Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Είσαι στέλεχος κανονικό, πληρώνεσαι και πλέον υπάρχουν απαιτήσεις από σένα. Ακολουθείς το πρόγραμμα της εκάστοτε μονάδος και του λόχου σου, είτε αυτό αφορά δουλειές είτε εκπαίδευση. Υπάρχουν μονάδες ειδικών δυνάμεων που θα περάσουν πιθανόν κάποιο σχολείο προσαρμογής.
Ζ'ΜΑΚ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπερα παιδια...
Ειναι κανεις απο Θεσσαλονικη που δηλωσε για Ο. Υ. Κ ωστε να ξεκινησει Μαζι μου προπονησεις;
Τρεξιμο και κολυμπι θαλασσα θα εχει το προγραμμα
Ειναι κανεις απο Θεσσαλονικη που δηλωσε για Ο. Υ. Κ ωστε να ξεκινησει Μαζι μου προπονησεις;
Τρεξιμο και κολυμπι θαλασσα θα εχει το προγραμμα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν επιλεχθεις ως ΟΒΑ και βγει προκήρυξη αργότερα για ΕΠΟΠ γνωριζετε, αν μπορείς να κάνεις χαρτιά σου η απορρίπτεται η δυνατότητα αυτή;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπερα αίτηση για την αεροπορια που θα κάνω στην στρατολογία μου κανονικά?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν εγκριθεί η αίτηση για ΟΒΑ και βγάλουν προκήρυξη αργότερα για ΕΠΟΠ, έχουμε τη δυνατότητα να υποβαλουμε τα χαρτιά μας για ΕΠΟΠ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα όταν επιλεγεις να πάρεις και δεύτερη ειδικότητα απ'αυτην που σ'επελεξαν; Ευχαριστώ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Την αίτηση μπορούμε στο Ρουφ να την βρούμε η την κατεβάζουμε εμείς; Διάβασα ότι μεικτά ο μισθός ανέρχεται στα 1079? που αυτο σημαινει καθαρά,856,28?.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΟΒΑ17 εισαι σιγουρος γ αυτο π λες; Γτ μ ακουγεται λιγο δυσκολο ν σπασεις την συμβαση κ ν συμμετέχεις σ αλλη προκήρυξη!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ηπηρετησα Αλεξεπτωτα για να μπω Πολεμικο Ναυτικο δεν γινεται; Αν μπω θα ειμαι Αλεξιπτωτα παλι ομως να περασω κανονικα την εκπαιδευση στην ΣΥΚ και μετα λογικα παω Ζ ΜΑΚ και δικαιουμαι κανονικα συντηρησεις αφου θα εχω το πτυχιο Υποβυχιου Καταστροφεα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Εγω νομιζω πως δν γινεται ν σπασεις τν συμβαση γ ν πας ΕΠΟΠ. Εσυ ΟΒΑ17 πως το ξερεις φιλε ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα, παιδιά. Αν περάσουμε, α)γνωρίζετε αν δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε και δεύτερη ειδικότητα αν το ζητήσουμε; β) διάβασα ότι ο μεικτός ανέρχεται στα 1.079 άρα ο καθαρός μισθός θα είναι 856?, ισχύει;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παράπονα για την προκυρηξη που μπορούμε να κάνουμε; ξέρεις κανένας; θα ήθελα να παραπονεθω για την αλλαγή του ορίου ηλικίας. Όχι ότι θα το αλλάξουν αλλά τουλάχιστον ν πω ότι εξάντλησα τα περιθώρια
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
836 ειναι αυτη τη στιγμη ο βασικος του οβα. Σ οτι αφορα τις προκυρηξεις, συναδελφοι μας συμμετειχαν κανονικα στην προκυρηξη του λιμενικου προσφατως και ειχαμε και επιτυχοντες οβα. Φυσικα και γινεται και για εποπ, ιδιο υπουργειο ειναι, δεν σε περιοριζει κατι διοτι εισαι με συμβαση γι αυτο και μπορεις να τα κανεις οπου θες.(μονο με τους ειδικους φρουρους ειχε πεχτει κομπλα διοτι στα δυο χρονια που ανανεωσαμε γιαα +1 επρεπε για τρεις μηνες απ την ημερομηνια της ανανεωσης υποχρεωτικη παραμονη και χασαν καποιοι τους ΕΦ, αλλα μετα το περας τριων μηνων και παλι κανονικα)
Ζ'ΜΑΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες