
Δυστυχώς η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Τα μόρια σου είναι τίμια και οι θέσεις αρκετές αλλά δεν ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτήν την ειδικότητα και τα μόρια που έχουν. Οπότε αν κάποιος σου πει ότι ναι είσαι μια χαρά ή ότι είσαι δύσκολα θα σου πει ψέματα. Παρολαυτα κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει. Επίσης σκέψου ότι πέρα από τα μόρια υπάρχουν και τα αθλήματα που μεγάλος αριθμός θα κοπεί
Ένας από αυτούς που θα κοπεί μάλλον θα είμαι κ εγώ! Λόγω ενός χειρουργείου που έκανα τώρα πήρα το οκ από τον γιατρό μου για προπόνηση. Πήγα σήμερα λοιπόν και το μιλι το βγάζω σε 9 λεπτά. Πριν δεν ήμουν αθλητικός τύπος. Οπότε δυστυχώς αυτό το θέμα υγείας μου μάλλον θα με πετάξει έξω από την προκήρυξη και ας έχω καλά μόρια και δυστυχώς είμαι του '96.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Θα με κόψουν αν δουν την ουλή; Ρουτίνας ήταν το χειρουργείο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας.
Ομάδα καλησπέρα μια ερώτηση οποία ειδικότητα λέει απαρατήρητο τα αγγλικά εννοεί αν κάνεις σε αυτήν καί δεν έχεις θα απορριφθεί
Ναί, γενικά, όταν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο προσόν, και δεν το διαθέτεις, απορρίπτεσαι. Δεν προχωράς στο επόμενο στάδιο, γιατί δεν πληροίς τα τυπικά προσόντα, έχεις ελλιπή δικαιολογητικά. Σήμερα, είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης, βιάσου, διάλεξε ενδεχομένως κάτι άλλο.
Styga
ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΩς ΠΑΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;Episkeptis έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 10:34 amΝα ρωτήσω, τις εξετάσεις από τους γιατρούς τις προσκομίζουμε μόνο την μέρα που θα μας καλέσουν για υγειονομικά ; Ή τις χρειάζονται και νωρίτεραEleonora έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 8:28 pmΕννοείται, ότι οι υγειονομικές εξετάσεις, πρέπει να τις κάνεις πριν τη λήξη της προθεσμίας της προκήρυξης, γιατί όταν αρχίσουν να καλούν τους υποψήφιους, δεν θα έχεις τον χρόνο να τις κάνεις. Και εάν δεν τις προσκομίσεις, θα απορριφθείς. Έχε υπόψη, ότι πρέπει να υπολογίσεις και τον χρόνο που χρειάζεται για να κλείσεις ραντεβού στους γιατρούς, είτε ιδιωτικούς, είτε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, αλλά και τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα.
δεν ειναι μεχρι 31?Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 6:49 amΝαί, γενικά, όταν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο προσόν, και δεν το διαθέτεις, απορρίπτεσαι. Δεν προχωράς στο επόμενο στάδιο, γιατί δεν πληροίς τα τυπικά προσόντα, έχεις ελλιπή δικαιολογητικά. Σήμερα, είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης, βιάσου, διάλεξε ενδεχομένως κάτι άλλο.
-
31 ειναιΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 10:57 amδεν ειναι μεχρι 31;Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 6:49 amΝαί, γενικά, όταν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο προσόν, και δεν το διαθέτεις, απορρίπτεσαι. Δεν προχωράς στο επόμενο στάδιο, γιατί δεν πληροίς τα τυπικά προσόντα, έχεις ελλιπή δικαιολογητικά. Σήμερα, είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης, βιάσου, διάλεξε ενδεχομένως κάτι άλλο.
Παιδιά εγώ ήμουν οχτω μήνες οβα και παραιτήθηκα, και δεν πήρα τα μόρια για το πρώτο έτος πέρυσι που τα έκανα, για ποιο λόγο;
episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 10:48 amΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΩς ΠΑΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;Episkeptis έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 10:34 amΝα ρωτήσω, τις εξετάσεις από τους γιατρούς τις προσκομίζουμε μόνο την μέρα που θα μας καλέσουν για υγειονομικά ; Ή τις χρειάζονται και νωρίτεραEleonora έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 8:28 pm
Εννοείται, ότι οι υγειονομικές εξετάσεις, πρέπει να τις κάνεις πριν τη λήξη της προθεσμίας της προκήρυξης, γιατί όταν αρχίσουν να καλούν τους υποψήφιους, δεν θα έχεις τον χρόνο να τις κάνεις. Και εάν δεν τις προσκομίσεις, θα απορριφθείς. Έχε υπόψη, ότι πρέπει να υπολογίσεις και τον χρόνο που χρειάζεται για να κλείσεις ραντεβού στους γιατρούς, είτε ιδιωτικούς, είτε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, αλλά και τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα.
Λοιπόν πάνω κάτω τι χρονοδιάγραμμα πάντα με βάση την προηγούμενη χρονιά. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πέρυσι οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν 24/6 έπειτα 2/8 βγήκαν οι πίνακες όπου αναφεραν αν είσαι κατάλληλος - ακατάλληλος και επίσης τα μόρια σου. Έπειτα γύρω στις 12/8 ενημερώθηκαν όσοι ήταν για πκε και περίπου 31/8 ξεκίνησαν τα αθλήματα. Ολοκληρώθηκαν όλο τον Σεπτέμβρη και έπειτα (δεν θυμάμαι πότε) βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα. Άρα πάνω κάτω 1 μήνα για τους προσωρινούς πίνακες άλλο 1 μήνα για αθλήματα και 1 μήνα για τελικά αποτελέσματα πάνω κάτω.
Καλά δεν διαβάζετε την προκήρυξη;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 10:57 amδεν ειναι μεχρι 31;Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 6:49 amΝαί, γενικά, όταν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο προσόν, και δεν το διαθέτεις, απορρίπτεσαι. Δεν προχωράς στο επόμενο στάδιο, γιατί δεν πληροίς τα τυπικά προσόντα, έχεις ελλιπή δικαιολογητικά. Σήμερα, είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης, βιάσου, διάλεξε ενδεχομένως κάτι άλλο.
"Η αίτηση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 1 μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης (ήτοι έως 28 Αυγούστου 2023), μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://epop.army.gr
Styga
Μη λέτε ανακρίβειες ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε.Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:27 pmΚαλά δεν διαβάζετε την προκήρυξη;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 10:57 amδεν ειναι μεχρι 31;Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 6:49 am
Ναί, γενικά, όταν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο προσόν, και δεν το διαθέτεις, απορρίπτεσαι. Δεν προχωράς στο επόμενο στάδιο, γιατί δεν πληροίς τα τυπικά προσόντα, έχεις ελλιπή δικαιολογητικά. Σήμερα, είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης, βιάσου, διάλεξε ενδεχομένως κάτι άλλο.
"Η αίτηση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 1 μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης (ήτοι έως 28 Αυγούστου 2023), μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση
Τελικά τα 100 μόρια τα περνούμε όσοι είμαστε οβά χωρίς να έχουμε συμπλήρωσει το πρώτο έτος ακόμη;
Εγώ αντέγραψα ακριβώς, αυτό που αναγράφει η προκήρυξη που αφορά τον Σ. Ξ. Μπορείς εσύ να κάνεις το ίδιο, που να αναφέρει ότι η προθεσμία, στον Σ. Ξ. Λήγει 31 Αυγούστου;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:45 pmΜη λέτε ανακρίβειες ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε.Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:27 pmΚαλά δεν διαβάζετε την προκήρυξη;
Styga
-
Αεροπορια λεει 31Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:53 pmΕγώ αντέγραψα ακριβώς, αυτό που αναγράφει η προκήρυξη που αφορά τον Σ. Ξ. Μπορείς εσύ να κάνεις το ίδιο, που να αναφέρει ότι η προθεσμία, στον Σ. Ξ. Λήγει 31 Αυγούστου;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:45 pmΜη λέτε ανακρίβειες ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε.Eleonora έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 12:27 pm
Καλά δεν διαβάζετε την προκήρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες