Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Σε ποιο τμημα, ποια περιοχη?
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
Pezonaytis έγραψε:Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, ηπροϋπηρεσία στα σωματα ασφαλείας και θητεία ως έφεδρος αξιωματικός παίρνεις 800 μόρια; Αν είσαι εφεδρος στις ειδικες δυνάμεις παίρνεις 1200 μόρια ; Επίσης δεν έχω υπολογιστές δεν μπορώ να κανω τα χαρτιά μου ;
Προαπαιτουμενο οι υπολογιστες δεν μπορεις να τα κανεις!
Επιπλέον, διάβασε σελ 13 της προκήρυξης / 4 μονάδες για έφεδρος αξιωματικός ή προυπηρεσία στα σώματα ασφαλείας.
Δηλαδή ένα από τα 2 μετράει...
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
Δόκιμος εδ έγραψε:Καλημέρα σας στα 2240 είμαι εγώ... Δόκιμος, ειδ δυνάμεις απολυτήριο 13,4 τριτεκνια και τα προαπαιτουμενα. Ο αστυνομικός που κάναμε την αίτηση προχθές μου είπε ότι στο τμήμα έχουν γίνει 20 αιτήσεις και ότι κανεις δεν είχε τόσα μόρια μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και από ότι διαβάζω από τους υπόλοιπους εδώ μέσα δεν υπάρχει Τρελή ζητηση για τις θέσεις. Υπερβολικό δεν θεωρείται όσοι λέτε για 2500 μόρια βάση;
Μετά τα αθλήματα θα φανεί, παρόλο που θα περάσουν άτομα με αυξημένο ΔΜΣ. Να έχετε μαζί σας κινητό-κάμερα-χρόνο.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Καλημέρα κατέθεσα χαρτί κι εγώ σήμερα σε τμήμα της Αθήνας. Είχε κάποιες αλλά δεν μου είπε αριθμό. Τα μόρια μου του φάνηκαν πολλά. Έχω 2300 Α κατηγορία. Το περίεργο είναι ότι δεν μέτρησε το ύψος μου. Είμαι 1.75. Τον ρώτησα για την μέτρηση ύψους και μου είπε λόγω κορονοιου δεν κάνει μετρήσεις για να μην έρθει σε επαφή με κόσμο. Σε άλλα τμήματα κάνουν κανονικά μέτρηση ύψους; Μου φάνηκε περίεργο.
Glock 19
Ρε παπαδοπουλε μας δουλεύεις; Την ώρα που δίνεις αθλήματα θα τραβάς με κάμερα; Και νομίζεις θα αφήσουν αυτοί να τραβάνε; Ότι να ναι λες!
Κανονικά μετρανε ύψος. Δρν ξερω γιατι σου το εκανε αυτο. Οσο για τις αιτησεις όντος ειναι λιγες. Αλλα ειναι λιγες κ οι θεσεις. Κ εγω απο λαρισα στα μορια μ ημουν πρώτος κ στις 2 κατηγορίες αλλα στην β ημουν ο μοναδικος που ειχα κανει. Χαχχα και ηταν η 11η αιτηση. Πιστεύω καμία 1500 αιτησεις θα εχει που αν αναλογιστεί κανείς τοσες αιτησεις για 70 θεσεις ειναι πάρα πολλες. Εδωσαν κ πολυ βαση στην οππι τα πτυχια τωρα. Θα δειξει καλη επιτυχία
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Φίλε Xantho από ότι κατάλαβα λόγω κορονοιου δεν μέτρησε το ύψος. Όταν μπήκα στο γραφείο για να καταθέσω τα χαρτια μου είπε να καθίσω σε μια καρέκλα στην άλλη άκρη του δωματίου ενώ μου είπε να αφήσω τα χαρτιά μου στο γραφείο του. Εννοείται πως είχε ανοικτό παράθυρο διπλή μάσκα και προστατευτηκα γάντια.
Glock 19
Κανονικά μετράνε το ύψος εγώ σε τμήμα της Αθηνας Που κατέθεσα κανονικά με μετρήσανε όσο για τις αιτήσεις το παιδί εκεί μου είπε ότι είναι 4 στο συγκεκριμένο τμήμα ίσως να μην έχει συμμετοχή για τον λόγο που είπε ο Ξανθός αλλά και ότι τρέχει η προκήρυξη των εποπ
μετα μορια τι παιζει ποσα θες γθα να ελπιζεθς σε κατιXanthos έγραψε:Κανονικά μετρανε ύψος. Δρν ξερω γιατι σου το εκανε αυτο. Οσο για τις αιτησεις όντος ειναι λιγες. Αλλα ειναι λιγες κ οι θεσεις. Κ εγω απο λαρισα στα μορια μ ημουν πρώτος κ στις 2 κατηγορίες αλλα στην β ημουν ο μοναδικος που ειχα κανει. Χαχχα και ηταν η 11η αιτηση. Πιστεύω καμία 1500 αιτησεις θα εχει που αν αναλογιστεί κανείς τοσες αιτησεις για 70 θεσεις ειναι πάρα πολλες. Εδωσαν κ πολυ βαση στην οππι τα πτυχια τωρα. Θα δειξει καλη επιτυχία
Enoplos Frouros έγραψε:Καλημέρα κατέθεσα χαρτί κι εγώ σήμερα σε τμήμα της Αθήνας. Είχε κάποιες αλλά δεν μου είπε αριθμό. Τα μόρια μου του φάνηκαν πολλά. Έχω 2300 Α κατηγορία. Το περίεργο είναι ότι δεν μέτρησε το ύψος μου. Είμαι 1.75. Τον ρώτησα για την μέτρηση ύψους και μου είπε λόγω κορονοιου δεν κάνει μετρήσεις για να μην έρθει σε επαφή με κόσμο. Σε άλλα τμήματα κάνουν κανονικά μέτρηση ύψους; Μου φάνηκε περίεργο.
Ύψος και εμένα μου μέτρησε κανονικά (και είπαμε, χωρις κάλτσες). Και αν θυμάμαι καλά, νομίζω το έγραφε κίολας πως θα σε μετρήσει. ¨Ηταν άλλωστε και πεδίο στα χαρτιά. Περίεργο που δεν σε μέτρησε, πραγματι.
Φιλτατε παντα ελπιζεις μέχρι να δεις τα αποτελέσματα. Κανεις δεν ξερει ποσα πρεπει να εχεις για να σε παρουν. Το θεμα ειναι οχι ποσες αιτήσεις θα εχει. Αλλα η ποιότητα αυτών τον αιτήσεων. Εχει δικιο ο φιλος παραπάνω γιατι τρεχει κ τον εποπ. Παίζει σημαντικό ρολο. Αν κ φαίνεται απο εδω αυτο το νημα. Αν ηταν αλλη εποχη χωρις να τρεχει κάτι θα έβλεπες τωρα 400 σελίδες να διαβασεις κ οχι 20. Αν κ κατα την γνωμη μου δεν εχει ακουστεί πολυ αυτη η προκ. Εγω περα απο 2 φορες σε ειδήσεις με προκ δεν την εχω ξαναδει οπως ακούγεται τον οππι και τον εποπ. Ασε που την εχουν πολύ λαθος στο μυαλό τους οι περισσότεροι
Ο. Π. Κ. Ε
Καλά πάντως όσοι γενικώς ψάχνονται την γνωρίζουν.Και για τόσες λίγες θέσεις είμαστε αρκετοί τέτοιοι.
Καλησπερα, να κάνω κ γω μια ερώτηση.Έστω οτι κάποιος επιλεχθει αλλά δεν θέλει να να οπλοφορει, υπάρχει αυτό σαν δυνατότητα ή είναι υποχρεωτική η οπλοφορία
σωστος σε θυμαμε απ το 19 που εγραφες... Απο λαρισα κλπ 2420 μορια ειχες αν θυμαμε καλα... Οκ καλη επιρυχια ν εχειις ουμεXanthos έγραψε:Φιλτατε παντα ελπιζεις μέχρι να δεις τα αποτελέσματα. Κανεις δεν ξερει ποσα πρεπει να εχεις για να σε παρουν. Το θεμα ειναι οχι ποσες αιτήσεις θα εχει.Αλλα η ποιότητα αυτών τον αιτήσεων. Εχει δικιο ο φιλος παραπάνω γιατι τρεχει κ τον εποπ. Παίζει σημαντικό ρολο. Αν κ φαίνεται απο εδω αυτο το νημα. Αν ηταν αλλη εποχη χωρις να τρεχει κάτι θα έβλεπες τωρα 400 σελίδες να διαβασεις κ οχι 20. Αν κ κατα την γνωμη μου δεν εχει ακουστεί πολυ αυτη η προκ. Εγω περα απο 2 φορες σε ειδήσεις με προκ δεν την εχω ξαναδει οπως ακούγεται τον οππι και τον εποπ. Ασε που την εχουν πολύ λαθος στο μυαλό τους οι περισσότεροι
Σε ευχαριστώ επισεις. Ναι εγραφα το 19... Θα ημουν μεσα στην πρωτη 30αδα αν τα εκανα στην β! Κάθε εμπόδιο για καλο... Τα εκανα στην α με 2220 περιμένοντας το προφισιενσι
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες