Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων
Παμε στιχοιμα οτι θα γινουν εντος 2022 εκλογες; Καντε screenshot τα σχολια να δουμε ποιος θα εχει δικιο!
Άστο φίλε είναι σίγουρο ότι θα γίνει άνοιξη του 23... Αλλά δν παίζει κάποιο ρόλο κατά την άποψη μου αυτο.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 11
Ότι και αν γίνει με της εκλογές θα χρειαστεί νέα προκήρυξη για να γίνουν μόνιμοι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Παιδιά μην το κουράζουμε θα φανεί ποιος έχει δίκιο. Αν γίνει κάτι άλλο θα βγω να το παραδεχτώ. Καλή συνέχεια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Ο Κικίλιας που εχει σχεση με την θεια μου ειπε οτι θα εχουμε εκλογες τον ΜάιοΗ μόνη έγκυρη πληροφορια που εχω ξανα λεω βαση του Κικίλια...
Ο μποζιαρης ειπε εχθες που μιλήσαμε οτι θα παρει 250 ορισμενου χρονου για Έβρο... Και 800 ακομα σε αεροδρομια...
Δεν τον πιστευω σας λεω ότι μαθαίνω.
Εδω θα είμαστε και θα δουμε η μονιμοποίηση ειναι μονοδρομος και απανταω στα παιδια για εχθες που ελεγαν θα περασουμε παλι πκε. Δεν προκειται δλδ θα διωξει 1200 ατομα απο τις υπηρεσιες να ξανα περάσουν ιδιες διαδικασιες και μετα θα τους ξανα στειλουν εκει ναι οκ κάθε νοήμων ανθρωπος νομιζω καταλαβαίνει... !
Ο μποζιαρης ειπε εχθες που μιλήσαμε οτι θα παρει 250 ορισμενου χρονου για Έβρο... Και 800 ακομα σε αεροδρομια...
Δεν τον πιστευω σας λεω ότι μαθαίνω.
Εδω θα είμαστε και θα δουμε η μονιμοποίηση ειναι μονοδρομος και απανταω στα παιδια για εχθες που ελεγαν θα περασουμε παλι πκε. Δεν προκειται δλδ θα διωξει 1200 ατομα απο τις υπηρεσιες να ξανα περάσουν ιδιες διαδικασιες και μετα θα τους ξανα στειλουν εκει ναι οκ κάθε νοήμων ανθρωπος νομιζω καταλαβαίνει... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μονιμοποίηση θα γίνει... Το θεμα ειναι ποτε θα γινει ελπιζω και θέλω να πιστευω οτι θα εχουμε η τριετής η μονιμοποίηση στις εκλογές η πριν τις εκλογές... Αν οχι πονταρουμε στην πενταετία... Ολα θα φανουν οποιος έχει νεα και πληροφοριες έστω και φεικ ας τις λεει να ενημερωνόμαστε οσοι θέλουμε!
Τα 800 άτομα στα αεροδρόμια σου είπε ότι θα βγουν φέτος;Δε νομίζω ότι θα βγει φέτος άλλη προκήρυξη εκτός από του Έβρου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν είπε ποτε. Ειπε τι είναι δεδομένο...
Καλά κρασιά πες του, ο Θεοδορικακος δεν ανέφερε τίποτα για ΣΦ στα αεροδρόμια.Θα πάνε αστυφύλακες με απόσπαση είπε!
Το 2023 μπορεί να βγει αλλά φέτος όχι.
Το 2023 μπορεί να βγει αλλά φέτος όχι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ημουν και ειμαι απο τους λιγους π δεν εχω επαφη με μελη του σωματειου μιας και δεν ειμαι εγγεγραμμενος ... Εχουν πει παπατζες και θα λενε εγω τυχαια μίλησα μαζι του και μου ειπε ...
Εν τω μεταξύ όσους περισσότερους ΣΦ προσλαμβάνει, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο της μονιμοποίησης.Σκέψου να μαζευτουν 3000 σφοχ.
Εσάς σας συμφέρει να μην πάρει άλλους ώστε να είστε λιγότεροι για μονιμοποίηση.
Εσάς σας συμφέρει να μην πάρει άλλους ώστε να είστε λιγότεροι για μονιμοποίηση.
Δηλαδή ο μποζ είπε ότι θα πάρει 800+250 και δεν ανέφερε τους 300 για καβαλα σερρες Κομοτηνή... Άρα 1350 άτομα σύνολο. Νέα αύξηση οργανικών θέσεων έκανε από μονος του. Ευτυχώς στο νήμα των σφ έχω γράψει πολύ πιο πριν και υπαρχει ακόμα το σχόλιο και για αυτόν κ για έναν άλλον στον Έβρο που πουλάνε αύξηση ηλικίας και μαϊντανούς για κάπνισμα... Γελάω πραγματικά με εμάς που έχουμε άτομα στο ΠΡΟΠΟ και τους γλεντάμε από πρώτο χέρι. Για τη μονιμοποίηση από τόσο νωρις δε το αναλύω.400 άτομα από Έβρο θα πάνε δικαστικά σε παράνομη μονιμοποίηση συναδέλφων οι οποίοι έγιναν μόνιμοι πριν από την δίκη τους 5ετια η οποία βασίζεται στο ΦΕΚ της αστυνομίας στα 5 χρόνια.(αν γίνει δλδ το 2022 η το 2023 σε εκλογές)
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κανεις λαθος φίλε αμα εχει πολλα ατομα ειναι που δεν θα διώξει κανεναν σκεψου 3000 ατομα στο δρομο... Σκεψου και ποσες ψήφοι ειναι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κυριακο εμφανίσου... Δώσε σημάδια...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Θα πάρει και τους επιλαχοντες οππι τώρα και εμείς θα υπογράψουμε χρόνο πάλι το καλοκαίρι. Ε ρε τι ζούμε... Όλα τα σώματα ασφαλείας θα είναι στο κρατικό προϋπολογισμό και 800 ΣΦ τους έχουν χρόνο χρόνο και παίζουν με τα νεύρα τους.Anemelossss μην ασχολείσαι άλλο αφού βλέπεις και αυτοί που είναι να πιεσουν δεν ασχολούνται. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης