Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mastixas »

mysterio έγραψε:
ΑΘΗΝΑΙΟΣ έγραψε:Παιδες δεν βλεπω καταταξη ειναι πιθανον να ακυρωθει ο διαγωνισμος πολλες καταγγελιες!το θεμα θα παει βουλη και ακυρωση!

Αν και πέφτω στο επίπεδό σου που χάνω το χρόνο μου και σου απαντάω να ξέρεις ένα πράγμα...

όσο και αν το θέλετε μερικοί που για να καλύψετε τη δική σας αποτυχία βγάζετε μόνο ειρωνεία και κακεντρεχή σχόλια δεν θα σας περάσει να το ξέρεις. Εμείς είμαστε επιτυχόντες ενός ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΥ διαγωνισμού υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, που πετύχαμε με τα προσόντα και το διάβασμά μας. Δεν θα μας σταματήσει τίποτα απο το να πετύχουμε τα όνειρά μας και να ανταμειφτούμε για τους κόπους μας.

Γύρνα στην τρύπα σου τώρα γιατι έχει κρύο έξω...

+1000

όμως καλύτερα μην ασχολείσαι. Παιδιά υπομονή, ολοι μας αυτο περιμενουμε καθε μερα. Θα ερθουν οι καλες οι μερες!

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

ΑΘΗΝΑΙΟΣ έγραψε:Παιδες δεν βλεπω καταταξη ειναι πιθανον να ακυρωθει ο διαγωνισμος πολλες καταγγελιες!το θεμα θα παει βουλη και ακυρωση!

Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες. Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το τι θα γίνει. Επίσης, επειδή ρώτησα εργατολόγο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δικαστικά τώρα, παρά μόνο σε περίπτωση που αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο προσλήψεων μέσω πανελληνίων και σε περίπτωση που βγει νέα προκήρυξη χωρίς να έχουν πάρει τους επιτυχόντες. Επειδή θα δεχτώ πάλι επίθεση από δήθεν αισιόδοξους, το σχόλιό μου αφορά τους πραγματικά επιτυχόντες και όχι τους μούφα επιτυχόντες που γράφουν ταυτόχρονα και στο θέμα των λιμενοφυλάκων.
ΣΧ.ΑΛ 313

Δημοσίευση από ΣΧ.ΑΛ 313 »

Κατάταξη τον Σεπτέμβρη λένε πηγές μου ( τμήμα εκπαίδευσης δοκ. υπαξ. Λ. Σ στη ΣΜΥΝ). Καλό κουράγιο σ ολους μας...
αιωνιως δοκιμη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από αιωνιως δοκιμη »

Σταματηστε επιτελους τις ανοησιες με την ακυρωση δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση και αυτο το λενε και στο σαιτ οταν βγηκε η ανακοινωση για διακοπη της διαδικασιας λογω εκλογων και το εχουν πει και σε τηλεφωνικη επικοινωνια. Ενημερωνω οτι στο φεισμπουκ εχει συσταθει ομαδα με ονομα "Eπιτυχόντες Υπαξιωματικοί Λιμενικού 2014" στην οποια καλο θα ηταν αν ειστε ή γνωριζετε καποιον επιτυχοντα να τον ενημερωσετε να συμμετεχει. Συζητιεται εντονα το ενδεχομενο να απευθυνθουμε ειτε με εγγραφο ειτε αυτοπροσωπως στο υπουργειο με αιτημα την ενημερωση μας σχετικα με το σταδιο που βρισκεται η διαδικασια καταταξης μας.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

αιωνιως δοκιμη έγραψε:Σταματηστε επιτελους τις ανοησιες με την ακυρωση δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση και αυτο το λενε και στο σαιτ οταν βγηκε η ανακοινωση για διακοπη της διαδικασιας λογω εκλογων και το εχουν πει και σε τηλεφωνικη επικοινωνια. Ενημερωνω οτι στο φεισμπουκ εχει συσταθει ομαδα με ονομα "Eπιτυχόντες Υπαξιωματικοί Λιμενικού 2014" στην οποια καλο θα ηταν αν ειστε ή γνωριζετε καποιον επιτυχοντα να τον ενημερωσετε να συμμετεχει. Συζητιεται εντονα το ενδεχομενο να απευθυνθουμε ειτε με εγγραφο ειτε αυτοπροσωπως στο υπουργειο με αιτημα την ενημερωση μας σχετικα με το σταδιο που βρισκεται η διαδικασια καταταξης μας.
Συμφωνώ! Εγώ είμαι ήδη μέλος του γκρουπ στο facebook και καλό θα είναι όποιος άλλος συνάδελφος επιτυχών να βρει την ομάδα ακόμα και αν δεν έχει κοινους φίλους με κάποιον, να γίνει με κάποιον/ους να τους στείλει μήνυμα έτσι ώστε να τον προσθέσουν.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
ΕΝΣΤΟΛΟΣ

Δημοσίευση από ΕΝΣΤΟΛΟΣ »

Σημερα πηρα τηλ Δνς εκπαιδευσης. Δεν μου ειπαν τιποτα για Σεπτεμβρη, παρα μονο να περιμενω και αν θελω να παιρνω τηλ εκει. Το πως γινεται εμενα να μην μου λενε και να λενε σε αλλους, μυστηριο. Μαλλον τους εχουν συμπαθεια :P
Πολλοι ειναι χαιρεκακοι. Οποιος εχει απτα στοιχεια να τα πει. Σουπαμουπες ειναι για τα καρναβαλια

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

αιωνιως δοκιμη έγραψε:Σταματηστε επιτελους τις ανοησιες με την ακυρωση δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση και αυτο το λενε και στο σαιτ οταν βγηκε η ανακοινωση για διακοπη της διαδικασιας λογω εκλογων και το εχουν πει και σε τηλεφωνικη επικοινωνια. Ενημερωνω οτι στο φεισμπουκ εχει συσταθει ομαδα με ονομα "Eπιτυχόντες Υπαξιωματικοί Λιμενικού 2014" στην οποια καλο θα ηταν αν ειστε ή γνωριζετε καποιον επιτυχοντα να τον ενημερωσετε να συμμετεχει. Συζητιεται εντονα το ενδεχομενο να απευθυνθουμε ειτε με εγγραφο ειτε αυτοπροσωπως στο υπουργειο με αιτημα την ενημερωση μας σχετικα με το σταδιο που βρισκεται η διαδικασια καταταξης μας.
Δεν χρειάζεται να σταλεί κανένα έγγραφο ο διαγωνισμός δεν πρόκειται να ακυρωθεί, τώρα αν εδώ μέσα υπάρχουν 2-3 που με το ζόρι θέλουν να μας πείσουν πως δεν πρόκειται να μπούμε επειδή είμαστε δήθεν αισιόδοξοι τι να κάνουμε, δεν θα τους αλλάξουμε την γνώμη, για αυτό αγαπητή μην ασχολείσαι και μην χαλάς την ζαχαρένια σου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι υπαξιωματικοί θα καταταχθούν κανονικά για τελευταία και τελεσίδικη φορά. Τα ίδια και τα ίδια δεν θα τα ξαναλέμε έτσι απλά για να γεμίζουμε σελίδες και να είχαμε να λέγαμε.

Υπήρξαν σειρές κατά το παρελθόν που περίμεναν μέχρι και πάνω από έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τελικά να μπουν στην Σχολή οι επιτυχόντες. Μην αγχώνεστε όλα θα γίνουν.

Το θέμα κλειδώνεται και θα ανοίξει πάλι μόνο όταν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την κατάταξη σας από το hcg.gr.

Μέχρι τότε εύχομαι καλή υπομονή σε όλους / ες σας, υγεία, και να χαρείτε την επιτυχία σας όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Αν κάποιος/α έχει την οποιαδήποτε απορία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ και αν μπορώ πολύ ευχαρίστως να του απαντήσω.

ΥΓ1: Παρακαλώ πολύ όμως όχι απορίες του στυλ "Πότε μπαίνουμε", "έμαθες κάτι", "πως πάει το πράγμα" κλπ.

Αν μάθω το ότιδήποτε σοβαρό και έγκυρο θα ξεκλειδώσω και πάλι το θέμα και θα το δημοσιεύσω μόνος μου.

ΥΓ2: Καλή συνέχεια σε όλους σας!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το θέμα ξεκλειδώνεται και πάλι. Παρακαλώ πολύ όμως να σταματήσουν οι διαξιφισμοί, οι αερολογίες και οι ανυπόστατες φήμες περί ακύρωσης της κατατάξεως των Υ/Ξ και να δώσετε έμφαση / ρίξετε το βάρος αυστηρά στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ σας σχετικά με την επικείμενη κατάταξη σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

rambo

Δημοσίευση από rambo »

Για να ξεκλειδώνει κάτι έμαθες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.
ΕΠΙΤΥΧΩΝ

Δημοσίευση από ΕΠΙΤΥΧΩΝ »

Rambo εσύ είχες αναφέρει παλιότερα ότι θα μπούμε 5 με 13 Μαρτίου! Δεν ισχύει τελικά; Να μην ελπίζουμε μέχρι το τέλος της βδομάδας;
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

ΕΠΙΤΥΧΩΝ έγραψε:Rambo εσύ είχες αναφέρει παλιότερα ότι θα μπούμε 5 με 13 Μαρτίου! Δεν ισχύει τελικά; Να μην ελπίζουμε μέχρι το τέλος της βδομάδας;
Όχι φίλε μου δεν ισχύει αυτό. Πάντως η κατάταξη δεν ακυρώθηκε. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καθυστερήσει επιπλέον. Όσοι δεν εργάζονται να κάνουν υπομονή, κάποια στιγμή θα γίνει η κατάταξη.
bailor90
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bailor90 »

Καλημέρα σε όλους! Μόλις μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού Λ. Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ. Και μου είπε να μην ακούμε ανυπόστατες φήμες περι ακυρώσεων κτλ. Επίσης μου ανέφερε, ότι όταν θα υπάρξει επίσιμη ενημέρωση θα αναρτηθεί στο site του Λιμενικού Σώματος. Τέλος, μου τόνισε ότι όποιος έχει οποιαδήποτε απόρία - ανησυχία, σχετικά με την κατάταξη, μπορεί να καλεί καθημερινά 08:00 έως 15:30, στο τηλ. Της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Προσωπικού Λ. Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ.(με απέτρεψε από το να το αναγράψω εδώ, αλλά μπορείται να βρείτε στο διαδίκτυο). Ηρεμία και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους... Εικόνα
elati

Δημοσίευση από elati »

Έχω μια απορία Δ. Υ. Κ. Ακόμα δεν έχουν βγάλει την επιτροπή που θα κάνει τον έλεγχο στα πιστοποιητικά μας.(σύμφωνα με την προκήρυξη) Τότε ποιος έκανε τον έλεγχο των πιστοποιητικών του επιτυχόντα από Α. Ε. Ν που αποκλείστηκε απ'το διαγωνισμό;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες