Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Μάθιου όλα καλα ρε φίλε και πιθανών η βάση να είναι υψηλή αλλά από τν μια λες οτ όσοι έχουν ακριβώς 2500 να ανησυχούν και από τν άλλη οτ υπάρχουν 5000 που εκκρεμούν, μα αν είναι τόσες πρέπει να ανησυχούν όλοι όσοι έχουν κάτω από 2600 και όχι μόνο αυτοί που έχουν ακριβώς 2500.5000 είναι μεγάλος αριθμός
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Bill μακάρι να βγω ψεύτης...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Άλλο σου είπα άλλο μου απάντησες...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Και σου απαντάω μακάρι να βγω ψεύτης γιατί αν βγω αληθής τότε ναι πρέπει να ανησυχούν όλοι όσοι είναι στην κόψη του ξυραφιού ακόμα και όσοι είναι μεταξύ 2500 και 2600...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μάθιου και μένα μια πληροφορία λέει βάση ελάχιστη 2540αλλα δν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεταιι... Μπορεί να έχουμε ίδιες πληροφορίες, σου στέλνωπροσωπικό.
Εγώ έχω πληροφορία η βάση πάνω από 2700 από θείο μου που είναι στην επιτροπή και βλέπει τα αποτελέσματα. Ρε μάγκες κάντε καμία άλλη δουλειά πρωί πρωί. τα ίδια Παντελακι μου τα ίδια Παντελή μου
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τίτο έχεις απόλυτο δίκαιο.. Παιδιά σαν να μην τ έγραψα, το τι λέει κάθε ένστολος από εδώ και εκεί δν έχει καμία σημασία.
. Όχι.. διασταυρωμένη... μέχρι χτες είχα για 2250... σήμερα φήμες λένε για 2600... έχω εικόνα τον αιτήσεων τελευταίον ημερών με χαλιά μόρια. Τα είδα ο ίδιος... το 2600 δηλ θα κατεβάσει Αθήνα 2000 άτομα για πκε... και έχουν όλοι τα πάντα... καλά απολυτήρια ειδικές δυνάμεις διπλώματα κλπκλπκ... και πότε έκαναν αίτηση όλοι οι σίγουροι; λογικά αυτό το αποκλειω.. σκέψου ότι μέχρι 16/8 είχε 3500 αιτήσεις..TITO έγραψε:τελικά έχεις καμία πληροφορία για βάση?Dias έγραψε:. Γιατί να κλείσει δε γράψαμε κάτι περίεργο... ακούγετε τρελό να λέω.4000 αιτήσεις τη Δευτέρα... και από την αρχή ως το δεκαπενταύγουστο 3500... και όμως έτσι είναι... επισημάνω ομ ς χωρίς μόριαkyriakos155 έγραψε:Αφήσαμε το ένα νήμα πιάσαμε το άλλο, πάμε καρφί να το κλείσουμε και αυτό ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Λίγες μέρες μείνανε θα μάθουμε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ξεκινήσαμε... Τράτζικ. Άνθρωποι που μέχρι προχθές λέγανε με σχεδόν σιγουριά άλλα , με την ίδια απόλυτη σιγουριά λένε πάλι άλλα...
Πολύ έγκυρες οι πηγές σας παιδιά που μαύρο λένε σήμερα και ένα άσπρο λένε αύριο.
καλημέρα
Πολύ έγκυρες οι πηγές σας παιδιά που μαύρο λένε σήμερα και ένα άσπρο λένε αύριο.
καλημέρα
Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το forum του 11 και εκεί γινόταν τις κακομοίρας απο έγκυρες πηγές: αδερφό ε. φ. , από υπουργό από διοικητή από αρχηγείο από ότι άλλο θέλεις και έλεγαν βάση 2400 βάση 2500 βάση 2600 βάση 2100. Ένα μπαχαλο, ακριβώς ότι επικρατεί και τώρα. Τότε όπως και τώρα κανένας δεν είχε πέσει στην σωστή βάση. Όλοι λέμε μια βάση σε αυτήν που βολεύεται ο κάθε ένας για τον δικό του σκοπό. Η βάση στο forum για το 11 ανακοινώθηκε 4 μέρες πριν βγουν τα τελικά αποτελέσματα από εναν τύπο που συνδέθηκε εκείνη την ημέρα και έκτοτε δεν ξαναεγραψε. Μετά πήρε φωτιά το σύμπαν και παπαγαλιζαν όλοι ΕΠΟ τις έγκυρες τους πηγές αυτήν την βάση( μιλάω για την α).
Καλημέρα. να κάνω μια ερώτηση. το άλλο νήμα που έχει σχέση με τους ειδικούς φρουρούς θα ανοίξει σύντομα η δεν γνωρίζετε τίποτα?
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Tito μακάρι ρε αδερφέ μου να βγω ψεύτης και να μην ισχύει και να είναι έτσι όπως τα λες...
ellinas13 έγραψε:Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Το άλλο νήμα που έχει σχέση με τους ειδικούς φρουρούς θα ανοίξει σύντομα η δεν γνωρίζετε τίποτα;
ANAMENOMEN!
και αυτό με ειδικούς φρουρούς έχει να κάνει φίλε μου. Όσο για το άλλο νήμα λογικά σήμερα θα ανοίξει αλλά αυτό είναι στο χέρι του διαχειριστή. Μας έκανε πολύ καλα, πάρα πολύ καλά γιατί ο κάθε άσχετος ανώμαλος βλάκας να μην πω κάτι παραπάνω μπαίνει μέσα και προσπαθεί να φοβηθεί τον κόσμο με τις ***** τούς. Ένα μεγάλο μπράβο στο διαχειριστή από εμένα.ellinas13 έγραψε:Καλημέρα. να κάνω μια ερώτηση. το άλλο νήμα που έχει σχέση με τους ειδικούς φρουρούς θα ανοίξει σύντομα η δεν γνωρίζετε τίποτα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες