Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Για οσους ενδιαφερεστε, σημερα η Εργασια εγραψε οτι η προετοιμασια του διαγωνισμου συνεχιζεται απροσκοπτα και χωρις προβληματα. Δεν αξιολογω, απλως παραθετω
Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε τελειώνουν οι διαδικασίες των αξ/κων και υπ/αξ; Θεωρώ πως θα έχουμε νεότερα μετά το πέρας αυτών των 2.
Γενικά μιλώντας πιστεύω μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν οι θέσεις για λιμενοφύλακες, απλά αν (λέμε τώρα) εκδοθεί παραδείγματος χάρην 01-01-2015 θα είναι άδικο (μη πω απάνθρωπο) να μην συμπεριληφθούν όσοι κλείσανε τα 26 εως 31-12-2014 στην προκήρυξη γιατί ρε φίλε οκ, απο τον Μάρτιο του 2014 μου τους έχεις στο πόδι να περιμένουν την προκήρυξη παραφιλολογώντας διαρκώς ''το επόμενο διάστημα, και τον επόμενο μήνα και μεθεπόμενο''... Πόσο άγχος πια αυτός ο κόσμος !
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Saiyan έγραψε:
Γενικά μιλώντας πιστεύω μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν οι θέσεις για λιμενοφύλακες, απλά αν (λέμε τώρα) εκδοθεί παραδείγματος χάρην 01-01-2015 θα είναι άδικο (μη πω απάνθρωπο) να μην συμπεριληφθούν όσοι κλείσανε τα 26 εως 31-12-2014 στην προκήρυξη γιατί ρε φίλε οκ, απο τον Μάρτιο του 2014 μου τους έχεις στο πόδι να περιμένουν την προκήρυξη παραφιλολογώντας διαρκώς ''το επόμενο διάστημα, και τον επόμενο μήνα και μεθεπόμενο''... Πόσο άγχος πια αυτός ο κόσμος !
τραγικο να περιμενεις την προκηρυξη 10 μηνες και να λες, "οκ 10 μηνες ειναι, εχουμε χρονο" και τωρα που περναει το 14 να εχουμε αγχωθει μηπως δεν βγει καθολου! Παρ 'ολ'αυτα, ειμαι αισιοδοξος οτι θα βγει, αν οχι τον Οκτωβριο, τοτε σιγουρα το Νοεμβριο. Δεν υπαρχει λογος καθυστερησης αλλο πια! Πηρε 2 φουρνιες αξιωματικων και 1 σειρα υπαξιωματικους! Οι υπαξ σχεδον τελειωσανε, και η 2η φουρνια των αξιωματικων ισως τελειωσει τις δικες της διαδικασιες εως 10-15 οκτωβριου... Δεν πιστευω να το καθυστερησουν περαιτερω. Θελω να ελπιζω οτι 10-20 Οκτωβριου και μετα, θα βγει η τιμημενη!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω να κανω... Ειναι αναγκαστικο να εχει καποιος λοουερ για να κανει τα χαρτια του στην προκυρηξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Και Lower και ecdl.
Ευχαριστω για την τοσο γρηγορη απαντηση λοουερ βγαζω τωρα αλλα δεν εχω ecdl εχω ομως πτυχιο πληροφορικης μηπως πιανει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη του 2011, στις σελίδες 14,15 αναφέρει ποια πιστοποιητικά/πτυχία πληροφορικής γίνονται δεκτά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Τσέκαρε παλιότερες προκηρύξεις να δεις τον ειδικό πίνακα που αναφέρει με τι ισοδυναμεί το ECDL.Mαρια έγραψε:Ευχαριστω για την τοσο γρηγορη απαντηση λοουερ βγαζω τωρα αλλα δεν εχω ecdl εχω ομως πτυχιο πληροφορικης μηπως πιανει;

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Γιατί δεν τη βγάζουν περιμένουν κάτι ή απλά μας δουλεύουν; Άν ήθελαν δεν θα την είχαν βγάλει ήδη; Φέτος μόλις βγήκε των υπαξ 1 μήνα μετά βγήκε των α/ξ με τους λ/φ δηλαδή τί συμβαίνει; Επίσης δεν βλέπω να γράφει κάποιος διαχειριστής ή-και γνώστης κάτι ουσιαστικό, που σημαίνει ότι ίσως σταμάτησε να ακούγεται κάτι στη ''πιάτσα''. Άρα οι 26άρηδες τη κάτσαμε...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Όπως έγραψαν ο DYK και ο expedition που είναι στελέχη και αρκετά καλά ενημερωμένοι μάλλον πάμε για το 2015. Προσωπικά θεωρώ 2015 και αν... Υπομονή και ο καιρός θα δείξει.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Το Lower και το ECDL πρέπει να τα πάω σε δικηγόρο ή στέλνω απλα φωτοαντίγραφα πριν τα βάλω στην προκυρήξη; Το Lower είναι στα αγγλίκα απ τ Michigan.
Το ECDL ειναι στα ελλήνικα
madici0us έγραψε:Το Lower και το ECDL πρέπει να τα πάω σε δικηγόρο ή στέλνω απλα φωτοαντίγραφα πριν τα βάλω στην προκυρήξη;Το Lower είναι στα αγγλίκα απ τ Michigan.
το lower θελει μεταφραση και επικυρωση δικηγορου.
το ecdl εφ οσον ειναι στα ελληνικα μονο επικυρωση. Η οποια εχω την εντυπωση πως μπορεις να την κανεις και στα κεπ αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Να τα πάω απο τώρα σε καποίο δηκιγόρο ή να περιμένω την προκυρήξη;
Γνώριζει καποίος το κόστος?
Γνώριζει καποίος το κόστος?
Για τα ξενογλωσσα πτυχια χρειαζεται ενυπογραφη μεταφραση απο δικηγορο. Για τα υπολοιπα δε νομιζω οτι χρειαζεται επικυρωση, εχει καταργηθει αλλωστε http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/28062/katargithike-i-epikyrosi-antigrafon-sto-dimosio
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες