Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 48
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μεταφορέας
Re: Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων
Παιδιά με έχω 13,1 βαθμό απολυτηρίου που ξέρω είναι πολύ χαμηλός αλλά με ειδικές δυνάμεις , δίπλωμα ταχύπλοου, φορτηγού και νταλίκας και αγγλικά c2 έχω πιθανότητες να μπω κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
-
Επισκέπτης
Πώς και δεν μπήκες ειδικός φρουρός αδερφέ?Liakteo έγραψε: Σάβ Σεπ 19, 2026 10:51 pm Παιδιά με έχω 13,1 βαθμό απολυτηρίου που ξέρω είναι πολύ χαμηλός αλλά με ειδικές δυνάμεις , δίπλωμα ταχύπλοου, φορτηγού και νταλίκας και αγγλικά c2 έχω πιθανότητες να μπω κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε τόσο να πω την αλήθεια πάντα είχα ποιο πολύ λιμενικό η πυροσβεστικήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 1:34 amΠώς και δεν μπήκες ειδικός φρουρός αδερφέ?Liakteo έγραψε: Σάβ Σεπ 19, 2026 10:51 pm Παιδιά με έχω 13,1 βαθμό απολυτηρίου που ξέρω είναι πολύ χαμηλός αλλά με ειδικές δυνάμεις , δίπλωμα ταχύπλοου, φορτηγού και νταλίκας και αγγλικά c2 έχω πιθανότητες να μπω κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
-
Επισκέπτης
Φιλε μου, πως και δεν εχεις μπει ως εποχικος πυροσβεστης;Liakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 9:12 amΔεν ήταν κάτι που μου άρεσε τόσο να πω την αλήθεια πάντα είχα ποιο πολύ λιμενικό η πυροσβεστικήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 1:34 amΠώς και δεν μπήκες ειδικός φρουρός αδερφέ?Liakteo έγραψε: Σάβ Σεπ 19, 2026 10:51 pm Παιδιά με έχω 13,1 βαθμό απολυτηρίου που ξέρω είναι πολύ χαμηλός αλλά με ειδικές δυνάμεις , δίπλωμα ταχύπλοου, φορτηγού και νταλίκας και αγγλικά c2 έχω πιθανότητες να μπω κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 9:24 amΦιλε μου, πως και δεν εχεις μπει ως εποχικος πυροσβεστης;Liakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 9:12 amΔεν ήταν κάτι που μου άρεσε τόσο να πω την αλήθεια πάντα είχα ποιο πολύ λιμενικό η πυροσβεστική
Τώρα το γιατί άστο φίλε μου γτ είμαι χαζός μακάρι να κάτσει το λιμενικό που το θέλω ποιο πολύ
-
Επισκέπτης
Φίλε μου δεν μπορώ να δω τι μου έγραψεςLiakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 10:04 amΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 9:24 amΦιλε μου, πως και δεν εχεις μπει ως εποχικος πυροσβεστης;Liakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 9:12 am
Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε τόσο να πω την αλήθεια πάντα είχα ποιο πολύ λιμενικό η πυροσβεστική
Τώρα το γιατί άστο φίλε μου γτ είμαι χαζός μακάρι να κάτσει το λιμενικό που το θέλω ποιο πολύ
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Τίποτα φίλε σημασία έχει να μπούμε τώρα αν ήμαστε τυχεροίΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 11:25 amΦίλε μου δεν μπορώ να δω τι μου έγραψες
-
Dimitmis
Παιδιά τι διαφορά μπορεί να έχει η γενική κατηγορία με την κατηγορία ειδικών δυνάμεων ;;
Γνωρίζετε για τι θέσεις προορίζεται η κάθε κατηγορία;
η όλες το ίδιο είναι απλά με άλλη μοριοδότηση ;;;
γνωρίζει κανείς
Γνωρίζετε για τι θέσεις προορίζεται η κάθε κατηγορία;
η όλες το ίδιο είναι απλά με άλλη μοριοδότηση ;;;
γνωρίζει κανείς
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Όλες είναι το ίδιο φίλε δεν περιορίζεσαι κάπου ούτε έχει κάποιος που μπαίνει από ειδικές δυνάμεις κάτι παραπάνω από εσένα όλες η κατηγορίες είναι το ίδιο δεν είναι ότι θα μπουνε πχ κατευθείαν σε ειδικές μονάδες όπως κεα ή ΜΥΑ
-
Επισκέπτης
Αδερφε μου, πιστευεις θα εχει συμμετοχη αυτη η προκηρυξη; Σιγουρα η πιο δυσκολη κατηγορια ειναι των ειδικων δυναμεων.Liakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 7:56 pmΌλες είναι το ίδιο φίλε δεν περιορίζεσαι κάπου ούτε έχει κάποιος που μπαίνει από ειδικές δυνάμεις κάτι παραπάνω από εσένα όλες η κατηγορίες είναι το ίδιο δεν είναι ότι θα μπουνε πχ κατευθείαν σε ειδικές μονάδες όπως κεα ή ΜΥΑ
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα έχει ζήτηση γτ νταξει απο την μια ειναι δημόσιο και μια μόνιμη θέση απο την άλλη ο άλλος μπορεί να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορεί να πάει σε νησί και να δίνει 500€ ενοίκια.Οταν λες δυσκολη κατηγορία τον ειδικών δυνάμεων τι εννοείς;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 10:02 amΑδερφε μου, πιστευεις θα εχει συμμετοχη αυτη η προκηρυξη; Σιγουρα η πιο δυσκολη κατηγορια ειναι των ειδικων δυναμεων.Liakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 7:56 pmΌλες είναι το ίδιο φίλε δεν περιορίζεσαι κάπου ούτε έχει κάποιος που μπαίνει από ειδικές δυνάμεις κάτι παραπάνω από εσένα όλες η κατηγορίες είναι το ίδιο δεν είναι ότι θα μπουνε πχ κατευθείαν σε ειδικές μονάδες όπως κεα ή ΜΥΑ
-
Επισκέπτης
Οι πιο πολλες αιτησεις θα γινουνε εκει.Liakteo έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 11:08 amΔεν μπορώ να ξέρω αν θα έχει ζήτηση γτ νταξει απο την μια ειναι δημόσιο και μια μόνιμη θέση απο την άλλη ο άλλος μπορεί να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορεί να πάει σε νησί και να δίνει 500€ ενοίκια.Οταν λες δυσκολη κατηγορία τον ειδικών δυνάμεων τι εννοείς;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 10:02 amΑδερφε μου, πιστευεις θα εχει συμμετοχη αυτη η προκηρυξη; Σιγουρα η πιο δυσκολη κατηγορια ειναι των ειδικων δυναμεων.Liakteo έγραψε: Κυρ Σεπ 20, 2026 7:56 pm
Όλες είναι το ίδιο φίλε δεν περιορίζεσαι κάπου ούτε έχει κάποιος που μπαίνει από ειδικές δυνάμεις κάτι παραπάνω από εσένα όλες η κατηγορίες είναι το ίδιο δεν είναι ότι θα μπουνε πχ κατευθείαν σε ειδικές μονάδες όπως κεα ή ΜΥΑ
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Γενική κατηγορία θα δηλώσουν η περισσότερη γτ μην νομίζεις ότι όλοι έχουν πάει ειδικές δυνάμειςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:25 pmΟι πιο πολλες αιτησεις θα γινουνε εκει.Liakteo έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 11:08 amΔεν μπορώ να ξέρω αν θα έχει ζήτηση γτ νταξει απο την μια ειναι δημόσιο και μια μόνιμη θέση απο την άλλη ο άλλος μπορεί να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορεί να πάει σε νησί και να δίνει 500€ ενοίκια.Οταν λες δυσκολη κατηγορία τον ειδικών δυνάμεων τι εννοείς;
-
Επισκέπτης
Ποσοι νομιζετε βγαζουν 8 καθαρες ελξεις;εγω πιστευω θα πεσει πολυ κοψιμο στα αθληματα των ειδικων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες