Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

EFIK έγραψε:Στον υπολογισμό των μορίων αν κάποιος είναι φοιτητής παίρνει μόνο αυτά τα μόρια ή και του απολυτηρίου Λυκείου; Γνωρίζει κανείς;

Στον στρατό σε καμία ειδικότητα δεν παίρνουν μόρια οι φοιτητές

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Μάιος 05, 2021 1:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Πως γνωριζεις οτι θα βγουν οι πινακες τελη αυτης ή αρχες της επομενης εβδομαδας;
Είχε έναν φίλο, που είχε έναν φίλο, ο φίλος του φίλου του φίλου του Αρχιλοχία που είναι στο ΚΨΜ του ΓΕΕΘΑ Του το είπε, αράχτε όλοι οι βυσματίες που τα ξέρετε όλα Προβλέψεις κάνουμε όλοι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μάιος 05, 2021 6:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Επειδή αυτό δεν ξέρουμε αν ισχύει, όποιος είχε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και δεν το δήλωσε, έκανε βλακεία. Με αυτή την λογική ότι δεν μοριοδοτειται, δεν μοριοδοτειται ούτε το proficiency αν δεν το ζητάει. Εγώ πιστεύω ότι όλα παίζουν ρόλο. Αλλά σε μια ειδικότητα που ζητάει απολυτήριο λυκείου, το ελάχιστο εννοεί απολυτήριο λυκείου και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τα βάζεις και τα δύο
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν είμαι ούτε βυσματίας ούτε τίποτα. Το έχω πει πολλές φορές ότι σύμφωνα με έγγραφο που έχει έρθει στη μονάδα μου, οι ΠΚΕ θα ξεκινήσουν μες στο δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου. Οπότε είναι το λογικό το ελάχιστο μια εβδομάδα πριν να έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα.

ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί όλοι, όταν ακούν ότι κάτι θα γίνει γρήγορα, αμφιβάλλουν. Πολλοί έλεγαν και ότι η προκήρυξη θα εβγαινε το καλοκαίρι, άλλοι έλεγαν το φθινόπωρο. Και ιδού. Η προκήρυξη βγήκε. Και πολύ καθυστέρησε να προχωρήσει γιατί έδωσαν 1 μήνα περιθώριο υποβολής αιτήσεων. Κατά τη γνώμη μου υπερβολικός χρόνος χαμένος

Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Stavran »

geopap97 έγραψε:Δεν είμαι ούτε βυσματίας ούτε τίποτα. Το έχω πει πολλές φορές ότι σύμφωνα με έγγραφο που έχει έρθει στη μονάδα μου, οι ΠΚΕ θα ξεκινήσουν μες στο δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου. Οπότε είναι το λογικό το ελάχιστο μια εβδομάδα πριν να έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα.

ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί όλοι, όταν ακούν ότι κάτι θα γίνει γρήγορα, αμφιβάλλουν. Πολλοί έλεγαν και ότι η προκήρυξη θα εβγαινε το καλοκαίρι, άλλοι έλεγαν το φθινόπωρο. Και ιδού. Η προκήρυξη βγήκε. Και πολύ καθυστέρησε να προχωρήσει γιατί έδωσαν 1 μήνα περιθώριο υποβολής αιτήσεων. Κατά τη γνώμη μου υπερβολικός χρόνος χαμένος

Οποιος έχει πληροφορία εδώ μέσα και την μεταφέρει είτε από γνωστό είτε το έχει δει ο ίδιος είναι βύσμα εδώ μέσα φίλε γι αυτό ότι ξέρεις κρατά το για σένα μια και κάτι τέτοια για μερικούς Στοκους είναι βούτυρο για να έχουν να ασχοληθούν στη μέρα τους

Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ε ποπ-2021_topic21067.html
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Mortar »

GeoPap δε νομίζω τα λεγόμενα σου να στέκουν και πολύ. Δηλαδή υπαινίσσεσαι με σιγουριά ότι τα αποτελέσματα θα βγουν το πολύ σε πέντε μέρες, καθώς αναφέρθηκες στα τέλη της εβδομάδας αυτής ή στις αρχές της άλλης. Φαντάζει αδύνατο κάτι τέτοιο.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Με βάση το έγγραφο που έχει έρθει στις μονάδες ότι οι ΠΚΕ θα διεξαχθούν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου, δεν είναι δυνατόν να βγουν τα αποτελέσματα πιο μετά. Θα έχει ένα περιθώριο μιας εβδομάδος. Εκτός αν είναι ανυπόστατα και ψευδή αυτά που στέλνει το ίδιο το ΓΕΣ που κοινοποίησε και την προκήρυξη.
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Andri »

Το εύχομαι από καρδιάς να βγουν κατά αύριο πραγματικά, αλλα βάση λογικής αν θέλουν να βγουν παράλληλα τα αποτελέσματα φαντάζει χλωμό. Από την άλλη Ολα ηλεκτρονικά έγιναν, οι πρώτοι των πρώτων μπουν ως επιτυχόντες, μόνο σε αυτούς θα δουν εντός τριμήνου για την εγκυρότητα του αποτελέσματος τα χαρτιά τους για να μην βλέπουν άσκοπα και της κουτσης Μαρίας την αίτηση... Μακάρι μακάρι μακάρι, φεύγω από την σεζόν κατά αύριο αν είμαι επιτυχόντας🤣
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Πραγματικά εύχομαι αδερφέ όλα αυτά που έχουν σταλεί στις μονάδες να ισχύουν. Να πραγματοποιηθούν από καρδιάς οι στόχοι σου
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Βύσμα άμα είσαι πρώτο γραφείο και βλέπεις τα έγγραφα που έρχονται; Απορώ με ποια λογική τα λες αυτά.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Μακάρι να ξεκαθαρίσει γρήγορα η κατάσταση και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και μακάρι να πέσεις μέσα στα λεγόμενα σου
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Επειδή αυτό δεν ξέρουμε αν ισχύει, όποιος είχε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και δεν το δήλωσε, έκανε βλακεία. Με αυτή την λογική ότι δεν μοριοδοτειται, δεν μοριοδοτειται ούτε το proficiency αν δεν το ζητάει. Εγώ πιστεύω ότι όλα παίζουν ρόλο. Αλλά σε μια ειδικότητα που ζητάει απολυτήριο λυκείου, το ελάχιστο εννοεί απολυτήριο λυκείου και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τα βάζεις και τα δύο

Άκυρο η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη, εκεί που λέει απολυτήριος τίτλος ισχυ έχει μόνο το απολυτήριο λυκείου, ενώ όπου ζητάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απολυτήριο λυκείου τότε ναι μπορείς να δηλώσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ-Σπουδαστής, όσο για τα αγγλικά η προκήρυξη λέει μέσα ότι μοριοδοτούντε

ΥΓ. Σύμφωνα με την προκήρυξη

Μοριοδοτούνται οι γραμματικές γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου, εκτός εάν οι γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας απαιτούν συγκεκριμένο τίτλο σπουδών, όπου σ' αυτή την περίπτωση μοριοδοτείται αυτός, ανεξαρτήτως της υποβολής ανώτερου τίτλου σπουδών (πχ εάν για τη δηλωθείσα ειδικότητα απαιτείται πτυχίο ΙΕΚ και υποβληθεί από τον υποψήφιο ΕΠ. ΟΠ. Και πτυχίο ΤΕΙ, μοριοδοτείται το πτυχίο ΙΕΚ).

ΑΡΑ πχ στην ειδικότητα 9007

απαιτολυνται τα παρακάτω

Α. Πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ των τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών ή Μηχανολόγων Οχημάτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ή Μηχανικών Αυτοματισμού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ή αντίστοιχης ειδικότητας ισότιμο πτυχίο σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

β. Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΙΕΚ, επιπέδου 5, «Τεχνικός Αυτοματισμών» ή «Τεχνικός Μηχανοτρονικής».

γ. Πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. «Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου» είτε ΕΠΑ. Σ «Τεχνικός Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου» ή «Αμαξωμάτων» είτε άλλο ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

ενώ στην 9051

Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. Είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Άρα σε καμία από τις δύο ειδικότητες δεν μοριοδοτήτε ο φοιτητής

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Μήπως αυτό ισχύει με τις ειδικότητες που ζητείται εξειδικευμένο πτυχίο και όχι για απολυτήριο λυκείου που είναι το πιο απλό;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Με βάση το έγγραφο που έχει έρθει στις μονάδες ότι οι ΠΚΕ θα διεξαχθούν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου, δεν είναι δυνατόν να βγουν τα αποτελέσματα πιο μετά. Θα έχει ένα περιθώριο μιας εβδομάδος. Εκτός αν είναι ανυπόστατα και ψευδή αυτά που στέλνει το ίδιο το ΓΕΣ που κοινοποίησε και την προκήρυξη.

Το ΓΕΣ ή το ΓΣΣ τελικά αποφάσισε, ακου αδερφέ κανείς δεν είπε ότι λές ψέματα συγκεκριμένα εγώ είπα ότι φαίνονται αδύνατα και ουτοπικά αυτά που λες σήμερα έχουμε τέταρτη και μας δήλωσες ότι τελη της βδομάδας βγαίνουν τα αποτελέσματα και ότι το 2ο 10ημερο αρχίζουν ΠΚΕ, αν τελικά αποδειχτείς λάθος θα ζητήσεις συγνώμη από τους συνυποψηφίους γιατί δήλωσες με σιγουριά τα παραπάνω σύμφωνα με ένα έγγραφο από το ΓΣΣ και μέτα από το ΓΕς, Η θα κάνεις την παλαβή, εγώ θα το κάνω το λέω δημόσια ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΘΕΩΡΏ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 22/5 ΚΑΙ ΜΕΤΆ αν πέσω έξω εστω και μία μέρα δηλαδή 21/5 θα βγω να ζητήσω συγνώμη

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες