Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Για οσους ενδιαφερεστε, σημερα η Εργασια εγραψε οτι η προετοιμασια του διαγωνισμου συνεχιζεται απροσκοπτα και χωρις προβληματα. Δεν αξιολογω, απλως παραθετω
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 310LELE »

Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε τελειώνουν οι διαδικασίες των αξ/κων και υπ/αξ; Θεωρώ πως θα έχουμε νεότερα μετά το πέρας αυτών των 2.
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Saiyan »

Γενικά μιλώντας πιστεύω μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν οι θέσεις για λιμενοφύλακες, απλά αν (λέμε τώρα) εκδοθεί παραδείγματος χάρην 01-01-2015 θα είναι άδικο (μη πω απάνθρωπο) να μην συμπεριληφθούν όσοι κλείσανε τα 26 εως 31-12-2014 στην προκήρυξη γιατί ρε φίλε οκ, απο τον Μάρτιο του 2014 μου τους έχεις στο πόδι να περιμένουν την προκήρυξη παραφιλολογώντας διαρκώς ''το επόμενο διάστημα, και τον επόμενο μήνα και μεθεπόμενο''... Πόσο άγχος πια αυτός ο κόσμος !
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Saiyan έγραψε:
Γενικά μιλώντας πιστεύω μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν οι θέσεις για λιμενοφύλακες, απλά αν (λέμε τώρα) εκδοθεί παραδείγματος χάρην 01-01-2015 θα είναι άδικο (μη πω απάνθρωπο) να μην συμπεριληφθούν όσοι κλείσανε τα 26 εως 31-12-2014 στην προκήρυξη γιατί ρε φίλε οκ, απο τον Μάρτιο του 2014 μου τους έχεις στο πόδι να περιμένουν την προκήρυξη παραφιλολογώντας διαρκώς ''το επόμενο διάστημα, και τον επόμενο μήνα και μεθεπόμενο''... Πόσο άγχος πια αυτός ο κόσμος !

τραγικο να περιμενεις την προκηρυξη 10 μηνες και να λες, "οκ 10 μηνες ειναι, εχουμε χρονο" και τωρα που περναει το 14 να εχουμε αγχωθει μηπως δεν βγει καθολου! Παρ 'ολ'αυτα, ειμαι αισιοδοξος οτι θα βγει, αν οχι τον Οκτωβριο, τοτε σιγουρα το Νοεμβριο. Δεν υπαρχει λογος καθυστερησης αλλο πια! Πηρε 2 φουρνιες αξιωματικων και 1 σειρα υπαξιωματικους! Οι υπαξ σχεδον τελειωσανε, και η 2η φουρνια των αξιωματικων ισως τελειωσει τις δικες της διαδικασιες εως 10-15 οκτωβριου... Δεν πιστευω να το καθυστερησουν περαιτερω. Θελω να ελπιζω οτι 10-20 Οκτωβριου και μετα, θα βγει η τιμημενη!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Mαρια

Δημοσίευση από Mαρια »

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω να κανω... Ειναι αναγκαστικο να εχει καποιος λοουερ για να κανει τα χαρτια του στην προκυρηξη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Greek_Army »

Και Lower και ecdl.
Mαρια

Δημοσίευση από Mαρια »

Ευχαριστω για την τοσο γρηγορη απαντηση λοουερ βγαζω τωρα αλλα δεν εχω ecdl εχω ομως πτυχιο πληροφορικης μηπως πιανει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη του 2011, στις σελίδες 14,15 αναφέρει ποια πιστοποιητικά/πτυχία πληροφορικής γίνονται δεκτά.

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Mαρια έγραψε:Ευχαριστω για την τοσο γρηγορη απαντηση λοουερ βγαζω τωρα αλλα δεν εχω ecdl εχω ομως πτυχιο πληροφορικης μηπως πιανει;
Τσέκαρε παλιότερες προκηρύξεις να δεις τον ειδικό πίνακα που αναφέρει με τι ισοδυναμεί το ECDL. Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
confused

Δημοσίευση από confused »

Γιατί δεν τη βγάζουν περιμένουν κάτι ή απλά μας δουλεύουν; Άν ήθελαν δεν θα την είχαν βγάλει ήδη; Φέτος μόλις βγήκε των υπαξ 1 μήνα μετά βγήκε των α/ξ με τους λ/φ δηλαδή τί συμβαίνει; Επίσης δεν βλέπω να γράφει κάποιος διαχειριστής ή-και γνώστης κάτι ουσιαστικό, που σημαίνει ότι ίσως σταμάτησε να ακούγεται κάτι στη ''πιάτσα''. Άρα οι 26άρηδες τη κάτσαμε...
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikytheguy »

Όπως έγραψαν ο DYK και ο expedition που είναι στελέχη και αρκετά καλά ενημερωμένοι μάλλον πάμε για το 2015. Προσωπικά θεωρώ 2015 και αν... Υπομονή και ο καιρός θα δείξει.
madici0us
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από madici0us »

Το Lower και το ECDL πρέπει να τα πάω σε δικηγόρο ή στέλνω απλα φωτοαντίγραφα πριν τα βάλω στην προκυρήξη; Το Lower είναι στα αγγλίκα απ τ Michigan.
Το ECDL ειναι στα ελλήνικα

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

madici0us έγραψε:Το Lower και το ECDL πρέπει να τα πάω σε δικηγόρο ή στέλνω απλα φωτοαντίγραφα πριν τα βάλω στην προκυρήξη;Το Lower είναι στα αγγλίκα απ τ Michigan.
Το ECDL ειναι στα ελλήνικα

το lower θελει μεταφραση και επικυρωση δικηγορου.
το ecdl εφ οσον ειναι στα ελληνικα μονο επικυρωση. Η οποια εχω την εντυπωση πως μπορεις να την κανεις και στα κεπ αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
madici0us
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από madici0us »

Να τα πάω απο τώρα σε καποίο δηκιγόρο ή να περιμένω την προκυρήξη;
Γνώριζει καποίος το κόστος?
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Για τα ξενογλωσσα πτυχια χρειαζεται ενυπογραφη μεταφραση απο δικηγορο. Για τα υπολοιπα δε νομιζω οτι χρειαζεται επικυρωση, εχει καταργηθει αλλωστε http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/28062/katargithike-i-epikyrosi-antigrafon-sto-dimosio
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες