Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εξετάσεις θα περάσουμε όλοι ασχέτως αν μας πήραν ή όχι; Δηλ να χαρούμε που μας έστειλαν χαρτί ή ακόμα είναι νωρίς;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημέρα σε όλους. Έχει περάσει κανείς υποψήφιος απο την Επιτροπή Απαλλαγών; Γνωρίζετε τι ακριβώς περιλαμβάνει η εξέταση σωματικής ικανότητας;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Soap έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Αν μέτρησα σωστά κάλεσαν μόλις 141 εφεδρους, ενώ οι θέσεις είναι 600.Και άλλοι τόσοι να πάνε απ αυτούς που υπηρετουν τώρα, δεν συμπληρωνονται.
Προβλέπω συμπληρωματικη προκήρυξη χωρίς ειδικότητες.
Και απο αυτους οι 94 περιπου για τις ειδικες δυναμεις... Το πεζικο πηγε τελειως απατα, εχω πεθανει στο γελιο απο χτες. Ο ελληνικος στρατος ψαχνει για σκοπεταναθρωπους και θελει να χουνε και συγκεκριμενα χρονια απολυσεως κιολας και συγκεκριμενη ειδικοτητα. Δεν ειναι να απορεις γιατι πηγε απατα η προκηρυξη.
Πήρα τηλέφωνο την ΣΥ μου πατρών και μου είπαν πως από εκεί όποιος έκανε αίτηση δεν είναι σε αυτό το πινακα με τα ονόματα που έχουν βγει. Και μου είπε θα βγει και άλλο πρόγραμμα οπότε θα είναι παραπάνω οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και να σου υπενθυμίσω εγώ έκανα 20 του μηνός τα χαρτιά μου πριν 1μιση μηνα απολύθηκα ειμαι 19 και ειχα ολες τις προυποθεσεις και μολις διαβασα και δεν ειχε το ονομα μου παραξενευτηκα γιατι ζητησαν και παραταση και δεν με πηραν (Ελεγα στο μυαλο μου) αλλα δεν ειναι μονο αυτα τα ονοματα θα υπαρξουν και αλλα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μαγκες. αυτο που ξερω εγω ειναι οτι επρεπε να εχεις οπωσδηποτε μια απο την ειδικοτητα που ζηταγε η εγκυκλιος. δηλαδη οσοι εκαναν την αιτηση και δεν την ειχαν μπηκαν στο περιθωριο. εκτος αυτου οι αιτησεις που πληρουσαν τις προδιαγραφες ηταν ελαχιστες και κ αυτο εγινε παρατηση. θα δουμε... !
- nick33alex
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια γεια σας κ απο εμενα, παρακολουθω μηνες και μερες το θεμα αυτο μεσα απο το φορουμ, παρολο που δ εχω γραψει, εχω απολυθει ενα χρονο κ κατι κ ειμαι πεζοναυτης με ειδικοτητα διαβιβαστη, το μονο που δεν με πιανει ειναι το οριο ηλικιας δυστηχως, ειμαι 19/01/1987! Οποτε ειχα αποφασισει να μην κανω τα χαρτια μου καν, αλλα εμαθα κ απο εναν λοχαγο τυχαια, προχθες, οτι δ συμπληρωνοντε οι θεσεις! Υπαρχει περιπτωση λετε να γινει καμια εξαιρεση στ οτι εχω υπερβει τα 28, και επειδη πληρω ολα τ αλλα να αξιζει να κανω την αιτηση κ τα τεστ τα σωματικα, αθληματα κ, τ, λ. ειμαι απο επαρχια, η' αδικος κοπος. λογο ηλικιας, παρολο που δ εχουν μαζευτει ατομα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά πληροφοριακά όποιος θέλει μπορεί να πάει και απο αύριο για εξετάσεις.10 με 1 είναι. Πήρα στο 401 και μου το είπαν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά ξέρει κάνει στο 411 στην Τρίπολη αν μπορούμε να πάμε οποία μέρα να ναι ή μόνο Πέμπτη και τρίτη; Παίρνω τηλ και δεν απαντούν. Το χαρτί λέει ότι μπορώ να πάω μέχρι τις 11απριλη αλλά λέει κάτι για 10 με 12 συνεδριάζει η επιτροπή.Sos αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
nick33alex έγραψε:Παιδια γεια σας κ απο εμενα, παρακολουθω μηνες και μερες το θεμα αυτο μεσα απο το φορουμ, παρολο που δ εχω γραψει, εχω απολυθει ενα χρονο κ κατι κ ειμαι πεζοναυτης με ειδικοτητα διαβιβαστη, το μονο που δεν με πιανει ειναι το οριο ηλικιας δυστηχως, ειμαι 19/01/1987! Οποτε ειχα αποφασισει να μην κανω τα χαρτια μου καν, αλλα εμαθα κ απο εναν λοχαγο τυχαια, προχθες, οτι δ συμπληρωνοντε οι θεσεις! Υπαρχει περιπτωση λετε να γινει καμια εξαιρεση στ οτι εχω υπερβει τα 28, και επειδη πληρω ολα τ αλλα να αξιζει να κανω την αιτηση κ τα τεστ τα σωματικα, αθληματα κ, τ, λ. Ειμαι απο επαρχια, η' αδικος κοπος. Λογο ηλικιας, παρολο που δ εχουν μαζευτει ατομα;
Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια προσπάθεια σίγουρα.
Ωστόσο το γεγονός ότι υπάρχει ως κριτήριο το να μην έχεις υπερβεί τα 28, είναι αποτρεπτικό όπως καταλαβαίνεις.
Τέλος πάντων, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε αποθαρρύνω.
Πήγαινε από την Στρατολογία σου και κάνε τα χαρτιά σου. Οφείλουν την αίτησή σου να την πάρουν όπως και να έχει.
Φιλικά.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε πάρε τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού άμεσα καί εγώ Τρίπολη πήγα χθεσ για εξετάσεις πέρασα ορισμένους γιατρούς και θά σού πουν νά πασ στο γνα Αθήνα γιά νά περάσεις τους υπόλοιπους γιατρούς λόγω του ότι δεν έχει τους υπόλοιπους γιατρούς η Τρίπολη και μετά θά πρέπει να ξανά πας Τρίπολη γιά νά αφήσεις τά χαρτιά γιά νά τά στείλουν στην στρατολογία σου... ΤΎΦΛΑ ΝΆ ΈΧΕΙ ΤΌ ΔΗΜΌΣΙΟ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ρε παιδιά εγώ πήγα Ξάνθη και με διώξανε. Δεν έχουν ιδέα τι πρέπει να κάνουμε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πρέπει να έχει υπευθηνο για αυτό το θέμα. Στο ρουφ είχε έναν λοχαγό.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Το γραφείο απαλλαγών είναι υπεύθυνο και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε. Ούτε απ το γες τους απαντάνε. Μπάχαλο γίνεται και ή προθεσμία είναι μικρή.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ρε παιδιά το 411 όπως λέει και ο φίλος πριν, μας στέλνει στο ΓΝΑ και μετά μας γυρίζει ξανά στην Τρίπολη. Και στο ΓΝΑ θέλει ραντεβού... Πως στην ευχή θα πάω πατρα-τριπολη-ΓΝΑ-τριπολη-πατρα; Και αν στο τέλος δεν είμαι στους επιλέγοντες τσάμπα τα λεφτά... Το χαρτί μου πάντως δεν λέει τίποτα για ΓΝΑ... Λεεο μόνο για 411 τι μπαχαλο είναι τούτο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αν ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ας απαντήσει να μάθουμε κι εμείς...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες