EFIK έγραψε:Στον υπολογισμό των μορίων αν κάποιος είναι φοιτητής παίρνει μόνο αυτά τα μόρια ή και του απολυτηρίου Λυκείου; Γνωρίζει κανείς;
Στον στρατό σε καμία ειδικότητα δεν παίρνουν μόρια οι φοιτητές
EFIK έγραψε:Στον υπολογισμό των μορίων αν κάποιος είναι φοιτητής παίρνει μόνο αυτά τα μόρια ή και του απολυτηρίου Λυκείου; Γνωρίζει κανείς;
Είχε έναν φίλο, που είχε έναν φίλο, ο φίλος του φίλου του φίλου του Αρχιλοχία που είναι στο ΚΨΜ του ΓΕΕΘΑ Του το είπε, αράχτε όλοι οι βυσματίες που τα ξέρετε όλα Προβλέψεις κάνουμε όλοιLefteris 2αμαλ έγραψε:Πως γνωριζεις οτι θα βγουν οι πινακες τελη αυτης ή αρχες της επομενης εβδομαδας;
geopap97 έγραψε:Δεν είμαι ούτε βυσματίας ούτε τίποτα. Το έχω πει πολλές φορές ότι σύμφωνα με έγγραφο που έχει έρθει στη μονάδα μου, οι ΠΚΕ θα ξεκινήσουν μες στο δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου. Οπότε είναι το λογικό το ελάχιστο μια εβδομάδα πριν να έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα.
ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί όλοι, όταν ακούν ότι κάτι θα γίνει γρήγορα, αμφιβάλλουν. Πολλοί έλεγαν και ότι η προκήρυξη θα εβγαινε το καλοκαίρι, άλλοι έλεγαν το φθινόπωρο. Και ιδού. Η προκήρυξη βγήκε. Και πολύ καθυστέρησε να προχωρήσει γιατί έδωσαν 1 μήνα περιθώριο υποβολής αιτήσεων. Κατά τη γνώμη μου υπερβολικός χρόνος χαμένος
geopap97 έγραψε:Επειδή αυτό δεν ξέρουμε αν ισχύει, όποιος είχε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και δεν το δήλωσε, έκανε βλακεία. Με αυτή την λογική ότι δεν μοριοδοτειται, δεν μοριοδοτειται ούτε το proficiency αν δεν το ζητάει. Εγώ πιστεύω ότι όλα παίζουν ρόλο. Αλλά σε μια ειδικότητα που ζητάει απολυτήριο λυκείου, το ελάχιστο εννοεί απολυτήριο λυκείου και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τα βάζεις και τα δύο
geopap97 έγραψε:Με βάση το έγγραφο που έχει έρθει στις μονάδες ότι οι ΠΚΕ θα διεξαχθούν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου, δεν είναι δυνατόν να βγουν τα αποτελέσματα πιο μετά. Θα έχει ένα περιθώριο μιας εβδομάδος. Εκτός αν είναι ανυπόστατα και ψευδή αυτά που στέλνει το ίδιο το ΓΕΣ που κοινοποίησε και την προκήρυξη.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες