Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Εγώ φοβάμαι μη γίνει τπτ με προωρες εκλογές και φάμε όλοι πουλοπουλο
Ναι αυτό που λες έχει όντως βάση. Πάντως η αγωνία όλων έχει φτάσει κόκκινο. Γιατί το καθυστερούν δε καταλαβαίνω
Όχι εκλογές δε θα γίνουν. Τουλάχιστον αυτό είπαν οι νέοι υπουργοί που τους ρώτησαν. Το έβλεπα στη τηλεόραση και ρωτήθηκαν για εκλογές. Είπαν δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και ότι έχουμε μπροστά μας ακόμα 2.5 χρόνια θητείας. Τώρα τι να πω, Ελλάδα είσαι και ότι θέλουν κάνουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
Gpap95 έγραψε:Ναι αυτό που λες έχει όντως βάση. Πάντως η αγωνία όλων έχει φτάσει κόκκινο. Γιατί το καθυστερούν δε καταλαβαίνω
Για σφ οκ είπε. Το 1ο 3μηνο του 21 αλλά εποπ γτ αργεί δν ξέρω και εκεί είπαν αρχές του 21 ντάξει ακομα ουτε 10ημερο δν έκλεισε ο Ιανουάριος ξέρω γω
Απλά έχουμε ανυπομονησία papercut και η μέρες μας φαίνονται μήνες. Όντως είπε στο 1ο τρίμηνο. Άντε να δούμε !
Το ιεκ Στελεχος Ασφαλειας θα το μοριοδοτει ουτως η αλλως οπως παντα. Το θεμα ειναι το ΙΕΚ Ασφαλειας να παιρνει περισσοτερα μορια απο οποιοδηποτε πτυχιο αει-τει επειδη το ΙΕΚ εχει συναφεια με το επαγγελμα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Guardian έγραψε:Το ιεκ Στελεχος Ασφαλειας θα το μοριοδοτει ουτως η αλλως οπως παντα. Το θεμα ειναι το ΙΕΚ Ασφαλειας να παιρνει περισσοτερα μορια απο οποιοδηποτε πτυχιο αει-τει επειδη το ΙΕΚ εχει συναφεια με το επαγγελμα!
E ναι αυτό εννοώ αν και κανονικά έπρεπε να δίνει ένα 100αρι και στις άδειες σεκιουριτι του κεμεα καθώς είναι του υπουργείου προστασιας και εκείνες αλλά τεσπα. Αλλά ξέρω γω τι να πω εγω ελπίζω να μη δώσει τπτ σε αλλά πτυχία δν εχει λογική
Με πιάνει ναυτία με αυτά που βλέπω παιδιά
Κωστας26 κοιτα μη μοριοδοτησει οντως τα πτυχια και μετα μας πιασει ομαδικως ναυτια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Kwstas26 έγραψε:Με πιάνει ναυτία με αυτά που βλέπω παιδιά
Καλυτερα πες ξεκαθαρα με τι σε πιάνει ναυτία να ξέρουμε να μην το ξαναπουμε αν είναι από πλευράς μας
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Γενικώς αμα παίρνουν μόρια τα πτυχία την κάτσαμε... Εκτός από τα συναφή του επαγγέλματος... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Antonio's έγραψε:Γενικώς αμα παίρνουν μόρια τα πτυχία την κάτσαμε... Εκτός από τα συναφή του επαγγέλματος... !
Έστειλα και στον Πρόεδρο της ποσυφυ εγώ αλλά μάλλον δν ξέρει ουτε αυτός για τα πτυχία τι εννοουσε ο υπουργός. Ελα μωρε ποσο να δώσουν τα πτυχία Έλεος
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κ δεν πιστευω οτι θα σώσει σε όλα τα πτυχια μόρια δν ειναι τοσο τενεκές δεν γίνεται
Μήπως ανέφερε ποτε θα βγει η προκήρυξη ή εστω το ΦΕΚ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Stauros22 έγραψε:Μήπως ανέφερε ποτε θα βγει η προκήρυξη ή εστω το ΦΕΚ;
Εσυ από Έβρο Ειπες είσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης